Bosch Gsh 11 E Kırıcı 10,1 Kg

25.400 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
26.878,88 TL
5.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
28.998,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Gsh 11 E Kırıcı 10,1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BodrumAkel Satıcı Ünvanı: BODRUM AKEL PAZARLAMA MÜHENDİSLİK TİCARET TURİZM İNŞAAT EMLAK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0187047274000011 Vergi Kimlik Numarası: 1870472740
    Bu ürün BodrumAkel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 483 TEKNİK ÖZELLİKLER Motor Gücü 220 v / 1500 w Darbe Sayısı 0-1890 d/d Darbe Gücü 16.8 joule Uç Giriş Sistemi SDS MAX Ağırlık 10.1 Kg

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Elektrikli
  • Darbe Gücü 7 üstü
  • Uç Yuvası SDS Max
Geri Bildirim Ver

Bosch Ürünleri 11 E Kırıcı Trendyol'da!

Bosch GSH 11 E kırıcı, beton gibi sert maddeleri parçalamak için tasarlanır. İnşaat işleriyle uğraşan veya evinde/bahçesinde sıklıkla büyük tamiratlar yapan bireylerin kullanımına uygundur. Cihaz, oldukça güvenli ve zahmetsiz bir kullanım sunar. Art arda vuruşlarla en sert zeminleri dahi kolaylıkla deler. İki kulplu tasarımı sayesinde hem konforlu bir deneyim hem de maksimum hâkimiyet sağlar. Ancak yine de kullanım sırasında güvenlik talimatlarına uyulması tavsiye edilir. Dayanıklı malzemelerden imal edilen bu döner çekiç, uzun yıllar güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

  • Özel çanta ile gönderilir.
  • 1500 W elektrik gücüne sahiptir.
  • Etki hızı 1890 BPM'dir.

Bosch GSH 11 E Kırıcının Özellikleri Nelerdir?

Bosch GSH 11 E Kırıcının Özellikleri Nelerdir?

Bosch GSH 11 E kırıcı; gövde ve kablodan oluşan iki parçalı bir üründür. Cihazın derinliği 570 ve yüksekliği 270 mm'dir. Pil dâhil toplam ağırlığı ise 10,1 kg'dır. 1500 W girdi gücüne sahip olan cihaz, alternatif akım kullanır. Bosch GSH 11 E 10,1 kg kırıcı döner çekiç, özel kutusuyla satışa sunulur. Ürün, dayanıklı malzemeden imal edilen marka adının basılı olduğu, kilitli tamir çantasında gönderilir. Böylece cihazı dilediğiniz zaman rahatlıkla yanınızda taşıyabilir ve güvenle saklayabilirsiniz. Bu kilitli çanta, özellikle bu işi meslek edinmiş veya evinde küçük çocuğu olan bireyler için kurtarıcıdır. Ürünün kutu içeriğinde bakım malzemeleri ve kullanım kılavuzu da mevcuttur. Cihazın kullanımı sırasında kılavuzda yer alan tüm güvenlik uyarılarına dikkatle uymanız tavsiye edilir.

Bosch GSH 11 E Kırıcı Kaliteli midir?

Bosch GSH 11 E 1500 W kırıcı, 16,8 J etki enerjisiyle çalışır. Yani cihaz, 1 saniyede yalnızca 16,8 W enerji harcar. Cihazın etki hızı ise 1890 BPM'dir. Dakika başına düşen vuruş sayısını belirten bu rakam, kırıcının ne kadar hızlı çalıştığını belirtir. Bu kırıcı ile hedefinize 1 dakika içinde tam 1890 darbe vurmanız mümkündür. Hızlı çalıştığı için pratik bir kullanım sunan cihaz, bu sayede daha kısa süre elektriğe bağlı kalır. İşlerinizi hızlı ve zahmetsiz biçimde tamamlamanızı sağlarken minimum enerjiyle maksimum verime ulaşmayı da başarır. Ergonomik tasarımıyla da dikkat çeken döner çekiç, iki adet kulba sahiptir. Bu kulplar; elinizin şekline uygun olarak hazırlanan konforlu parçalardır. Hem gövdede hem ağızlığın kenarında bulunan kulplar, tam hâkimiyet ve güvenli kavrayış sunar.

Bosch GSH 11 E Kırıcı Ne Amaçla Kullanılır?

Bosch GSH 11 E kırıcı, bir döner çekiçtir. Tüm döner çekiçler gibi bu ürün de yüksek sertliğe sahip beton ve benzeri maddeleri kırmak amacıyla kullanılır. Hem iç hem dış mekânda geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu cihazı, evinizde zeminin veya döşemenin altına girmiş haşerelere müdahale etmek amacıyla satın alabilirsiniz. Beton takviyesine ihtiyaç duyulan yapıların tamiratı için de bu ürünü tercih etmek mümkündür. Bu döner çekicin kullanım alanlarından biri de kayalardır. Ürün, profesyoneller tarafından yerinden oynatılması gereken küçük kaya parçalarını kırmak için uygundur. Daha birçok sert zemini un ufak edebilen bu alet, yapı ve inşaat sektöründe son derece önemli bir yere sahiptir. Bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak için Bosch GSH 11 E 10,1 kg kırıcı yorum sayfası ziyaret edilebilir. Dilerseniz siz de bu döner çekici Trendyol'dan satın alarak sert zeminleri kırabilir, büyük tamirat işlerini kısa sürede ve zahmetsizce tamamlayabilirsiniz.