Bosch HBJ558YW0T Beyaz Ankastre Fırın

15.650 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosch HBJ558YW0T Beyaz Ankastre Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ev Moda Merkezi Satıcı Ünvanı: ÖZELLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686005064000016 Vergi Kimlik Numarası: 6860050640
    Bu ürün Ev Moda Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bünyesinde bulunan EcoClean Direct yardımıyla ankastre fırın, kendi kendini temizleyen özelliği sayesinde beğeni kazanır. Zamanla içinde biriken yağ ve yemek kirleri, pişirme sırasında yayılan ısıyla ortadan kalkar
  • temizlik için sizi yormaz.
  • Softclose kolaylığıyla donatılan beyaz fırın yavaşça kapanan kapağı sayesinde kullanım ömrünü artırır. Gereksiz gürültüleri önlediği gibi beyaz tasarımıyla ferah bir görünüm sunar.
  • Saatli fırın manuel cihazların aksine evden çıkmanız gereken zamanlarda yemeklerinizi pişirerek size yardımcı olur. Belirlediğiniz dakika süresince pişirme yapar ve sonrasında kendiliğinden kapanır.
  • 2 seviye teleskopik raf sistemiyle yeni nesil teknolojiye sahip olan HBJ558YW0T Bosch emniyetli kullanım için tasarlanır. Söz konusu sistem sayesinde raf ve tepsiyi aynı anda ve kolayca fırına yerleştirebilirsiniz.
  • 8 farklı pişirme seçeneğine sahip olan çok fonksiyonlu fırın yardımıyla lezzetli tatlılar, et yemekleri, pastalar, poğaça ve börekler yapılabilir. Tek bir cihazla birçok yemeği sofranıza katabilirsiniz.
  • 3D Hotair özellikli Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın kullanarak 3 tepsiyi fırına koyabilir ve pişirme yapabilirsiniz. Bosch fırın modeli, ısıyı optimum şekilde dağıtan yapısı sayesinde üç farklı yemeği aynı anda, tat ve kokuları birbirine karışmadan pişirmeyi mümkün kılar.
  • LED ekranlı modern Bosch HBJ558YW0T 66 Lt ankastre fırın beyaz tasarımıyla minimal bir hava yakalar.

Ürün Özellikleri

  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 8 Fonksiyon
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Hacim 60 - 80 L
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Saat Tipi LED Ekran
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Bosch HBJ558YW0T Beyaz Ankastre Fırın

Ankastre fırınlar, modern mutfak tasarımının önemli parçalarındandır. Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın da bu modern dekorasyon tarzının mutfaktaki tamamlayıcıları arasındadır. Ürün çok fonksiyonlu pişirme ayarları ile mutfakta kolaylık sağlar. HBJ558YW0T fırın içindeki tepsi sayısının çokluğu da önemlidir. Fırın içindeki fazla tepsi sayısı, ürünün birden fazla yemeği aynı anda pişirebildiğini gösterir. Fırının genel rengi beyazdır. Kapağındaki pencere ve LCD ekran camı siyahtır. Beyaz-siyah kontrastı ile mutfağınızda minimalist şıklığı yaratmış olursunuz. Fırının hassas pişirme ve zaman ayarları ile dilediğiniz yemeği istediğiniz lezzette ve kıvamda pişirebilirsiniz. Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın teknik özellikleri şöyledir:

  • Boyutlar: 594 x 548 x 595 mm
  • İç hacim: 66 L
  • Kontrol tipi: Dokunmatik

Bosch Hbj558yw0t Beyaz Ankastre Fırının Özellikleri Nelerdir?

Bosch Hbj558yw0t Beyaz Ankastre Fırının Özellikleri Nelerdir?

Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın 3 boyutlu sıcak hava fonksiyonuna sahiptir. Üç boyut fonksiyonunda kullanılan hava, her bir tepsideki yemeğe eşit ısı iletilecek şekilde tasarlanır. 3D Hotair ismi verilen bu özellik ile fırında aynı anda 3 tepside yemek pişirmeniz mümkündür. Fırın üzerinde LCD ekran vardır. Bu ekran üzerinden tüm fonksiyonlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürün ile yemeği hangi fonksiyonda pişirdiğinizi görmeniz ve zaman ayarlaması yapmanız mümkündür. Yemek pişerken ne kadar süre kaldığını da ekrandan takip edebilirsiniz. Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın düğmeleri gövdeye gömülüdür. Gömülür düğme şık tasarımının yanı sıra ön panelin daha kolay temizlenmesini sağlar. Fırının üst duvarı da dâhil olmak üzere iç yüzeyleri kendini temizleyen özel bir malzeme ile kaplanmıştır. Ürünün EcoClean Direct kaplaması fırın içi temizliğini kolaylaştırır.

Bosch Hbj558yw0t Ankastre Fırının Pişirme Fonksiyonları Nelerdir?

Bosch Hbj558yw0t Ankastre Fırının Pişirme Fonksiyonları Nelerdir?

Bosch HBJ558YW0T ankastre beyaz fırının pişirebildiği en düşük sıcaklık 50°C ve en yükseği ise 275°C'dir. Isıyı ileten havanın azami sıcaklığı da 275°C'dir. Ürünü düşük sıcaklıklarda yemek ısıtma, defrost (buz çözme) gibi fonksiyonları kullanabilirsiniz. Ayrıca HotAir hassas fonksiyonu da düşük sıcaklıkta pişirme gereken yemeklerde idealdir. Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırında konvansiyonel ısıtma fonksiyonu da vardır. Bu ısıtma sistemini birden fazla yemeği aynı anda hazırlamanız gerektiğinde kullanabilirsiniz. Fırın, sıcak havayı taşıyarak tüm tepsilerin çevresinde dolaştırarak yemekleri ısıtmaya başlar. Fırında pizza türü yiyecekler pişirmek için ayrıca bir fonksiyon bulunur. Fırının en büyük tepsisinin boyutu 1350 cm²'dir. Üründe hamur işi gibi yiyeceklerin pişirilmesinde kabarma gerekiyorsa turbo fonksiyonu çalıştırılabilir. Sıcaklığın yavaş yavaş etki etmesi gereken et türü yemeklerin pişirilmesi için alt-üst fonksiyonu çalıştırmak yeterlidir.

Bosch Serie 6 Hbj558yw0t Beyaz Ankastre Fırın Dayanıklı mıdır?

Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın yorumlarında kapak hareketinin yumuşaklığından söz edilir. Kapakta SoftClose ismi verilen özel bir menteşe sistemi vardır. SoftClose menteşe, hidrolik menteşe türüdür. Hidrolik menteşelerde, piston özel bir hidrolik sistemle üretilir. Hidrolik sistemin içinde bulunan frenleme, kapağın hızlı şekilde kapanmasını engeller. Böylelikle Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın ile kapak çarpmasından kaynaklı sorunlarla karşılaşılmaz. Fırının kolay temizlenme özelliği sayesinde ekstra temizlik malzemeleri, kimyasallar ve yüzey temizleme telleri kullanmanıza gerek kalmaz. Bu da ürünün içindeki ısı iletiminin her zaman eşit olmasını sağlar. Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın hem dayanıklı kalır hem de tam istediğiniz kıvamda pişirmeye devam eder. Fırının montajında gerekli minimum yükseklik 575 mm ve genişlik 560 mm'dir. Net ağırlığı 34,8 kg olan HBJ558YW0T fırının minimum ölçülere dikkat edilerek konulması ısı yalıtımı açısından önemlidir. Bosch HBJ558YW0T beyaz ankastre fırın satın almak için Trendyol'un avantajlı ödeme fırsatlarından faydalanabilirsiniz.