Bosch Mfq4080 Set 500 W Mikser

4.425 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.425 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Mfq4080 Set 500 W Mikser

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aklaticaret Satıcı Ünvanı: İSMAİL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1150781856200001 Vergi Kimlik Numarası: 9570187527
    Bu ürün aklaticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler Marka Bosch Ürün ismi/ticari kodu MFQ4080 EAN numarası 4.242.002.556.864 gövde malzemesi plastik Bağlantı değeri (W) 500 W Gerilim (V) 220-240 V Frekans (Hz) 50-60 Hz cihaz ölçüsü 142 x 200 x 75 Ambalajlı ürün boyutları (mm) 317 x 172 x 237 Net ağırlık (kg) 1,790 kg Brüt ağırlık (Kg) 2,060 kg Işlem şekli sürekli çalışma Kademe adedi 5 kademeli Uçları çıkarma tuşu evet Karıştırma kabında çalışılabilecek maksimum un+malzeme miktarı (kg) 0,50 kg Spatüla hayır Anlık çalışma fonksiyonu evet Kablo dolama yeri kablo sarma yeri entegre aksesuarlar 2 x Kapak, 1 x Karıştırma/ölçme kabı, 1 x Karıştırma çubuğu, paslanmaz çelik, 2 x Karıştırma teli, 1 x Üniversal dograyıcı

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
  • Hacim 100 - 249 ml
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı 5 Kademeli
  • Zamanlayıcı Yok
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Bosch Mfq4080 Set 500W Mikser

Bosch MFQ4080 set 500 W mikser her türden yemek ve içecek yapımında ihtiyaç duyulan bir üründür. Kullanışlı ve birden çok fonksiyonu yerine getirebilen MFQ4080 mikser seti oldukça dikkat çeker. Her türlü tarifiniz için hızlı ve pratik kullanımı işinizi kolaylaştırır ve zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Klasik mikserlerden farklı olarak değişebilen aksesuarlarıyla farklı yemek çeşitleri için uygunluk sağlar. Hız ayarı özelliği ile de hızını istediğiniz gibi ayarlama olanağı sunar. Değişebilen başlıklarıyla size farklı yemekleri ve içecekleri yapma fırsatı sağlar. Hafif gövdesi ve ergonomik tutma sapıyla kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Pratik ve kolay kullanımı yemek yapmanızda size eğlenceli bir ortam yaratır. Bu ürünle doğrama ve parçalama işlemlerini kolaylıkla yapabilirsiniz.

  • Hız ayarı ve turbo özelliği
  • Değişebilen başlıklar
  • Doğrama ve parçalama fonksiyonlu

Bosch MFQ4080 Set 500 W Mikser Özellikleri

Bosch MFQ4080 Set 500 W Mikser Özellikleri

Günlük hayatta yemek yeme ihtiyacınızı zevke dönüştürmek, güzelleştirmek ve farklılaştırmak için fırsat sunan mikser set, değişebilen uçlarıyla size kolaylık sağlar. Model, 5 farklı hız ayarına sahiptir. Turbo özelliği, katı ve başa çıkılması zor olan gıda malzemelerini parçalamanızı kolaylaştırır. Değişebilir başlıklar, paslanmaz ve küflenmez özellikler taşır. Aparatları kullandıktan sonra bulaşık makinenize koyabilir, kolayca temizleyebilirsiniz. Bu set, üç farklı başlık ve karıştırma kaplarıyla beraber müşterisine sunulur. Sıvı besinler hazırlamanız için özel karıştırma kabı bulunur. 500 W özelliği ile hızlı ve güçlü bir performans sağlayan mikser, yemek yaparken size pratiklik imkanı verir. Paslanmaz çelik hamur yoğurma kabı ile zorlu ve sert karışımları bile yoğurarak üstün bir performans sağlar. Hafifliği ve ergonomik tutma sapı ile pratik olan Bosch MFQ4080 kullanarak kendinizi yormadan yemek hazırlayabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Bosch MFQ4080 set 500W mikser kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Bosch MFQ4080 Set 500 W Mikser Avantajları

Bosch MFQ4080 Set 500 W Mikser Avantajları

Vücudunuzun temel ihtiyaçlarından biri yemek yemektir. MFQ4080 set 500W mikser bu ihtiyacınızı kolaylaştırırken eğlenceli hale de getirir. Bu mikser birçok karışımı ve farklı yemekleri yapma imkanı sunarken yemek yeme ihtiyacını bir eğlenceye dönüştürür. Ürün, evinizde çeşitli yemekleri yaparken farklı damak tatlarını da kolaylıkla denemenizi sağlar. Bosch mikser paslanmaz çelik yapısıyla size zorluk çıkarmadan bulaşık makinesinde rahatça yıkanabilir. Set halinde müşterisine sunulan MFQ4080 set 500W mikser MFQ4080, değiştirebileceğiniz aksesuarlarıyla yapmış olduğunuz yiyeceğin çeşidine göre kullanma imkanı sunar. Turbo özelliğiyle size zaman kazandıran ürün, güçlü bir performans gösterir. Mikserin buz kırma özelliği bu ürüne farklı soğuk içecekler yapma özelliğini kazandırır. Hamur yoğurma özelliği kek, ekmek ve poğaça gibi mamülleri yapmanızı basitleştirir. Hızlı ve anında çalışma performansıyla hem efordan hem zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Bosch MFQ4080 Set 500 W Mikser Fiyatları

Bosch MFQ4080 Set 500 W Mikser Fiyatları

Bosch MFQ4080 set 500 W mikser MFQ4080 fiyatı, paketin içine dahil olan aksesuarları, çalışma gücü ve birden fazla fonksiyon özellikleriyle değerlendirilir. MFQ set 500 W Mikro MFQ4080 içerisinde bulunan üç farklı karıştırma ucu, bir bıçaklı kesme aleti ve karıştırma kabıyla beş farklı aksesuar içerir. Bu ürün içerdiği parçalarla her zaman çalışmaya hazır haldedir. Modelin içinde bulunan farklı uç seçenekleri ile ihtiyacınıza göre değiştirebilirsiniz. Paslanmaz yapısı ile uzun yıllar rahatlıkla kullanmanızı sağlayan ürün, yoğurma, karıştırma ve kesme imkanıyla birçok fonksiyonu içerir. Günlük hayatınızda kolaylıkla ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Beyaz rengi ile ve estetik görünümüyle mutfağınızda yer kaplamadan rahatça koyabileceğiniz bir görünüme sahiptir. Gelişmiş teknolojik özelliğiyle ve birçok fonksiyonuyla kolaylık sağlayan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.