Bosch GBH 180-LI Akülü SDS Plus Kırıcı Delici

7.300 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.319 TL
3.500 TL'ye 65 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.063,94 TL
3.500 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.063,94 TL

Ürün Bilgileri

Bosch GBH 180-LI Akülü SDS Plus Kırıcı Delici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evinizin_Atölyesi Satıcı Ünvanı: ALPER BİRKAN BAYIRBAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1530686533
    Bu ürün Evinizin_Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch GBH 180-LI Akülü Kırıcı Delici (Solo-Tek Makine)

Ürün Özellikleri

  • Tip Akülü
Geri Bildirim Ver

Bosch GBH 180-LI Akülü SDS Plus Kırıcı Delici

İnşaat ve tamirat işlerinde kullanılan aletler hem kaliteli hem de işlevli olacak biçimde seçilir. Sert zeminleri kesmek ve delmek için kullanılan aletler bulunur. Bu cihazların iş kazaları ve diğer olumsuz durumlara karşı geliştirilen özellikleri vardır. Bosch GBH 180-LI akülü kırıcı delici kapasitesini aşan durumlarla karşılaştığında otomatik olarak kendisini durdurur. Bu sayede hem makine hem de kullanan kişi olumsuz bir durum yaşamaz. Cihazın özellikleri arasında 1.7 jul darbe gücü yer alır. Akü takıldığında ağırlığı yaklaşık 3.2 kg olur. Kömürlü motora sahip olması ve lityum akü ile çalışması diğer öne çıkan özellikleridir. Hafif ağırlığı ve üstün performansıyla rahat kullanım sağlar. Kırma moduna alarak kırma işlemi de profesyonel biçimde yapılır.

  • Çok işlevli kullanım
  • Taşınabilir yapı
  • Profesyonel performans

Beğenilen Bosch GBH 180-Li Akülü SDS Plus Kırıcı Delici

Beğenilen Bosch GBH 180-Li Akülü SDS Plus Kırıcı Delici

Tamirat işlerinde kullanılan kırıcı ve delici aletlerin sağlam, aynı zamanda da çok işlevli olması beklenir. Bu aletler sert zeminler gibi çalışılması zor alanlarda işleri kolaylaştırır. Çelik ve beton gibi insan gücüyle delmenin ya da kesmenin zor olduğu zeminlerde bu aletler kullanılır. GBH 180-Lİ akülü SDS plus kırıcı delici beton, çelik ve ahşap zeminlerde istenen sonucu verir. Darbeli ve darbesiz modda delim işlemlerinizi yapabilirsiniz. SDS plus uç girişiyle betonda 4 ile 20 mm arasında delme gücüne sahiptir. Çelikte 13 mm delme kapasitesi bulunur. Ahşapta ise 30 mm kadar delim yapabilirsiniz. 18 V akü gerilimi bulunur. Kırma moduna geçerek kırma ve kesme işlemlerini pratik bir şekilde uygulayabilirsiniz. Gereken koruma ve güvenlik önlemlerini alarak sorunsuz bir şekilde tamirat işlerinizi bu makineyle yapabilirsiniz.

Yüksek Performans Sunan Bosch Akülü SDS Plus Kırıcı, Delici

Yüksek Performans Sunan Bosch Akülü SDS Plus Kırıcı, Delici

İnşaat işleri için üretilen makineler detaylı testlerden geçerek satışa sunulur. Zemin testleri ve güvenlik testleri gibi önemli detaylar gözetilir. Bosch GBH 18-Lİ akülü SDS plus kırıcı, delici güvenli bir şekilde kullanım imkanı sunar. Kapasitesini aşan yük durumunda uyarı verir. Bu sayede makineye zarar gelmez. Ayrıca iş kazaları oluşmaz. 1.7 J darbe gücü bulunur. Beton ve metal gibi çeşitli zeminler için farklı titreşim emisyon değerleri vardır. Delme çapları ahşap, çelik ve diğer zeminler için değişiklik gösterir. Bu zeminlerde darbesiz şekilde kullanma olanağı sunar. Profesyonel kullanım için üretilen bu ürün hem güvenli hem de pratik biçimde delme ve kırma işlemini yapar. Bosch GBH 180-Lİ fiyatı ile de kişileri memnun eder. Kaliteli malzemeden üretildiği için uzun ömürlü kullanımı vardır.

Bosch GBH 180-Lİ Avantajlı Fiyatları

Bosch GBH 180-Lİ Avantajlı Fiyatları

Profesyonel anlamda delme ve kırma işlemini gerçekleştiren bu ürün, 3.2 kg ağırlığıyla çalışırken ve taşırken kolaylık sağlar. Kırma modunda iken kesme işlemi de yapılır. Çelik, beton ve diğer sert zeminlerde istenilen performansı verir. Bosch GBH 180-Lİ ürün kömürlü motora sahiptir. SDS plus kırıcı ucuyla farklı delme çapları sunar. Darbeli ve darbesiz modda delme işlemi yapar. Ekonomik tip delme makinesi olarak da bilinen ürün yüksek performans sunar. Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretildiği için uzun süre kullanılır. Bosch GBH 180-Lİ akülü SDS plus kırıcı, delici fiyat ve performansıyla oldukça tercih edilir. Evde, ofislerde ve diğer yapılarda güvenlik önlemlerini alarak kullanabilirsiniz. Hafif yapısı ve geniş uygulama alanıyla pratik bir üründür. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Bosch GBH 180-LI kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Online alışverişte kolaylık sağlayan Trendyol aracılığıyla bu ürünü satın alabilirsiniz.