Braun 3030 Kulaktan Ateş Ölçer

1.549 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Braun 3030 Kulaktan Ateş Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MELA MEDİKAL Satıcı Ünvanı: CENGİZ ANIL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4998166083400001 Vergi Kimlik Numarası: 0690206194
    Bu ürün MELA MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3030 Kulaktan Ateş Ölçer 3030 Kulaktan Ateş Ölçer Braun 3030 Kulaktan Ateş ÖlçerÜrün Özellikleri:Kompakt bir genel tasarıma sahip olan Braun ThermoScan® 3 (IRT 3030) kolay, nazik ve hızlı bir kullanım sunar.Sadece bir saniyede ölçüm yapar ve sesli ateş yardımıyla sıcaklığı yorumlamaya yardımcı olur.Doktorların kullandığı ve tavsiye ettiği 1 numaralı marka*Nazik ve doğru sesli ateş yardımıyla bip sesi sayısına göre normal(1 bip), artmış (2 bip) ve yüksek ateş (4 bip) ifade edilir.Yenidoğanlar için de uygundur.Yutma tehlikesini önlemek için güvenlik kilidi içeren pil kapağı tasarımı mevcuttur.Sıcaklığı takip etmek için en son ölçüm değerini hatırlamaHijyenik, tek kullanımlık lens filtreleri.BPA ve lateks içermez* Ipsos, Mayıs-Haziran 2012 tarihlerinde n = 802 PH ve Pediatri Uzmanı arasında dört Avrupa pazarında (GE, UK, FR, NL ülkelerinin her biri için n = 200) gerçekleştirilen çevrimiçi çalışma. Tatilinizi ve anılarınızı size tebessümle hatırlatacak dekoratif ve işlevsel hediyelik eşya. İster kendiniz ister sevdikleriniz için şık bir hediye güzel bir hatıra. Saat 14.00 a kadar verilen bütün siparişler gün içerisinde kargoya verilir.
Geri Bildirim Ver