Bradley Bardley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti

700 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bradley Bardley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SAHRA ARACILIK Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4410171483
    Bu ürün SAHRA ARACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bradley marka dolma kalem özel şık metal kutusu ve 5 adet yedek kartuş ile gönderilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Bradley 008 Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti

Dolma kalem, yazı yazmayı keyifli, estetik ve kalıcı bir hâle getiren ürünlerden bir tanesidir. Şık görüntüsü ve kaliteli yapısı sayesinde farklı zevklere sahip kullanıcılara hitap eder. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Bradley metal kutulu şık dolma kalem seti, beklentilerinizin fazlasını karşılayacak niteliktedir. Set şeklinde satın alabileceğiniz ürünü hem kendiniz kullanabilir hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bradley metal kutulu şık dolma kalem seti, göz alıcı kutusu sayesinde dikkatleri kolayca üzerine çeker. Siyah metal kutu, set içerisindeki ürünlerin zarar görmesini de engeller. Kırılma, düşme ve çarpma başta olmak üzere pek çok riski azaltır. Bu dolma setini gönül rahatlığıyla kullanabilir ve yazılara modern bir dokunuş katabilirsiniz.

  • Siyah metal kutuya sahiptir.
  • Su bazlı mürekkep haznesi mevcuttur.
  • Dolma kalemde gümüş detaylar bulunur.

Bradley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti Özellikleri

Bradley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti Özellikleri

Dolma kalemler, prestij sahibi görünüm sunan ürünlerdendir. Bu anlamda hem kişisel hem de çalışma hayatında tercih edilebilir. Ürün yazıları kalıcı hâle getirmesinin yanı sıra göz alıcı tasarımlarıyla da dikkat çeker. Bu anlamda Bradley metal kutulu mürekkepli şık dolma kalem seti, değerlendirebileceğiniz alternatiflerdendir. Dolma kalemi çalışma hayatınızda kullanarak birbirinden güzel yazılar yazabilirsiniz. Ürünü hediye seçeneği olarak tercih ederek sevdiklerinizin yüzünde tebessüm oluşturabilirsiniz. Özel ve şık kutu içerisinde yer alan dolma kalem, mürekkep haznesi ile birlikte satışa sunulur. Bu sayede dolma kalemi düzenli olarak doldurabilirsiniz. Kapakta yer alan klips, dolma kalemi gömlek cebinde ya da kitap arasında saklamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda kalemin düşüp kaybolma riskini de önler.

Bradley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti Şık mıdır?

Bradley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti Şık Mıdır?

Bradley metal kutulu dolma kalem seti, çalışma masanızda yer alabilecek modern ürünler arasındadır. Siyah metal kutu içerisinde dolma kalem ve mürekkep olmak üzere iki parça bulunur. Metal kutu, içerisindeki ürünleri dış etkenlere karşı korur. Aynı zamanda masada, kitaplıkta ya da tezgâhta sergilenmek için uygundur. Siyah dolma kalem, gümüş uç ve klips detayları ile fark yaratır. Parfüm şişesini anımsatan mürekkep haznesi, dolma kalemi uzun süre kullanmanıza yardımcı olur. Özel olarak geliştirilen hazne, ekstra mürekkep maliyetlerini de azaltarak bütçenize destek olmayı amaçlar. Bradley dolma kalemi, kendine has mürekkep haznesine sahiptir. Bu özelliği sayesinde her kullanımda mürekkep şişesine batırılması gerekmez. Belirli aralıklarla kalemi doldurabilir, uzun süre kullanım imkânı sağlayabilirsiniz.

Bradley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti Kaliteli mi?

Bradley Metal Kutulu Şık Dolma Kalem Seti Kaliteli Mi?

Bradley metal kutulu şık dolma kalem seti, markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilir. Her bir parçası, kullanıcı memnuniyetini üst seviyede tutacak şekilde tasarlanır. Dayanıklı yapıya sahip olan kalem, uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Set içerisinde bulunan mürekkep haznesi kesintisiz yazı yazma imkânı sunar. Ergonomik yapıya sahip olan kalem, oldukça hafiftir. Gömlek cebinde, çantada, kitap ya da defter arasında kolaylıkla taşınabilir. Dolma kalemi kullanmadığınız durumlarda metal malzemeden üretilen özel kutusunda saklayabilirsiniz. Böylece kalemi ve mürekkep haznesini, dış etkenlerin zararlarına karşı koruyabilirsiniz. Uzun ömürlü set, yazı yazma ihtiyaçlarınızı modern ve işlevsel yollarla tamamlar. Bu ürün kaliteli ve dayanıklı yapısıyla nostaljik dolma kalem hissini modern bir dokunuşla sunar. Bradley metal kutulu şık dolma kalem seti yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür. Bu yorumlarla gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bu seti çevrimiçi alışveriş platformunun avantajlarından ve fırsatlarından faydalanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.