Bosch Akülü Delme Vidalama Makinesi PSR 1800 LI-2

7.699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bosch Akülü Delme Vidalama Makinesi PSR 1800 LI-2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NNeşe AVM Satıcı Ünvanı: NURULLAH KALELİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4910256584
    Bu ürün NNeşe AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bosch psr 1800 lı-2 + systembox akülü delme vidalama makinesi Çift akülü - Bosch sırt çantası hediye Başlıca ürün özellikleri Lityum-Iyon -Teknolojisi sayesinde, kendi sınıfında en kullanışlı olması Hafıza kaybı yok, şarj kaybı yok: Lityum iyon batarya teknolojisi sayesinde kullanıma her an hazır Bosch elektronik hücre koruması (ecp) sayesinde, değiştirilebilen lityum iyon akü paketinin özellikle uzun ömrü Syneon chip – her proje için akıllıca kumanda edilen enerji 20 dönme momenti kademeli moment ön seçimi ve delme kademesi – her kullanım için optimum güç 2 vitesli yüksek performanslı şanzıman: Üstün kullanım ömrü, en iyi güç aktarımı, yüksek düzgün çalışma süresi Akıllı 3 kademeli akülü şarj durumu göstergesi Bosch elektronik hız kontrolü: Şalter düğmesi ile 0'dan maks. Değerine «hızlanma» En kolay alet değiştirme için bosch otomatik kilitli (auto-Lock), anahtarsız uç takma mandreni Powerlight – alete entegreli ışıklı diyot sayesinde malzemeyi rahatça görebilirsiniz Sağ/sol dönüş Tümü için tek akü – power for all lityum iyon akü sistemine ait tüm ev ve bahçe aletleri için uygun Teknik veriler Akü gerilimi 18 v Akü kapasitesi 1,5 ah Rölanti devir sayısı (1. Vites / 2. Vites) 0 – 400 / 1.350 dev/dak Maks. Tork 38 nm Yumuşak ve sert vidalamada maks. Tork 18 / 38 nm Tork kademeleri 20 + 1 Mandren anahtarsız mandren Ağırlığı, akü ile birlikte 1,2 kg Maks. Vida çapı 8 mm Çelikte delme çapı 10 mm Ahşapta delme çapı 30 mm Teslimat kapsamı 241 parça aksesuar seti Bosch sırt çantası 2 akü pba 18v 1.5ah w-A Şarj cihazı al 1815 cv Ikili vidalama ucu Plastik çanta Adınıza faturalı ve bosch türkiye garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Li-Ion Akülü Vidalamalar
  • Akü Kapasitesi 1.5 - 1.9 Ah
  • Akü Volt 18 Volt
Geri Bildirim Ver