Braun 5 Serisi 50-B1000S Tıraş Makinesi Kablosuz

2.600 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL3.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.777,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Braun 5 Serisi 50-B1000S Tıraş Makinesi Kablosuz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Braun seri 5 saç sakal tıraş makinesi 5 dakikalık hızlı iarj ile 1 tıraşı tamamlamaya olanak tanır. 1 tam şarj ile 3 haftalık tıraş imkanını ortaya çıkarır.
  • 1 adet başlığı olan ıslak kuru tıraş makinesi başlığında 3 adet oynar başlık yer alır. Oynar başlıklar kullanım kolaylığı yaratarak her bölgeye uyum sağlar.
  • Braun tıraş makinesi erkek bireylerin kullanımı için özel üretilip, tıraş zamanlarını kolay ve kaliteli bir hale getirir. Çok fazla zaman geçirmeye gerek kalmadan tıraş işlemini tamamlar.
  • Güç kaynağı pil ve sabit batarya olan cihaz kablosuz tıraş makinesi olarak kullanılır. Pil voltajı 3.6 V olup, pil teknolojisi Lityum-İyon olarak öne çıkar.
  • Tıraş sistemi folyo tıraş makinesi hem ıslak hem de kuru tıraş yapmaya uygun bir cihaz haline gelir. İçerisinde kesici bıçaklar olan ince, eğimli bir metal folyo bulunur ve kıllar bu bölüme toplanarak her kullanımda temizlenebilir.
  • Braun seri 5 yıkanabilir tıraş makinesi musluk suyu altında kolaylıkla yıkanır. Tıraş makinesi çalıştırılıp 30 saniye ılık su akan musluk altına tutularak temizliği gerçekleştirilir.
  • Bu cihaz suya dayanıklı tıraş makinesi olduğu gibi ıslak ve kuru kullanıma uygunluk gösterir. Islak kullanım yapılacağı zaman yüzü ıslatarak krem, sabun, köpük ve jel gibi malzemeler ile kullanılır.
  • Braun Seri 5 B1000S paket içerisinde temizlik fırçası ve koruma başlığı ile sunulur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Braun 5 Serisi 50-B1000S Tıraş Makinesi Kablosuz

Braun Seri 5 B1000S kablosuz tıraş makinesi, sahip olduğu teknolojik özelliklerle modern bir tasarıma imza atan kablosuz bir tıraş makinesidir. Islak ve kuru kullanım için tasarlanmıştır. Tıraş sırasında hassasiyet gerektiren alanlarda daha iyi bir tıraş imkanı sağlayan çift açılı tıraş başlığına sahiptir. Farklı teknolojilerle donatılan cihaz, tıraş deneyimini iyileştirerek kaliteli bir kullanım vadeder. Sunduğu kolaylıklar sayesinde ürün, erkekler için kişisel bakımın vazgeçilmezleri arasında yer alır.

 
  • Kablosuz
  • Islak ve kuru kullanım
  • Çift açılı tıraş başlığı

Braun Seri 5 B1000S Kablosuz Tıraş Makinesi Islak & Kuru Özellikleri

Braun Seri 5 B1000S Kablosuz Tıraş Makinesi Islak & Kuru Özellikleri

Braun Seri 5 B1000s model kablosuz tıraş makinesi, sahip olduğu teknolojik özelliklerle her türlü sakal ve bıyığı sorunsuzca tıraşlar. Cihaz, 40 dakika kablosuz kullanım süresi ile kullanıcılara kesintisiz bir deneyim sunar. Bu özelliği sayesinde tıraş sırasında özgür hareket etme olanağından faydalanırsınız. Yenilikçi EasyClean teknolojisi sayesinde, tıraş makinesi kolay bir şekilde temizlenebilir. Cihazı temizlemek için ürünü yalnızca su altında yıkamak yeterlidir. Ayrıca kullanıcılar, Easyclick teknolojisi sayesinde tıraş makinesinin aksesuarlarını kolayca değiştirebilirler. Bu özellik, kullanıcıların daha iyi bir tıraş deneyimi yaşamasına olanak tanır. Cihazın çift açılı tıraş başlığı, hassas alanlarda daha iyi bir tıraş deneyimi sunar. Braun Seri 5 B1000S kablosuz tıraş makinesi kuru&ıslak, 3 hareketli kesici kafası sayesinde daha rahat ve iyileştirilmiş bir tıraş imkanı sağlar. Hareketli kafalar, her yöne hareket edebilir ve tıraş esnasında ciltle yakın temasa girerek sinek kaydı sonuçlar almanızı mümkün kılar.

 

Braun Seri 5 B1000S Kablosuz Tıraş Makinesi Islak & Kuru Kullanımı

Braun Seri 5 B1000S Kablosuz Tıraş Makinesi Islak & Kuru Kullanımı

Braun Seri 5 B1000S kablosuz tıraş makinesi EasyClean EasyClick, oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Kullanıcıların cihazı ıslak veya kuru olarak kullanabilmeleri mümkündür. Yüzeyi neredeyse sıfıra sıfır takip eden özel tıraş başlığı sayesinde cihaz, kullanıcılarına daha iyi bir tıraş deneyimi sunar. Braun tarafından erkek kullanıcılar için büyük bir özenle ve titizlikle imal edilen bu ürün, tasarımıyla ve performansıyla dikkat çeken bir cihazdır. Cihazın kablosuz özelliği sayesinde kullanıcılar herhangi bir kablo kirliliği ya da bağlantı problemi yaşamadan tıraş yapabilirler. Ayrıca 5 dakikalık hızlı şarj imkanı sayesinde kullanıcılar acil bir durumda bile hemen tıraş olabilirler. Fonksiyonel tasarımı sayesinde tıraş makinesi, hemen hemen bütün kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. 81692832 koduyla kullanıcıların beğenisine sunulan tıraş makinesi, çift açılı başlığı sayesinde sakal tıraşı yapmak isteyen kullanıcıların deneyimini iyileştirir. Tıraş makinesinin ince ve ergonomik tasarımı, rahat bir tutuşu destekler.

 

Braun Seri 5 B1000S Kablosuz Tıraş Makinesi Islak & Kuru Fiyatları

Braun Seri 5 B1000S Kablosuz Tıraş Makinesi Islak & Kuru Fiyatları

Kablosuz tıraş makinesi, sahip olduğu teknolojik özellikler ve kullanım kolaylığı ile her türlü sakal tıraşı için idealdir. Ürün, modern tasarımı ve son teknolojiyle donatılmış özellikleri sayesinde çok tercih edilen bir cihazdır. Tıraş makinesi, kolay temizlenebilirlik ve aksesuarlarını kolayca değiştirme imkanı sayesinde de kullanıcıların beğenisini kazanır. Bu tarz elektronik ürünlerde fiyatlar, cihazın sahip olduğu özelliklere ve mağazaların sunduğu kampanyalara göre değişiklik gösterir. Söz konusu ürünün fiyatını da cihazın sahip olduğu teknolojik ve hayat kolaylaştırıcı özellikler belirler. Braun Seri 5 B1000S kablosuz tıraş makinesi fiyat bilgisini ve ürünü tercih eden gerçek kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek için Trendyol’a göz atabilirsiniz. Trendyol’dan bütçenize uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz cihaz, herhangi bir sorun yaşamanız halinde tarafınıza sunulan iade ya da değişim imkanları ile de kullanıcıların beğenisini kazanır.