Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.222 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.222,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hırdavat Satıyoruz Satıcı Ünvanı: ANKARA İLKER ÇELİK SAVUNMA VE HAVACILIK MAKİNE HIRDAVAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069046289200017 Vergi Kimlik Numarası: 0690462892
    Bu ürün Hırdavat Satıyoruz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 550 Watt
  • Akü Volt 4.8 Volt
  • Mandren Tipi Anahtarlı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablolu
Geri Bildirim Ver

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w 06011A1023

Bosch Gsb 550 profesyonel darbeli matkap 550w 06011A1023 en bilinen elektrikli el aletleri arasında yer almaktadır. Bosch matkap modellerinden biri olan, Bosch Gsb 550 matkap tasarımı ve kullanım özellikleri ile dikkat çekmektedir. Bosch matkap darbe özellikleriyle öne çıkmaktadır. Darbeli matkap kullanım açısından tuğla ve beton gibi sert zeminlerde delik açabilme yeteneğine sahiptir. Sert zeminlerde yapılan işlemleri kolaylaştıran ürün mavi renkte tasarlanmıştır. Bosch Gsb matkap 550 watt ile güçlü bir motora sahiptir. Profesyonel özelliklere sahip matkap ile kısa sürede verimli işler yapabilirsiniz.

  • Sert Zeminlerde Güçlü Performans
  • Ergonomik Tasarım
  • Profesyonel İşlem

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w 06011A1023 Modelleri

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w 06011A1023 Modelleri

Bosch darbeli matkaplar birçok modelde satışa sunulmuştur. Birçok çeşide sahip profesyonel darbeli matkap ürünleri ile, hobi amaçlı da kullanılabilen basit ve pratik kullanım imkânı sunan ürünlerde bulunmaktadır. Hangi modeli tercih ederseniz edin, tadilat işlemlerinizi çok kısa sürede pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Böylelikle, Bosch Gsb 550 ile beton, mermer, ahşap veya çatı gibi yüzeylerde oyma ve delme işlemlerini pratik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bosch Gsb 550 profesyonel darbeli matkap ile montaj ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w 06011A1023 Kullanımı

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w 06011A1023 Kullanımı

Bosch darbeli matkap kullanımı kullanıcılara çok yönlü bir kullanım sunmaktadır. Bunun temel nedeni ürünün aynı anda iki özelliği ile birden işlem yapabilmesidir. Bosch Gsb 550 darbeli matkap ile hem delme hem de vidalama işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sert yüzeylerde bile maksimum performans sunan ürün vida ve çivi takabilmektedir. Böylelikle tablo ve çerçeve gibi eşyaların asılabilmesi kolaylaşmaktadır. Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w darbeli matkap kablolu bir kullanıma sahiptir. Bu yüzden ürün kullanılmak için prize takılmalıdır. Bosch profesyonel matkabı kullanmadan önce profesyonel iş kıyafeti giyilmesi önerilmektedir. Ayrıca Bosch Gsb darbeli matkap profesyonel özellikleri ile yapılacak işin profesyonel bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Profesyonel darbeli matkap dışarıda kullanılması gerekiyor ise, yağmur altında ve ıslak zemine konularak kullanılması tavsiye edilmemektedir. Ayrıca Bosch darbeli matkabın profesyonel çantası bulunmaktadır. Böylelikle taşıma çantası ile bir yerden başka bir yere kolayca taşıyabilirsiniz. Ürünün yan kısmında yer alan tutma sapı sayesinde rahat bir kullanıma sahiptir.

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w 06011A1023 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch Gsb 550 Profesyonel Darbeli Matkap 550w 06011A1023 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bosch darbeli matkap gelişmiş özellikleri ve tasarımı ile birlikte kullanıcılara konfor vaat etmektedir. Bosch Gsb 550 Professional, darbeli matkap güçlü motora sahip bir el aletidir. Bu güçlü motorun kapasitesi 550 watt olarak kullanıcılara sunulmuştur. Bosch markalı matkabın çalıştığı volt aralığı da 220 ve 230 volt olarak belirtilmektedir. Bosch profesyonel darbeli matkap 13 mm’lik bir mandren çapına sahiptir. Ayrıca Bosch darbeli matkap el aleti çift yöne birden dönebilme özelliğine sahiptir. Bosch Gsb profesyonel darbeli matkap değişken hız ayarına sahip bir üründür. Bu özelliği sayesinde Profesyonel darbeli matkabın hızı yapılan işleme göre ayarlanabilmektedir. Bosch markalı darbeli matkap ürününün boşta devir sayısı 2800 dev/dk olarak ifade edilmektedir. Ayrıca Bosch Gsb profesyonel darbeli matkap ile ahşap, beton ve metal gibi birçok yüzeyde kolayca delik açabilirsiniz. Aradığınız matkap modelleri arasından tercih yaparak özellik ve fiyat konusunda ürünleri karşılaştırabilirsiniz. Bosch Gsb 550 yorum ve tavsiyeleri inceleyebilir ürün hakkında geniş bir bilgilendirme elde edebilirsiniz. Bu detaylı inceleme sonrasında, Bosch gsb 550 fiyat seçeneklerini değerlendirerek bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan ürünleri Trendyol'dan güvenle satın alarak alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz.