Braun Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti MGK3045 7'si Bir Arada

3.250 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499,99 TL

Ürün Bilgileri

Braun Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti MGK3045 7'si Bir Arada

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüz ve saç şekillendirmelerinde yüksek hassasiyet gösteren saç sakal traş makinesi, 7 farklı işlemi ek parçaları sayesinde gerçekleştirir.
  • 100 V ve 240 V aralığındaki her voltaja uyumlu vücut tıraş makinesi, pratik olarak her yerde çalışır.
  • Sakal stillerini ayarlamak için uygun başlıkları bulunan şarjlı tıraş makinesi, saç kesimi ve şekillendirmeyle de geniş kullanım sağlar.
  • Dış hatları düzgünleştirmeye yarayan flexball teknolojisine sahip ıslak kuru tıraş makinesi, ciltle temas ederek istenilen görüntüyü ortaya çıkarır.
  • Ultra keskin ve dayanıklı bıçakları bulunan tıraş makinesi erkek kullanımına uygun olup, tüy kesimini acısız şekilde tamamlar.
  • 60 dakika boyunca ultra çalışma gücü gösteren kablosuz tıraş makinesi, kesintisiz ve hızlı şekilde performans sergiler. LED şarj göstergesi sayesinde şarj durumu konusunda bilgilendirme yapar.
  • Kuru tıraş makinesi seti içerisinde bulunan her bir başlık, yüz ve vücut için eksiksiz bakım deneyimi yaşatır.
  • Kuru kullanıma uygun ense alma makinesi, bölgedeki tüy kirliliğini yok ederek temiz ve canlı sonuçlar oluşturur.
  • Çantası bulunan Braun MGK3045 modeli, seyahatlere uygunluk gösterir. Kolaylıkla taşınarak istenilen her alanda kullanılabilir.
  • Ele adapte olan ve oturan yapısı sayesinde hareket ettirmeniz mümkün hale gelir.
  • Modeldeki başlıkların kolay takılıp çıkarılabilen yapısı, hız ve pratiklik kazandırır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Vücut
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 3-5
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Braun 7'si Bir Arada Siyah Erkek Bakım Kiti

Braun’un erkek siyah 7’si bir arada bakım kiti ile yüz ve saç şekillendirme için ihtiyacınız olan her şeyi bir arada bulabilirsiniz. Eksiksiz bir yüz ve saç bakımı için tam çözüm sunan bakım kitiyle 7 farklı işi yapmak için gerekli olan ürünler uygun bir fiyatla tek paket içerisinde toplanır. Özel teknolojisi ile 100 V ile 240 V arasındaki voltaj değerlerine uyum sağlayan ürün, pratik bir şekilde şarj edilebilir. İçerisindeki aksesuarlar sayesinde kirli sakal, kısa, orta ve uzun sakal için şekillendirme yapılabildiği gibi temiz tıraş yapmak da mümkündür. Saç kesimi de yapılabilen makine ile saç ve yüzünüz için istediğiniz her tür şekillendirmeyi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Saç ve sakal şekillendirmek için kullanışlıdır.
  • Yüz ve vücudun farklı bölgelerinde kullanılabilir.
  • Tam dolu şarjla ortalama 60 dakika çalışır.

Braun Erkek Siyah 7'si Bir Arada Bakım Kiti Kaliteli midir?

Braun Erkek Siyah 7'si Bir Arada Bakım Kiti Kaliteli midir?

Yüz ve saç için tam bir bakım sunan Braun erkek siyah 7'si bir arada bakım kiti MGK 3045, sunduğu özellikler ve malzeme kalitesi açısından oldukça kaliteli bir tıraş setidir. Tamamen yıkanabilir olması sayesinde kolayca temizlenebilen ürünün bıçakları son derece keskin ve uzun ömürlüdür. Hassas şekilde kesim işlemini gerçekleştiren bıçakla cildi tahriş etmez ve tıraş esnasında tüyleri çekmeden keser. Kaliteli malzeme kullanılarak üretilen tıraş makinesini ve aksesuarlarını uzun süre boyunca sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Braun tıraş makinesi tamamen kablosuz olarak çalışır. Tamamen şarj olduğunda uzun bir kullanım süresi sunar. Yaklaşık 2 saatte şarj olan makine, 60 dakika kullanılabilir. Saç ve sakal tıraşı için bu süre oldukça yeterlidir. Makine üzerinde yer alan gösterge sayesinde pilin az olup olmadığını bir bakışta anlayabilirsiniz.

Braun Erkek 7'si Bir Arada Bakım Kiti Kullanışlı mıdır?

Braun Erkek 7'si Bir Arada Bakım Kiti Kullanışlı mıdır?

7 ayrı özelliği bir kutu içerisinde sunan Braun erkek bakım seti kullanışlı bir tıraş makinesi kitidir. Braun’un bu yüz ve saç bakım setini satın aldığınızda tıraş için ek bir aksesuar almanıza gerek kalmaz. Sakal düzeltme için kitte bulunan 4 adet tarağı kullanabilirsiniz. Bu taraklarla kirli sakal, kısa, orta ve uzun sakalları en hassas şekilde düzeltebilirsiniz. Böylece istediğiniz sakal stili ne olursa olsun, Braun erkek bakım seti ile bu stili gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Sakalınızın dış hatlarını düzeltmek için ise Flexball teknolojili Gillette Fusion ProGlide tıraş bıçağı ve detay düzeltici aksesuarını kullanabilirsiniz.İstenen her saç şeklini yapabileceğiniz Braun erkek bakım seti ile 0,5 - 21 mm aralığında saç kesimi yapabilmek mümkündür. Bu sayede saçınızı istediğiniz uzunlukta kesebilir ve tam olarak istediğiniz tarzı yakalayabilirsiniz.

Braun 7'si Bir Arada Erkek Bakım Kiti Uygun Fiyatlı mıdır?

Braun 7'si Bir Arada Erkek Bakım Kiti Uygun Fiyatlı mıdır?

Saç ve sakal tıraşı için gereken her türlü aksesuara bir arada sunan ve başka bir ürüne gerek bırakmayan Braun erkek bakım seti, sunduğu özelliklere kıyasla epey uygun fiyatlı bir üründür. Bu seti satın aldığınızda uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebilirsiniz. Trendyol’da indirimli fiyata satın alabileceğiniz ürünle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Ürün sayfasında çok sayıda bulunan Erkek Siyah 7'si Bir Arada Bakım Kiti MGK3045 yorum ile ürünü satın alanların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanılması için tasarlanan ve yüksek malzeme kalitesine sahip olan Braun erkek bakım seti, sahip olduğu üretici garantisi ile de güven vermektedir. Garanti kapsamında oluşabilecek sorunlarla ilgili olarak 2 yıl boyunca bakım, onarım ve teknik destek alabilirsiniz.