Botalife Saf Adaçayı Elma Yağı 20 Ml (soğuk Pres)

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
250 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Botalife Saf Adaçayı Elma Yağı 20 Ml (soğuk Pres)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Zinde Şifa Satıcı Ünvanı: ZİNDE MEDYA ENERJİ İNŞAAT OTOMOTİV MEDİKAL TARIM HAYVANCILIK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998080388200016 Vergi Kimlik Numarası: 9980803882
    Bu ürün Zinde Şifa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün AçıklamasıBotalife Adaçayı ( Elma ) Yağı Su buharı distilasyon yöntemiyle üretilmiştirADAÇAYI YAĞI FAYDALARI NELERDİR?Ülkemizde acı elma yağı olarak bilinen adaçayı yağı bitkisinin salvia triloba türü yetiştirilir. Özellikle Ege bölgesinin Muğla ve Fethiye kısımlarında yetiştirilen bir bitkidir. Adaçayı yağının faydalarından bazıları
  • Yüksek oranda antioksidan maddeler içerir. Antioksidan kaynağı olması sebebiyle, cilt bakım ürünleri ve yaşlanma karşıtı ürünlerde kullanılır. Vücuttaki oksidanlar ve serbest radikaller kırışıklıklara ve yaşlanmaya sebep olur. Antioksidan etkisi sayesinde oksidanlara ve serbest radikallere karşı etki ederek ciltteki sarkmaları, dokuların bozulmasını ve kırışıklıkları engeller.Vücutta oluşan çatlaklara iyi gelir. Doğumdan sonra oluşan çatlakları, karın çatlaklarını, kilo alıp verme sebebiyle oluşan çatlakları yok etmeye yardım eder. Aynı zamanda yara izlerini de geçirir. Kesiklerin ve yaraların çabuk iyileşmesini sağlar.Adet döngüsünü düzenler. Östrojen hormonunun aktivitesini arttırarak adetin düzensiz gelmesini engeller. Adet döneminde görülen bağ ağrısı, mide bulantısı, halsizlik, yorgunluk, depresyon, ruh halinin değişmesi gibi durumların görülmesini azaltır. Bu dönemde fayda sağlar. Adet düzensizliğine yararlı bir yağdır.Soğuk algınlığına iyi gelir. Özellikle kış aylarında görülen öksürük, soğuk algınlığı, göğüs ağrısı, solunum yollarında soğuktan kaynaklanan tıkanmalara iyi gelir. Aynı zamanda balgam söktürücüdür. Astım ve bronşite de fayda sağlar.Alzheimer rahatsızlığına iyi gelir. Michigan Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, dört ay boyunca adaçayı yağı kullanmanın alzheimer hastalarının bilinçsel işlevlerini geliştirmekte önemli gelişmeler sağladığı görülmüştür.Diş eti iltihabı ve diş hastalıklarına da iyi gelir. Michigan Üniversitesinde diş eti iltihabı ve diş hastalıkları üzerine bir çalışma yapılmıştır. Bu çalışmada, adaçayı yağı, nane, ekinezya, papatya,karanfil ve başka yağlar karıştırılarak diş hastalıklarına karşı etkisi ölçülmüştür. Yağlarla hazırlanan karışım yarım bardak su ile birleştirilerek ağızda gargara yapılarak tükürülür. Adaçayı yağı, ağız kokusunu engeller, diş etlerine iyi gelir.
Geri Bildirim Ver