Bozkurt Mum Beyaz Tealight Mum 50'li

107,90 TL
(2,16 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
107,90 TL
Kurumsal Fatura
119,90 TL
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
123,65 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bozkurt Mum Beyaz Tealight Mum 50'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELİDA PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: AKYAS TOPTAN GIDA TEMİZLİK MALZEMELERİ İÇ VE DIŞ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0043095046900001 Vergi Kimlik Numarası: 0430950469
    Bu ürün ELİDA PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tealight Mum 4 Saat Yanma Garantili Beyaz 50' li Bozkurt 13 gr Doğumgünü partisi ve özel gün partilerinizin vazgeçilmez aksesuarı parti mumları Kaliteli, koku yapmayan parafin malzemeden imal edilen parti mum çeşitleri ile partilerinizi renklendirin. Birbirinden farklı model, boy ,renk ve kalitedeki parti mumları sizleri bekliyor. Yanma Süresi 4 Saattir 13 grUYARI Parti mumları çeşitleri
  • ateş ile temas ederek aktif oldukları için, çocuklardan uzak tutulmalıdır... Ürün Özellikleri
  • Paket ölçüsü : 19 x 19 cm Renk : Beyaz Paket İçeriği : 3,5 cm çapında 50 adet beyaz mum Yüksekliği : 1,3 cm

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 31-100
  • Koku Aroması Yeşil Elma
  • Özellik Tea Light
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bozkurt Tealight Mum Kokusuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50'li

Dekorasyon ve aydınlatma amacıyla günümüzde birçok ürün kullanılmaktadır. Bu ürünler ev dizaynı için şık bir görünüm oluşturmanın yanında kullanışlı özellikleri ile de dikkat çekmektedirler. Eski zamanlarda aydınlatma ve mistik amaçlar için kullanılan mumlar da bu ürünler arasında yer almaktadır. Evinizin içerisindeki kötü enerjiyi gidermek için birçok ev sahibinin kullanmayı tercih ettiği mumlar, farklı aromalar ile de müşterilere koku şöleni yaşatmaktadır. Her evde veya işte bulunması gereken mumlar eskiden şamanlar gibi birçok mistik insanlar tarafından kötü ruhları kovmak, meditasyon ve enerji yükseltmek için kullanılırdı. Halen devam eden bu kültürde evinize farklı aromaların hâkim olmasını sağlayabilirsiniz. Güneş doğarken yapacağınız meditasyon ve yoga seanslarına tealight mum ürününü kullanabilirsiniz. Dekorasyonunda önemli bir parçası olan bu ürünü doğru eşyalar ile kombine ettiğinizde retro bir görünüm elde edebilirsiniz.

  • Avantajlı Ekonomik Boy
  • Uzun Ömürlü Kullanım
  • Ergonomik Silindirli Yapısı

Bozkurt Mum Tealight Mum Kokuksuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50’li Paket 8682250539657 Tasarımı

Bozkurt Mum Tealight Mum Kokuksuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50’li Paket 8682250539657 Tasarımı

Farklı amaçlar için kullanılan, şekil ve yapısı itibariyle sektörde değişiklik gösterebilen birçok mum çeşidi bulunmaktadır. Bu mumların ev dekorasyonundan, mistik bir ortam yaratmaya kadar farklı kullanım alanları bulunmaktadır. Evinizin değişmeyen bir parçası olarak görebileceğiniz mumlar, kullanım ömürleri ile de sıkça yenisinin alınması gereken ürünler olmaktadırlar. Bozkurt tealight mum 4 saat yanma garantili beyaz 50'li ekonomik ölçüleri ve her bir tanesinin 4 saate kadar yanma özelliği sayesinde müşterilere bütçe dostu olanaklar sunmaktadır. Bu ürün beyaz renkli oluşu ile evinde sade bir görüntü yaratmak isteyenlerin ilk tercihi olmaktadır. Bazı müşterilerin koku hassasiyeti bulunabilmekte ve farklı aromalı kokular alerjik reaksiyonların görülmesine neden olabilmektedir. Bu mum çeşidi de kokusuz olması ile müşterilerin güvenle kullanabileceği ürün bileşiklerinden yapılmaktadır.

Bozkurt Mum Tealight Mum Kokuksuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50'li Paket 8682250539657 Kullanım Süresi

Bozkurt Mum Tealight Mum Kokuksuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50'li Paket 8682250539657 Kullanım Süresi

Hayvan yağları kullanılarak yapılan bu mumlar kaliteden ödün vermeyerek müşterilerin vazgeçilmez objesi haline gelmiştir. Eski çağlarda mistik ritüeller ve sunulan adakların atmosferini sağlayan mumlar birçok alanda kullanılması ile her dönem dikkat çeken ürünler arasında yer almaktadır. Günümüzde spa ve masaj salonlarında da sıklıkla tercih edilen bu mumlar, müşterilerin rahatlamasını sağlarken farklı aroma esansları ile de hoş kokular sunmaktadır. Özel bir davet verdiğinizde hazırladığınız masadaki akşam yemeğinin yanında silindirli yapıya sahip mumları tercih etmek romantik bir ortamın kilit noktası olmaktadır. Loş bir ışığın altında kullanabileceğiniz ve tüm ortamlarda gerekli enerjiyi sağlayacak olan tealight mum ölçüleri sektörde yer alan diğer silindirli mumlar gibi standart olmakla birlikte 50’li paket içeriği sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Tealight mum ne kadar yanar? diye merak ediyorsanız, ürünün özelliklerine bağlı olarak genellikle 3 - 4 saat arası olabilir. Bozkurt Mum Tealight Mum Kokusuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50’li Paket yorum ve görüşlerini okuyabilir, ürün hakkında fikir edinebilirsiniz.

Bozkurt Mum Tealight Mum Kokuksuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50'li Paket 8682250539657 Fiyatı

Bozkurt Mum Tealight Mum Kokuksuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50'li Paket 8682250539657 Fiyatı

Tea Light özelliğe sahip mumlar günümüzde en çok tercih edilen mumlar olması ile müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmaktadır. Özellikle dışarıda hoş bir atmosfer yaratmak isteyen insanların kullandıkları bu ürün, özel kaplarda sunulan meyve ve içecek türevi besinleri fondü gibi ısıtmaya yarar. Farklı ürünler ile kombin edebileceğiniz bu mum çeşidi kaideler ve daha fazlası ile kullanıldığında tamamlayıcı bir görünüm sunmaktadır. Bozkurt tealight mum bu noktada kaliteli parafin bileşikleri ile uzun süreler yanmaya devam ederken siz de yarattığınız atmosferin keyfini çıkarabilirsiniz. Mumun içerisinde yer alan fitili kibrit veya çakmak ile kolaylıkla yakarak istenmeyen kazaların önüne geçebilirsiniz. Bozkurt Mum Tealight Mum Kokuksuz Beyaz 4 Saat Yanma Garantili 50’li Paket 8682250539657, ideal boyutlarda olması ve uzun süreler yanmaya devam etmesi ile müşterilere kullanım açısından rahatlık sunmaktadır. İstediğiniz yere konumlandırabileceğiniz bu ürünleri mumluğa ihtiyaç duymadan kullanabilir, ürün hakkında daha fazla detaylı bilgi edinebilirsiniz. Tealight mum fiyatları ve performansı ile kullanıcılarını memnun eder. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.