BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Geçici melek kanadı dövmesi. Angel wings temporary tattoo. Beğendiğiniz şekli etrafından keserek görseldeki talimatlara uygun şekilde cildinize uygulayınız. Kalıcılığı cilt tipinize göre 5-10 gün arası değişkenlik gösterebilir. Uygulamadan önce cildinizin temiz ve kuru olduğundan emin olun. Duş esnasında dövmenin üzerini ovalamamaya özen gösterin. 3 yaşından küçük çocukların kullanımına uygun değildir. Çıkarmak için bebek yağı ya da kolonya kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme

Dövme, son dönemlerin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olarak popüler moda akımları içerisinde ilk sıralarda yer alır. Fakat uzun süre kalıcılık göstermesi, dövme yaptırmak isteyen kişilerin kafasında bazı soru işareti oluşturur. Soru işaretlerini cevaplandırabilmek adına geçici dövmeler, çok sayıda kişinin imdadına yetişir. Sizin de çabuk sıkılan bir kişiliğiniz varsa BP Tattoo melek kanadı geçici dövme seçeneğini tercih ederek dövme sahibi olabilirsiniz. Ürün, oldukça kaliteli bir yapıdadır. Kaliteli yapısı sonucunda insan sağlığına herhangi bir olumsuz etkide bulunmaz. Ürün, siyah renk tonuna sahiptir. Renk açısından sunduğu avantaj, çok sayıda kişinin ürünü sıklıkla tercih etmesinde etkili olan özelliklerinden biridir. Siz de insan sağlığına herhangi bir zararı bulunmayan ve siyah renk tonuna sahip kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Melek kanadı motif
  • Kolay temizleme olanağı
  • Siyah renk tonu

Etkileyici BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme

Etkileyici BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme

BP Tattoo geçici dövme seçeneği, oldukça etkileyici ve dikkat çeken bir tasarıma sahiptir. Ürün içerisinde çok sayıda melek kanadı motifine yer verilir. Müşteriler, kendi istekleri ve imajları doğrultusunda bu geçici dövmeyi tercih ederek kendi tarzlarını ortaya koyabilir. Geçici dövme içerisinde bulunan motifler, farklı boyut özelliğine sahiptir. Bu sayede çok sayıda kişinin gereksinimi yönünde ürünü kullanmalarına olanak tanır. El, bilek ya da omuz gibi çeşitli vücut bölgelerine rahat ve pratik bir şekilde uygulanır. Geçici dövme Tattoo, siyah renk tonuna sahiptir. Renk açısından sunduğu avantaj, ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına olanak tanır. Farklı ten rengine sahip müşteriler tarafından da sıklıkla kullanılır. Siz de etkileyici ve dikkat çekici bir görüntüye sahip olup el, bilek, omuz gibi çeşitli bölgelere uygulanabilen bu ürünü tercih edebilirsiniz.

BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme Yorumları

BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme Yorumları

BP Tattoo melek kanadı geçici dövme yorumları; ürünün müşterilerin isteklerini ve ihtiyaçlarını karşılayacak içeriğe sahip olduğunu ortaya koyar. Ürün, tasarım özellikleri sayesinde çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Aynı zamanda insan sağlığına herhangi bir olumsuz etkisi söz konusu değildir. Bu özelliği sonucunda geçici dövme, 3 yaş ve üzeri çocuklar tarafından da rahat bir şekilde kullanılır. Bu özelliği sonucunda ebeveynlerin güvenini kazanır. Kolay ve pratik bir şekilde kullanılması müşterilerin memnuniyetini toplar. Başka bir kişinin yardımına ihtiyaç duyulmadan son derece rahat bir şekilde uygulanır. BP Tattoo melek kanadı geçici dövme kullananlar, üründen oldukça memnundur. Siz de özellikleri sayesinde çok sayıda kişinin beğenisini kazanan, kolay ve pratik bir şekilde uygulanan ürünü güven içinde deneyebilirsiniz. Dilerseniz bu seçeneği hediye amaçlı da değerlendirebilirsiniz.

BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme Fiyatı

BP Tattoo Melek Kanadı Geçici Dövme Fiyatı

Geçici dövme, 5 ile 10 gün arasında kalıcılık gösterebilir. Müşterinin cilt tipine uygun olarak vücutta kalıcılık sergiler. Aynı zamanda ürün, vazgeçme ya da sıkılma gibi çeşitli durumlarda kolay ve rahat bir şekilde vücuttan çıkarılır. Bebek yağı ve kolonya gibi çeşitli ürünlerle kızarıklık ya da tahriş gibi hassasiyetler görülmeden kolay biçimde çıkma olanağı tanır. Geçici dövme, suya karşı da oldukça dayanıklıdır. Su ile teması doğrultusunda zedelenme ya da deforme olma gibi çeşitli olaylar görülmez. Bu özelliği, ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkiler. BP Tattoo melek kanadı geçici dövme fiyatı, çok sayıda müşterinin memnuniyetini kazanacak miktar aralığında bulunur. Siz de 5 ile 10 gün arasında kalıcılık sergileyip su ile temas sonrasında deforme veya zedelenme gibi durumlar görülmeyen kaliteli ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.