Braun BT 7240 Saç&Sakal Şekillendirici + Gillette

2.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL

Ürün Bilgileri

Braun BT 7240 Saç&Sakal Şekillendirici + Gillette

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SS TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: ŞEVKİ TOSUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8580274460
    Bu ürün SS TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suya dayanıklılık gösteren saç sakal traş makinesi, saç ve sakalın kolay şekilde düzeltilip şekil verilmesini sağlar.
  • Her türde saç ve sakala sahip kişilere hitap eden ıslak kuru tıraş makinesi kullanımı esnasında saniyede 13 kez sakalınızı algılar. Bu sayede kullanım konforunu artırır.
  • Kolay takılıp çıkarılabilen başlıklara sahip Braun BT 7240, saç ve sakal boyutuna karar vermeye olanak tanır. Dilediğiniz miktardaki kesim için başlıklar arasından seçim yapabilirsiniz.
  • Saniyede birden çok kalınlık ölçümü yapan çok başlıklı tıraş makinesi, kırpma ve kesme esnasında dengeli bir görüntü oluşturur.
  • Karışıklık ve düğüm olma gibi problemlerin önüne geçen kablosuz tıraş makinesi, pratik şekilde kullanımı destekler. Kablo karmaşası yaşamadan her yerde çalıştırıp kullanabilirsiniz.
  • Paslanmaz çelik bıçak kalitesi sayesinde uzun süre boyunca kullanmanız için dayanıklılık gösterir. Her kullanımda performansını gözler önüne serer.
  • Silver traş makinesi, hareket manevrası sağlayan kadran sistemiyle kolay şekilde ayar yapabilmenizi sağlar. Uzunluk ayarlarını rahatlıkla görerek, istediğiniz stile uygun kademeye getirebilirsiniz.
  • Ultra güç modu ve autosensing özelliği ile adından söz ettiren suya dayanıklı tıraş makinesi, kolay temizlenerek tekrar kullanıma hazır hale gelir. Su ve özel fırça aparatıyla temizleme gerçekleştirilir.
  • Lityum iyon pil kullanılan model, aksaklığa izin vermeden devamlı çalışma özelliğiile beğeni toplar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Gümüş
  • Şarjlı Kullanım Süresi 1-2 Saat
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Braun Bt 7240 Saç & Sakal Şekillendirici

Saç ve sakalların kolayca düzeltilmesi için geliştirilen Braun Bt 7240, suya dayanıklı tasarımıyla herkes tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Her çeşit saç ve sakal türüne uyum sağlayan başlıkları, 39 farklı uzunluk ayarıyla çoklu kullanım imkanı sunmaktadır. Tüm saç ve sakal türlerinde kolaylıkla kullanılabilen Bt 7240 saç & sakal şekillendirici, değişebilir başlıklarıyla farklı özellikler elde etmektedir. Çıkarılabilen ve değişebilen başlıkları, saç ve sakal boyutunun istenen oranda ayarlanmasını sağlamaktadır. Kolay kullanım ve güvenlik için geliştirilen hassas ayar özelliği, bıçakların hızını ve kesim gücünü istenen seviyede tutacaktır. Kolay ayarlanabilir olması, saç ve sakalları düzeltirken hassasiyet oluşmasını sağlayacaktır. Otomatik sistemi sayesinde, saniyede 13 defa kalınlık ölçümü yapmakta ve motorunun çalışma gücünü otomatik olarak belirlemektedir. Kırpma esnasında ayarlamanın otomatik yapılması, saç ve sakalların eşit oranda olmasını sağlar.

  • Değişebilir Başlıklar
  • Dayanıklı Lityum Batarya
  • Suya Dayanıklı Kullanım

Hassas Kadranla Kolay Uzunluk Ayarlaması

Hassas Kadranla Kolay Uzunluk Ayarlaması

Kırpma dengesinin ayarı için hassas hareket manevrasına sahip kadran sistemi tercih edilmiştir. İstenen uzunluğun doğru şekilde ayarlanmasını sağlayan hassas kadran kısmında, 0,5 mm’den başlayarak 39 farklı kırpma seçeneği yer almaktadır. Saç ve sakal tıraşında, istenen kalınlık ayarlamalarını yapabilmek adına, kadran üzerinden kademe kademe kesme boyutu seçilmektedir. Tıraş esnasında saç ve sakallarda farklı boyutların uygulanması için kolayca hareket ettirilen kadrandan boyut değişikliği yapılabilir. Braun Bt 7240 saç & sakal şekillendirici, değişebilen başlıklarıyla keskin hatların daha kolay belirlenmesini sağlamaktadır. 4 farklı başlığı sayesinde, saç ve sakalların şekillendirmesinde birbirinden farklı kombinasyonlar elde edilmektedir. Herhangi bir başlık kullanılmadığında, tüyler kökünden alınmaktadır. Tıraş sonrası aparatların ve bıçakların kolayca temizlenmesi için özel kıl fırça ve aparatların makineyle birlikte saklanması için hazırlanan organizer, paket içerisinde yer almaktadır.

Suya Dayanıklı Tasarımla Kolay Temizleme

Suya Dayanıklı Tasarımla Kolay Temizleme

Suya dayanan özel tasarımı, kullanım sonrası suyla temizlenebilme özelliği sunmaktadır. Yıkanabilir başlıkları ve bıçak bölümü, aparatların suyun altında temizlenmesini sağlar. Saç ve sakal tıraşı, duş esnasında kolaylıkla yapılmasını sağlayan Braun Bt 7240 saç ve sakal şekillendirici, kablosuz olması sebebiyle her yerde sorunsuzca kullanılmaktadır. Uzun süre devam eden kullanımlar için maksimum güçte batarya tercih edilmiştir. 5 mm ila 20 mm aralığında uzunluk seçimi yapılabilen 39 farklı kesme ayarı, saç ve sakal şekillendirmede kolaylık sunmaktadır. 11–20 mm arası ve 0,5–10 mm arasında kesme özelliği bulunan 2 farklı hassasiyet başlığı, güvenli kullanım sağlamaktadır. Ömür boyu keskinliğini koruyan özel çelik bıçakları, cilde herhangi bir zarar vermeden tıraşı tamamlamaktadır. Auto Sensing motor özelliği, saniyede 13 farklı kırpma algılaması yapmaktadır.

Uzun Ömürlü Bataryayla Kullanım Kolaylığı ve Uygun Fiyatlar

Uzun Ömürlü Bataryayla Kullanım Kolaylığı ve Uygun Fiyatlar

Islak ve kuru kullanıma uygun olan Braun Bt 7240 kablosuz ıslak & kuru + Gillette, minimum 100 dakika boyunca kesintisiz şarj ömrü sunmaktadır. Kesintisiz çalışma özelliği sunan dayanıklı bataryası, lityum iyon pilden tercih edilmiştir. 100 dakikalık kesintisiz kırpma işlemi için maksimum 60 dakikalık şarj dolumu yeterli olmaktadır. Özel li-ion bataryası, suya karşı dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Kullanım esnasında şarjın bitmesi durumunda, prize takılı şekilde kullanım devam ettirilebilir. Gilette Fusion 5 Pro Glide tıraş makinesi hediyesiyle, istenen her an kolaylıkla sakal tıraşı yapılabilir. Yanak ve sakal tıraşı için sinek kaydı tıraş yapma özelliği bulunan Gilette Fusion 5 Pro Glide tıraş makinesi, küçük bölgelerde etkili pürüzsüzlük sunmaktadır. Braun Bt 7240 yorum bölümünden, ürünü kullanan kişilerin değerlendirmeleri incelenebilir.