Braun Cruzer 6 Precision Sakal Kesme Şekillendirme

1.749,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.490 TL

Ürün Bilgileri

Braun Cruzer 6 Precision Sakal Kesme Şekillendirme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YETKİLİBAYİİ Satıcı Ünvanı: HASAN TAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2736112378000000 Vergi Kimlik Numarası: 8260644425
    Bu ürün YETKİLİBAYİİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas kenar ve hatlara uyumlu sakal tıraş makinesi, ince ayar yapmak ve düzeltme sağlamak açısından üstün verim sunar.
  • Çok yönlü şekillendirme imkanı tanıyan saç sakal traş makinesi, hassas sakal stillerini gerçekleştirmenizi kolaylaştırır. Keskin kenar ve ince hatların oluşumunu bu model sayesinde tamamlayabilirsiniz.
  • Farklı başlıkları bulunan Braun Cruzer 6, uzunluk ayarı ile beğeni toplar. Küçük kesme başlığıyla cilt yüzeyine yakın temasta bulunabilir, diğer boyutlar sayesinde de istediğiniz uzunluğu yakalayabilirsiniz.
  • Ekstra ince dişli kesme başlığına sahip tıraş makinesi erkek kullanımına uygun olup, yüz tiplerine göre bıyık kesme ve kısaltma işlevi sağlar.
  • İdeal boyutlara sahip kablosuz tıraş makinesi, taşıma açısından da kolaylık sağlayarak yanınızda istediğiniz yere götürmenizi mümkün hale getirir.
  • Hassas ciltlerin de rahatlıkla kullanabileceği kuru tıraş makinesi, hızlı ve güvenli şekilde çalışma gösterir. Cilt yüzeyinde oluşabilecek kesme ve çizme gibi olumsuz durumları engeller.
  • Tüy alınması zor bölgelere etki eden silver traş makinesi, hareket özgürlüğü kazandırır. Bu sayede dilediğiniz gibi tıraş makinesini hareket ettirebilirsiniz.
  • AAA kalem pille çalışan taşınabilir tıraş makinesi, zamandan tasarruf sağlayarak bekleme süresini kısaltır. 120 dakika boyunca kesintisiz kesme fırsatını ortaya çıkarır.
  • Kolay temizlenebilen modelin başlıkları su altında hızlı şekilde temizlenir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal
  • Renk Gri
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Braun BRA.034292 Cruzer 6 Precision Sakal Kesme Şekillendirme

Braun Cruzer 6 Precision hassas kenarlar ve hatlar için ideal nitelikte bir makinedir. Ekstra ince dişli bir kesme başlığına sahip olan bu Braun Cruzer 6 Precision, size istediğiniz hassas işleri yapma özgürlüğünü veren çok yönlü bir şekillendirme aracıdır. Braun Cruzer 6 Precision farklı boylarda olan iki adet ilave kesme tarağı ile beraber sizlere sunulmaktadır. Böylece tarzınızın kolay ve rahat bir şekilde düzeltilmesi mümkün olmaktadır. Ürün suya dayanıklı bir yapıya sahiptir, su alma endişesi gütmeden kullanılabilir. Braun Cruzer 6 Precision 1 adet AAA kalem pil ile çalışmaktadır ve gri renktedir.

  • Daha hassas kesimler için iki adet ilave kesme tarağı ile gelir
  • Suya karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir
  • 2 yıl boyunca garantilidir

Braun Cruzer 6 Precision Sakal Kesme Cihazının Özellikleri Nelerdir?

Braun Cruzer 6 Precision Sakal Kesme Cihazının Özellikleri Nelerdir?

Braun Cruzer 6 Precision kuru kullanıma uygun bıçak tasarımına sahip kablosuz bir tıraş makinesidir. Ürün gücünü 1 adet AAA kalem pilden almaktadır. Böylece şarj süresi beklemekle uğraşmadan sadece pili değişerek hemen tıraş olmaya başlamanızı mümkün kılmaktadır. Braun Cruzer 6 Precision sakal kesme makinesi en az 60 dakikalık kesintisiz kullanımı sağlayan bir pil ömrüne sahiptir. Bu sayede şarj bitmesi endişesi yaşamadan tıraş olabilirsiniz. Braun Cruzer 6 Precision sakal kesme şekillendirme makinesi ulaşılması zor alanlara ve şekillere stil vermek için ekstra küçük bir başlığa sahiptir. Küçük kesme elemanı sayesinde özellikle cilde yakın yerlerde şekillendirme yapma imkanı sağlar ve yüzünüze keskin kenarlar ve hassas hatlar verir. Bu sayede hassas şekilde tıraş olabildiğiniz gibi cildiniz kesilmez, tahriş olmaz veya başka bir şekilde zarar görmez.

Braun Cruzer Sakal Şekillendirme Cihazının Temizliği Kolay mıdır?

Braun Cruzer 6 Precision rahatlıkla temizlenebilen yapıda bir tıraş makinesidir. Bu tıraş makinesini temizlemek için tek yapmanız gereken tıraş başlığını sökmek ve akan su ile yıkamaktır. Ürün su geçirmez yapıda olduğu için sıvı teması nedeniyle arıza yaşanmamaktadır. Dikkat edilmesi gereken tek nokta ürünün sabun veya benzeri bir kimyasal ile yıkanmamasıdır. Bu tarz materyaller ürünün elektronik aksamını bozabilir, pile zarar verebilir. Braun Cruzer 6 Precision kolayca temizlenmesinin yanı sıra kolaylıkla taşınabilen bir tıraş makinesidir. Kalemden bile daha küçük olan bu sakal ve bıyık kesme makinesi her türlü kozmetik çantasına sığar. Bu sayede evde rahatça kullanılabildiği gibi ürünü iş seyahatlerinizde veya tatillerde de yanınıza rahatlıkla alabilir ve tıraş olabilirsiniz.

Braun Cruzer 6 Precision Sakal Kesme Cihazının Kullanımı

Braun Cruzer 6 Precision oldukça zahmetsiz ve rahat bir kullanım tecrübesi sunmaktadır. 5mm ve 8mm boylarındaki iki kesme tarağı ile bu tıraş makinesi yüzünüzdeki sakalları istediğiniz uzunlukta kesmenizi kolaylaştırır. Tek yapmanız gereken iki kesme ayarından birini seçmek ve favoriler, bıyık ve kaşlar gibi küçük bölgeleri maksimum hassaslıktaki bu sakal ve bıyık kesme makinesiyle kontrol altına almaktır. Daha hassas tıraşları da kolayca yapabilmeniz için ürünle beraber gelmekte olan iki adet ilave kesme tarağından birini de kullanabilirsiniz. Hafif ve küçük yapısı ile tıraş olurken bileğinizi ağrıtmayan bu ürün kablosuz yapısı sayesinde kabloya takılma, kablo dolanması gibi can sıkıcı sorunları da tamamen ortadan kaldırmaktadır. Braun Cruzer 6 Precision yorumlarda da kullanıcıların takdirini kazanmış bir üründür. Oldukça pratik bir ürün olan Braun Cruzer 6 Precision fiyatıyla da öne çıkan bir tıraş makinesidir.