3
Kırıcı Delici ve Kırıcılar kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Bosch Gbh 2-26Dre Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg 0611253703

5.020 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (64)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.151 TL
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.320 TL
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.395 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Gbh 2-26Dre Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg 0611253703

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BirikimTTHirdavat Satıcı Ünvanı: BİRİKİM TT HIRDAVAT MAKİNA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0177054226600001 Vergi Kimlik Numarası: 1770542266
    Bu ürün BirikimTTHirdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Elektrikli
  • Darbe Gücü 2,5-3
  • Uç Yuvası SDS Plus
Geri Bildirim Ver

Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg

Bir alanı tamir etmek için tadilat işleri gerekebilir. Bu ise hem gürültülü hem de etrafı dağıtabilen vakit alıcı bir işlemdir. Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 kg ile işler kolaylaşır. Bu ürün; kırma ya da delik açma gibi tadilat işleri için kullanılan gereçlerden biridir. Model, kırılan bölgenin kullanışlı hale gelmesine yardımcı olur. İstenilen boyutta delik açarak bulunduğunuz bölgeyi düzenleyebilirsiniz. Kesik açma işlemlerinde çok yönlü ve güvenli işlem sağlar. Kablo veya vida gibi bağlantıyı sağlayan araçların sağlam bir şekilde yeni alanında düzenli durmasına imkan tanır. Tüm tadilat işleriniz için bu ürünü kullanabilirsiniz. Tadilat ve tamirat işlerinizi bu sayede profesyonelleştirip hızlıca işlemlerinizi halledebilirsiniz. Döner başlıkları kullanarak, ihtiyacınız olan alanı zevkinize göre değiştirebilirsiniz.

  • Hızlı delme gücü
  • Dayanıklı tasarım
  • Çok yönlü kullanıma uygun

Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg Özellikleri

Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg Özellikleri

800 Watt’lık darbe gücüyle Bosch GBH 2-26DRE, oldukça profesyonel bir matkaptır. Ürün; 2,7 Jul darbe enerjisine sahiptir. Hızlı delme ve yüksek keskileme performansıyla kısa sürede hem tadilat hem tamirat işlemlerini tamamlayabilirsiniz. Modelin uzun süreli kullanıma uygun, sağlam ve güvenilir üstün nitelikli parçaları bulunur. Dönme stopuyla keski işlemlerini çok yönlüleştirebilirsiniz. İçerisinde bulunan bilyalı kovanı, kabloların kırılmaması için önemli bir parça niteliğindedir. Genişliği 83 mm, derinliği 377 mm, yüksekliği 210 mm ve ağırlığı ise 2, 8 kg şeklindedir. Takoz türü SDS plus olan cihaz, 17,5 m/s² titreşim gücüyle darbeli delinime uygundur. Sağa ve sola dönüşlerde eşit performans gücünü sağlayabilen fırça plakası döndürülebilir. Ayrıca aşırı yük debriyajı ile makine korunabilir. Sıkışmış uçlara nüfuz eden ürünü temiz ön delme için kademesiz devir sayısı ayarı ile kolayca kullanabilirsiniz.

Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg Kullanımı

Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg Kullanımı

Beğeni kazanan modelle tadilat ve tamirat işlerini hızlı hale getirebilirsiniz. 611253703 model profesyonel Bosch matkabı güvenle kullanabilirsiniz. Döner başlıkları ile kesme, delme işlemlerini çok yönlü şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dilediğiniz alana yüksek keskileme performansını entegre edebilirsiniz. Aşırı yük debriyajıyla el gücü ile kullanılabilen ürünün materyallerini koruyabilirsiniz. Sağdaki ve soldaki sıkışmış uçları açabilirsiniz. Kademesiz devir sayısı ayarını etkinleştirip ön delmeyi temizce başlatabilirsiniz. Titreşim ayarıyla güçlü, gürültü çıkarmayan ve alanı kirletmeyen tadilat yapabilirsiniz. Bilyalı kovanı sayesinde kabloları kırmadan düzenleyebilirsiniz. İstediğiniz alanı farklı boyutlarda delip Bosch profesyonel matkap modelini aktifleştirebilirsiniz. Delik içerisine vida yerleştirip kablo karmaşasını aynı bölgede toparlayabilirsiniz. Ürünün parçaları oldukça kalitedir. Bu sayede uzun süreli kullanıp sağlam şekilde tadilat işlerinizi çözebilirsiniz. Sıkça tercih edilen modeli dönme stopu ile kontrol edip çok yönlü kullanımı deneyimleyebilirsiniz.

Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg Fiyatı

Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 Kg Fiyatı

Tadilat ve tamirat işlerinizi bu matkap kullanımıyla hızlandırabilirsiniz. Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 kg yorumlarını inceleyip modelin özelliklerini ve müşteri deneyimini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. 800 Watt gücüyle delme ve yüksek performanslı kesik açma işlemleri kısa bir süre içerisinde yapılabilir. Çok yönlü kullanıma uygun bu modeli, döner başlıklı stop alanıyla kontrol edebilirsiniz. Kabloların kırılmasını önleyerek, temiz bir işlem yapabilirsiniz. Aşırı yük debriyajı ile hem makineyi koruyabilir hem de el gücüyle güvenle hareket ettirebilirsiniz. Titreşim performanslı ile profesyonel bir matkap deneyimine erişebilirsiniz. Sağa ve sola dönüşte sıkışmış uçları kolayca açabilirsiniz.Temiz ön delme için kademesiz devir sayısı ayarını gerçekleştirebilirsiniz. Bosch GBH 2-26DRE Kırıcı Delici 800W 2,7 kg fiyatı farklı bütçelere hitap eder. Trendyol ile ürünün avantajlarından ve kampanyalarından anında yararlanabilirsiniz.