Bosch Type G ALL BBZ41FGALL 4 Adet Toz Torbası

123 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bosch Type G ALL BBZ41FGALL 4 Adet Toz Torbası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CEFSTORE Satıcı Ünvanı: CEF GRUP BİLİŞİM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0204068590200001 Vergi Kimlik Numarası: 2040685902
    Bu ürün CEFSTORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch toz torbası yeni nesil elektrikli süpürgelere uyum sağlar. Tozu, polenleri ve alerjenleri torbanın içinde tutan 4 katmanlı ve yırtılmalara karşı dayanıklı malzemeden tasarlanır.
  • BBZ41FGALL toz torbası %99,9 toz filtreleme özelliği ve tam uyumuyla süpürgenin performansını artırır.
  • Bosch BBZ41FGALL toz torbası bakım masrafını aza indirir ve uzun süreli kullanım imkanı tanır.
  • Bosch BBZ41FGALL elektrik süpürgesi toz torbası kirleri içerisine çeker ve hapseder. Böylece süpürgenin motorunu korur ve performansın düşmesini önler.
  • Hygienic Lock özel kilitleme teknolojisi toza temas etme problemini ortadan kaldırır. Tozlar yayılmadan kolay ve güvenli torba değişimi yapma imkanı tanır.
Geri Bildirim Ver

Bosch Bbz41fgall Toz Torbası

Gün içerisinde çok fazla enerji harcadığınızda ya da yoğun bir gün geçirdiğinizde evinizin temizliğini yapmak bazen zor gelebilmektedir. Hayatın önemli bir parçası olan temizlik anlayışı, sağlık ve hijyen standartları gereği büyük bir öneme sahiptir. Günümüzde evlerin her köşesinde kendisine bir yer edinmiş ve hangi şartlar altında olursanız olun temizlik yapmayı kolaylaştıran elektrikli süpürge makineleri tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek niteliktedir. Sağlık açısından da dikkat edilmesi gereken bu durum gelişen yeni temizlik teknolojileri ile daha rahat nefes alıp verebileceğiniz ortamlarda yaşamanızı sağlamaktadır. Her evde yer alan bu elektrikli süpürgelerin olmazsa olmaz donanımları arasında toz torbaları yer almaktadır. Bosch elektrikli süpürge toz torbası (g all) ile hijyenik ve zahmetsiz bir temizlik yapabilirsiniz. Bosch Bbz41fgall Toz Torbası BOSCH G ALL TOZ TORBASI, Kaliteli materyalden üretilen bez yapısı sayesinde tozu içerisinde hapsederek süpürgenizin sağlığını korumaya yardımcı olmaktadır.

  • Yüksek Toz Tutma Kapasitesi
  • Özel Geliştirilmiş Kilit Sistemi
  • Etkili Motor Koruma Performansı

Bosch Bbz41fgall Toz Torbası BOSCH G ALL TOZ TORBASI Özellikleri

Her torbalı elektrik süpürgesi kendi modeline ve teknik özelliklerine uygun yapıda toz torbasına ihtiyaç duymaktadır. Doğru makine ve doğru torba eşleştirildiğinde, bu kombinasyon yüksek düzeyde temizlik anlayışı sunarak müşterilerin yaptıkları işten memnun kalmalarını sağlamaktadır. Bosch bbz41fgall elektrik süpürgesi toz torbası orijinal olarak kullanıldığında etkili bir temizleme işlemi sunmaktadır. Tambur vakum süpürgelere sahip müşterilerin kolaylıkla takıp çıkarmasına imkân tanıyan Bosch markasının bu ürünü ergonomik koşulları ile tanınmaktadır. Bosch bbz41fgall type g all toz torbası, geniş yüzeylerde temizleme işlemini hızlandırarak temizlik yapmayı sevmeyenlerin bile zamandan ve emekten tasarruf etmelerini sağlamaktadır. En küçük toz zerreciklerini bile içerisinde hapsedebilen bbz41fgall özel torba ağzı sayesinde toz kaçaklarının ve dağılmasının önüne geçmektedir. Böylece hijyenik şartlar altında temizliğinize devam etmenizi sağlamaktadır.

EBosch Bbz41fgall Toz Torbası BOSCH G ALL TOZ TORBASI Kullanımı

Uluslararası aldıkları uygunluk bildirimleri ve sertifikalandırmalar ile müşterilere kaliteli temizlik anlayışı sunan Bosch, kendi bünyesinde bulunan tambur vakum süpürgeler için geliştirilmiş toz torba teknolojisine sahiptir. Power Protect teknolojisini evlere kadar götüren bu ürün temizliğe bakış açısını değiştirebilmekte ve süpürgenizin toz torbası ihtiyacını karşılamaktadır. Süpürme işlemi sırasında A sınıfı enerji tüketimi destek sistemi ile daha az enerji harcayarak maksimum verim almanızı sağlar. Uzun süren temizliklerde torba değişimine gerek kalmadan temizliğe kaldığınız yerden devam etmenizi sağlayan yapısı yüksek emiş performansı ile müşteri memnuniyetini gözetmektedir. Bosch g all süpürge torbası enerji sınıfı etiketi olan veya olmayan tüm tambur gövdeye sahip Bosch süpürgeleri için kullanılabilmektedir. Elektrikli süpürgenizin watt oranını dikkate almayan bu ürün her watt enerji için yüksek temizleme performansı sunmaktadır.

Bosch Bbz41fgall Toz Torbası BOSCH G ALL TOZ TORBASI Yorumları

Tüm Bosch süpürgeleri arasında G tipi toz torbası olmasıyla %50’ye kadar süpürgenizin çok daha uzun süreler performans kaybı yaşamadan temizlik yapmasına imkan tanımaktadır. Ürünün paket içeriğinde 4 adet toz torbası bulunması ile hem bütçe dostu hem de uzun süre kullanım imkânı yakalayabilirsiniz. Etkin motor koruma teknolojisini bünyesinde barındıran bu toz torbası, toz ile olan temas sürenizi kısaltmaktadır. Böylece toza alerjisi olan kişiler için yüksek güvenlikli bir alan yaratmaktadır. Çok kirli alanlarda bile geniş hacimli yapıları sayesinde Bosch toz torbası g all daha uzun sürede dolmaktadırlar. Orijinal oluşu ve %99,9 yüksek filtreleme kapasitesi toz toplama performansınızı üst düzeylere çıkaracaktır. Bosch bbz41fgall toz torbası hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bosch bbz41fgall toz torbası yorum kısmını okuyarak evinizin temizliği için en doğru kararı verebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.