Bosch Çamaşır Ve Bulaşık Makineleri Için Hızlı Ve Etkili Kireç Çözücü

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
205 TL199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bosch Çamaşır Ve Bulaşık Makineleri Için Hızlı Ve Etkili Kireç Çözücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇELİK TEKNİK TiCARET Satıcı Ünvanı: ERDAL ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360414425
    Bu ürün ÇELİK TEKNİK TiCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün bosch / siemens / profilo / gaggenau üretimidir. Almanya'da üretilmiştir. Ithal üründür. Sizlerin ve makinenizin sağlığı açısından üretici firma kullanılmasını tavsiye eder. ''her marka cihazlara kullanımı uygundur.'' - deterjan artıkları gibi kireç ve bakterileri söker atar. - rezistans , hortum ve pompanın ömrünü uzatarak içeride oluşan kireci engeller. - makinedeki kireç artıklarını hızlı ve etkili bir şekilde ortadan kaldırır. - düzenli kullanıldığında (2 ayda bir) makinenin ömrünün uzamasına yardımcı olur. - suyun sert olduğu bölgelerde kesin kullanım önerilir. - 250 gramdır ve tek kullanımlıktır. Kullanım şekli
  • Paketin tamamı çamaşır makinesinin içerisine dökülür. (cihaz içerisinde deterjan ve çamaşır olmamalı) kazan içi temizleme programında yoksa pamuklu programı seçilerek cihaz 70 derecede çalıştırılır. Program bittikten sonra alttaki pompa kapağı açılarak pompada biriken kireç kir tortu temizliği mutlaka yapılmalıdır. Cihaz içi temizliği yapıldıktan sonra ilk program olarak beyazlar seçilerek beyaz çamaşırlar yıkanmalıdır. Paket tek kullanımlıktır. Sularımızın kireçli oranına bağlı olarak her 2 ayda bir kullanılması tavsiye edilir. Lütfen çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Vücut , ağız , göz vs. Ile temas ettirmeyiniz. Kullandıktan sonra ellerinizi bol su ile yıkayınız. Iyi günlerde kullanınız..

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Ağırlık 200 gr
Geri Bildirim Ver