6
Kombi kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi 24 kW

25.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
25.700 TL

Ürün Bilgileri

Bosch Condens 2500 W Tam Yoğuşmalı Kombi 24 kW

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPET YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: ÖZ TAYLAN MÜHENDİSLİK İNŞAAT SIHHİ TESİSAT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662122484600001 Vergi Kimlik Numarası: 6621224846
    Bu ürün SEPET YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Kombi ürünlerinde montaj hizmeti alıcıya aittir. Yetkili servisler tarafından ücretsiz olarak verilmemektedir. Kombi montajının tamamlanmasının ardından bölgedeki gaz dağıtım firmasından uygunluk belgesi alınmalıdır. Bu belgeyi aldıktan sonra kombi markasının müşteri hizmetleri aranarak cihazın kullanıma açılması için ücretsiz servis talep edilebilir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tam yoğuşmalı kombi 20000 kcal/h kapasiteye sahiptir. IPX4D elektriksel koruma özelliği bulunur.
  • Bosch tam yoğuşmalı kombi doğalgaz ve güneş enerjisi ile kullanılır.
  • Bosch Condens 2500 W, 47 desibel maksimum ses seviyesi ile sessiz kullanım imkanı sunar.
  • Bosch Condens 2500 W 24 KW kombi mahal ısıtma verimliliği olarak A sınıfa dahildir.
  • Bosch Condens 2500 W 24 KW tam yoğuşmalı kombi %93 mahal ısıtma verimliliğine %81 su ısıtma verimliliğine sahiptir.
  • Modelin, 35 kWh yıllık enerji tüketimi ve 18 GJ yıllık yakıt tüketimi bulunur.
  • 400 mm genişlik, 815 mm yükseklik, 300 mm derinlik ve 35 kg ağırlık ölçülerinde üretilir.
  • 30 derece en düşük petek ısısı ve 82 derece en yüksek petek ısısı bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Cihaz Tipi Yoğuşmalı
  • Maksimum Isıl Güç 24 kW
  • Baca Tipi Hermetik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Eşanjör Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Isıtma Kapasitesi 20600 Btu/h
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Bosch Condens 2500 W 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi

Evinizde veya işyerinizde konforlu zaman geçirmek için bazı yeni donanımlara sahip ürünler kullanmanız gerekebilir. Her mevsim bir ihtiyaç haline gelen ve özellikle soğuk havalarda en çok kullanılan ev eşyası kombi olmaktadır. Kombiler sayesinde ısınma ihtiyaçlarınızı giderirken sıcak sudan da faydalanabilirsiniz. Kombiler sağladıkları birçok avantajlı özellikler ile müşterilerin temel yaşam standartlarını yerine getirebilmektedir. Birbirinden farklı modelde ve teknik özellikte üretilen kombiler arasında Bosch condens 2500 model kombi tam yoğuşmalı mekanizması ile dikkatleri üstüne çekmektedir. Doğalgaz ile çalışan bu cihazlar ileri düzey mühendislik işlemlerini kullanarak gazlardan enerji elde etmektedir. Konvansiyonel kombilerde yanan doğalgaz maddesinden sonra oluşan atık gazların tekrar sistem tarafından kullanılmasını sağlayan ısı eşanjörü bulunmaktadır. Böylece atık gaz bacadan çıkmadan önce sistem tarafından yeniden kullanılmak üzere su buharını ayrıştırıp enerjiye çevirir. Siz de bu yolla Bosch condense 24 kw yoğuşmalı kombi ile doğalgaz tüketimi konusunda verim artışı sağlayabilirsiniz.

  • Çok Düşük Gaz Tüketimi
  • Ergonomik Kompakt Tasarımlı Borular
  • Çevre Dostu Enerji Üretimi

Bosch Condens 2500 W 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Özellikleri

Günümüzde evlerin birçoğunda tam yoğuşmalı kombiler kullanılmaktadır. Büyük eve sahip olanların yakıt tüketimini minimumda tutacakları bu kombi türü geniş alanlarda maksimum düzeyde ısıtma sağlamaktadır. Böylece ısınma giderleriniz konusunda daha az endişelenebilirsiniz. Bosch Condens 2500 W 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi, sıcak su kullanımında öncü mekanizmaları ile aldığı 3 yıldızlı konfor sıcak su verilirken yaşanan dalgalanmaların daha az yaşanmasına neden olmaktadır. Hızlı bir şekilde temin ettiği sıcak suyu sizlerin kullanımını sunan Bosch condens yoğuşmalı kombi anlık su ısıtıcısı ilkesi ile hareket etmektedir. Musluğu açmanız veya duşa girmeniz ile sabit sıcaklıktaki suyun akışını deneyimleyebilirsiniz. Bosch condens 2500 özellikleri müşterilerin konforu düşünülerek istenilen düzeyde verim sağlaması için tasarlanmıştır. Daha az doğalgaz harcayarak daha çok ısınmanızı sağlayacak olan bu ürün diğer kombilerden de bu nedenle büyük oranda farklara sahiptir. Bosch condens 2500 teknik özelliklerine göz atarak ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bosch Condens Tam Yoğuşmalı Kombi Avantajları

Her evde artık kombi bulunmasına rağmen yoğuşmalı kombi kullanımı ise daha çok ön planda tutulmaktadır. Bu mühendislik harikası ürün, düşük emisyon değerlerine sahip olarak çevreyi daha az kirletmenize neden olmaktadır. Kurulum aşamasında içerisinde yer alan kompakt borular ile yerden tasarruf sağlayabilirsiniz. Bu ürüne eviniz içerisinde kolayca uygun bir yer bulabilir, şık görünmesinin yanında daha az yer kaplama özelliğine de sahip olabilirsiniz. Evinizin duvarlarına monte edebileceğiniz Bosch condens kombi standart dikey hidrolik bağlara sahiptir. Böylece birçok yere monte işlemini kolaylaştırmaktadır. Üzerine tekrar ilave bir montaj uygulaması istemeyen bu ürün uyumlu oda kumandalarına da sahiptir. Hem zamandan hem de maliyetten tasarruf edebileceğiniz bu kombi modeli sayesinde doğalgaz faturanızı daha düşük düzeylerde tutabilirsiniz.

Bosch Condens 2500 W 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi Yorum ve Fiyatları

Tam Yoğuşmalı kombilerde alev boyutu ve Bosch condens 2500 basınç ayarı ihtiyaca göre ayarlanmakta ve modülasyonlu bir şekilde çalışmaktadır. Bu kombi çeşidinde bulunan fan modülasyonu kombinin daha sessiz çalışmasını sağlamaktadır. Böylece ev içerisinde varlığını bile fark ettirmeyerek ön taraftan da erişim sağlanabilmektedir. Servis ve bakım işlerinde sizlere zaman kazandıran bu uygulamaların sistemin önünde yer alması büyük avantaj sunmaktadır. Maksimum ısı gücü 24 kW olarak üretilen Bosch condens sıcak suyun tek kontrol kaynağı olmaktadır. Bu ürün %93 yüksek verim gücü alabileceğiniz şekilde dizayn edilmiştir. Sektörde 815 x 400 x 300 mm ölçüleri ile yer edinmiş bu ürün hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bosch Condens 2500 W 24 Kw (20.000 Kcal) Tam Yoğuşmalı Kombi yorum ve görüşlerini okuyarak ürün hakkında kullanıcı deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Bosch condens 2500 fiyat ve performans olarak sizlerin beğenisini kazanır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.