Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
11 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
11 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.357 TL
11 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.354 TL
11 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.357,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ereyon Satıcı Ünvanı: EREYON ELEKTRONİK TİCARET VE SANAL MAĞAZACILIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0354034517500018 Vergi Kimlik Numarası: 3540345175
    Bu ürün Ereyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Farklı uzunluğu bulunan taraklarıyla işlev gösteren, 50 dakika kesintisiz performans sunan saç sakal traş makinesi, şekil vermek için ihtiyaçları giderir.
  • Ciltteki en zorlu kıvrımlara erişip temizleme ve düzeltme sağlayan 3 başlıklı tıraş makinesi, konfor ve performansıyla beklentileri karşılar.
  • Saç ve sakal kesimi için tasarlanan Braun MGK 3220, uzun ömürlü çalışma prensibine sahiptir. Tek bir makineyle birden fazla tıraş şeklini gerçekleştirebilirsiniz.
  • Kulak ve burun tüylerini rahatlıkla alan başlığıyla tıraş makinesi erkek bireylerin kullanımı için uygun bir tercih olur.
  • Kablosuz tıraş makinesi, tek bir yere bağlı kalmadan istenilen her yerde tıraş olma imkanı sağlar. Uzun süreli tatil ve seyahatlerde rahatlıkla taşınabilir.
  • Keskin bıçaklara sahip kuru tıraş makinesi, cilde zarar vermeyerek kesme ve kısaltma yapılmasını mümkün kılar.
  • Burun ve kulak tüylerini kesmek için özel başlığa sahip burun ve kulak temizleme makinesi sayesinde dar alanlarda verimli sonuçlar ortaya çıkar.
  • Kısa ve orta sakal görünümüne sahip olmak isteyenler hassas ciltler için tıraş makinesi başlıklarını kullanarak boyutunu rahatlıkla ayarlayabilir.
  • En küçük kıl yapısını fark eden ve tek geçişte kolay şekilde kesen Braun bakım kiti, zamandan tasarruf sağlayarak kısa zamanda tıraş işlemini tamamlar.
  • Tasarlanan dış materyali sayesinde ellere adapte olan model, farklı açılardan yüzle temas edebilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Burun
  • Şarjlı Kullanım Süresi 30 - 60 dk
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Var
Geri Bildirim Ver

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici

Saç ve sakal kesimi için tasarlanan Braun Mgk 3220, kaliteli malzemeleri ve işlevsel özellikleri ile uzun ömürlü ve verimli kullanım olanağı sunar. 6’sı bir arada bir erkek bakım kitidir ve tek makine ile birden fazla tıraş işinizi yapmanızı sağlar. Farklı uzunluklardaki tarakları ile farklı şekillerde saç ve sakal kesimi yapmak mümkündür. Alman tasarımına sahip gövdesi ile ergonomik bir tutuş olanağı sunar. Bu sayede zahmetsiz bir kullanım yaparak saç ve sakal kesimini kolaylaştırır. Kaliteli bıçakları sayesinde kısa ve kalın tüyleri çekmeden ve koparmadan kolayca keser. Aynı zamanda bu özelliği ile Braun Mgk3220 6'sı 1 arada erkek bakım kiti yüzde herhangi bir tahriş oluşma riskini de önler.

  • Uzun Kullanım Süresi
  • Kulak ve Burun Tüyü Alma Başlığı
  • Kablosuz Kullanım

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici MGK3220 Performansı

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici MGK3220 Performansı

Şarjlı çalışma özelliğine sahip olan Braun Mgk 3220 erkek bakım kiti 6in1 şekillendirici, kablosuz kullanım olanağı sunar. Bu sayede kabloya bağlı kalmadan rahat bir şekilde tıraş olmak mümkündür. Aynı zamanda yüzünüzün en zorlu kıvrımlarına bile ulaşmanıza yardımcı olur. Ergonomik tasarımı ve ucu da yüzünüzün her bölgesini kolayca tıraş edebilmenizi sağlar. Hem konforlu hem de verimlidir. Bunun yanı sıra uzun ömürlü ve kaliteli Ni-Mh pili de kesintisiz kullanım için idealdir. 10 saat içinde tamamen şarj olarak 50 dakika boyunca kesintisiz kullanım olanağı sunar. Bu sayede birden fazla kesim işinizi tek seferde halledebilirsiniz. Evde profesyonel bir tıraş deneyimi için size kolaylık sağlar. Braun Mgk 3220 özellikleri ile kişisel bakımınızı daha hassas ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici MGK3220 Fiyatı

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici MGK3220 Fiyatı

Braun Mgk 3220 yorum ve görüşlere bakıldığında, özellikle farklı uzunluklarda saç kesimi yapma olanağı sunması ile öne çıktığı görülür. 11-20 mm arası tarak sayesinde saçlarınızın ve sakallarınızın uzun görünümünü koruyabilirsiniz. Kısa ya da orta uzunluktaki saç ve sakal kesimi için ise 0,5-10 mm aralığındaki tarağı kullanabilirsiniz. Böylece özellikle kirli bir sakal görünümü yaratabilirsiniz. İki adet çift amaçlı ayarlanabilir tarağa sahiptir. Bu sayede saçınızı 0,5 ila 21 mm arası uzunlukta kesebilirsiniz. İhtiyacınıza ve isteklerinize uygun olarak tercih edeceğiniz tarak uzunluğu ile evde de tıpkı kuafördeymiş gibi saç ve sakal kesimi yapmanız mümkün. Tüm bu özelliklere bakıldığında Braun Mgk 3220 fiyat açısından oldukça avantajlıdır. Braun mgk 3220 inceleme yapıldığında, birden fazla ihtiyacınızı karşılayarak çok yönlü ve verimli bir kullanım yapmanızı sağladığı görülür.

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici MGK3220 Yorumları

Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici MGK3220 Yorumları

Kulak ve burun tüylerini almak için özel olarak sunulan aksesuarı sayesinde en hassas ve ince tüylerinizden bile kurtulabilirsiniz. Braun Mgk 3220 Erkek Bakım Kiti 6in1 Şekillendirici MGK3220 sayesinde minik tüylerinizi de kolay ve hızlı bir şekilde kesebilirsiniz. Özel olarak tasarlanmış başlığı ile acısız ve herhangi bir hasara yol açmadan tüylerinizi almanıza yardımcı olur. Kolay kullanım olanağı sunan bu makineyi çalıştırmak ve kapatmak için üzerindeki açma kapama düğmesine basmanız yeterlidir. İşlevsel özelliklerinden bir diğeri ise dış hatları kolay bir şekilde düzgünleştirme ve detaylı şekillendirme olanağı sunmasıdır. Daha keskin çizgiler ve kenarlar elde ederek sakallarınızın daha çekici olmasını sağlayabilirsiniz. Detaylı şekillendirme başlığını kullanarak küçük alanların üstesinden gelebilirsiniz. Braun Mgk 3220 erkek bakım kiti 6in1 şekillendirici yorum olarak kullanıcıların beğenisini kazanmış bir settir. Hem uzun ömürlü kullanım hem de birden fazla ihtiyacı karşılama imkanı ile öne çıkar. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.