2
Taşlama kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Bosch Gws 750 Avuç Taşlama 750W-115 0601394000

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.997 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.198 TL2.058 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.305 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Gws 750 Avuç Taşlama 750W-115 0601394000

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FF HOME Satıcı Ünvanı: MURAT BÜYÜKKARAKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1940620012
    Bu ürün FF HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 19 adet sipariş verilebilir. 19 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Tip Avuç Taşlamalar
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Disk Çapı 115
Geri Bildirim Ver

Bosch Professional Gws 750 Avuç Taşlama Makinesi 0.601.394.000

Bosch Professional Gws 750 avuç taşlama Makinesi 0.601.394.000, inşaat ve sanayi sektörü gibi birçok sektörde önemli bir yere sahiptir. Ayrıca hobi işlemleri için de tercih edilen ürün kullanıcılara büyük kolaylık sağlamaktadır. Ahşap, taş, fayans gibi birçok malzemede kullanılabilen bir üründür. Genel olarak kesme, zımparalama ve parlatma gibi işleve sahip olan, Gws 750 Bosch, elektrikli el aletleri içerisinde yer alarak farkını ortaya koymaktadır. Birçok özelliğe sahip olan ürün kullanıcılara yüksek güç ve işlevsellik vaat ederek kullanım kolaylığı ile öne çıkmaktadır.

  • Yüksek Güç
  • Maksimum Performans
  • Ergonomik Tasarım

Bosch Profesyonel Gws 750 Avuç Taşlama Makinesi 0.601.394.000 Öne Çıkan Özellikleri

Bosch Profesyonel Gws 750 Avuç Taşlama Makinesi 0.601.394.000 Öne Çıkan Özellikleri

Bosch taşlama makinesi özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Mavi renge sahip olan ürün kutuda dâhil olan ürünlerle birlikte satışa sunulmuştur. Bu parçalar ek tutamaç, bağlama flanşı, sıkma somunu, koruma kapağı ve taşlama anahtarıdır. Cihaz güvenli ve ergonomik tasarımı ile dikkat çekmektedir. Bosch Gws 750, yönlendirme, kullanım kolaylığı ve pratikliği de öne çıkan özellikleri arasındadır. Ürün genişliği 73 mm, uzunluğu ise 170 mm olmaktadır. 100 mm uzunluğa sahip ürün 1,8 kg ağırlığı ile hafif bir kullanıma sahiptir. Yüksek taşlama performansı vaat etmektedir. Uzun işlemlerde motoru soğutma işlemini başarıyla gerçekleştirmektedir. Ayrıca cihazın giriş gücü 750 w, çıkış gücü ise 380 w olarak belirtilmektedir. Devir sayısı dakikada 11.00 olarak ölçülmektedir. Disk çapı ise 115 mm olan cihaz 14 mil diş özelliğine sahiptir. Ayrıca boru şeklindeki tutamacı sayesinde ergonomik bir kullanım vaat etmektedir.

Bosch Profesyonel Gws 750 Avuç Taşlama Makinesi 0.601.394.000 Kullanımı

Bosch Profesyonel Gws 750 Avuç Taşlama Makinesi 0.601.394.000 Kullanımı

Bosch Gws avuç taşlama kullanımı kolay öğrenilebilir, özelliklerdedir. Bunun dışında ürün ile gelen kullanım kılavuzundan yardım alınabilir. Bosch Gws 750 avuç taşlama makinesi özelliklerine uygun olarak kullanılması ürün açısından büyük önem taşımaktadır. Ayrıca taşlama makinesinin işlevleri, metalin ve taşların su kullanmadan kesilmesi, törpülenmesi ve kazınması olmaktadır. Bunun dışında taşlama ucunun kesim sırasında özel koruyucu kapak ile kullanılması gerekmektedir. Taş ve benzer malzemeler kesilirken tozun yeterli bir çekme donanımına sahip olması büyük öneme sahiptir. Bosch Professional Gws 750 nasıl kullanılır sorusu kullanıcılar tarafından merak edilen bir konudur. Fişin uygun bir prize takılması öncelikli yapılacak işlemler arasında yer almaktadır. Özellikle ıslaklığın olmaması güvenlik açısından oldukça önem taşımaktadır. Makineyi çalıştırmak için açma kapama şalterleri bulunmaktadır. Bu şalterlerin kullanım için öne doğru itilmesi gerekmektedir. Şalteri sabitlemek için ise kavrayana kadar öne ve aşağı doğru bastırmak gerekmektedir. Kapatmak için ise açma kapama şalterlerini bırakmak gerekmektedir. Kilitli durumda ise önce arkaya çekip sonra bırakmak gerekmektedir.

Bosch Profesyonel Gws 750 Avuç Taşlama Makinesi 0.601.394.000 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch Profesyonel Gws 750 Avuç Taşlama Makinesi 0.601.394.000 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Zımparalama, kesme ve pürüzsüzleştirme işlemleri için üretilen, Bosch Professional gws 750 avuç taşlama makinesi, kullanıcıların tadilat işlemlerini kolaylaştırmaktadır. Hobi ve profesyonel işler için ideal bir ürün olan Bosch taşlama makinesi, teknik detayları ile kullanıcılara büyük avantaj sağlamaktadır. Bosch taşlama makinesinde devir ayarlarını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde yapılan işleme göre hareket kolaylığı sağlamaktadır. Özel kademe ayarları sayesinde malzemelerin yapısı ve boyutları göz önünde bulundurularak yapılan işler yarıda kesilmeden devam edilmektedir. Ayrıca kademe ayarı, gereksiz enerji ve güç kullanımının önüne geçmektedir. Bosch Gws taşlama makinesinin sahip olduğu motor soğutma teknolojisi ile ön plana çıkmaktadır. Bosch Professional Gws 750 avuç taşlama makinesi indirim dönemlerinde en çok talep gören elektrikli el aletidir. Bütçenize uygun fiyat seçeneklerini inceleyerek bu ürünlere sahip olabilirsiniz. Bosch marka avuç taşlama makinesi satın almayı düşünüyorsanız, Bosch Professional Gws 750 avuç taşlama makinesi yorum kısmından kullanıcı deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünü satın almaya karar verdiyseniz, Bosch Professional Gws 750 avuç taşlama makinesi satın al seçeneği ile Trendyol'dan güvenle alışveriş yapabilirsiniz.