BORLINE Bor Katkılı 650 Ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet)

63 TL
(21 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BORLINE Bor Katkılı 650 Ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 9renk Satıcı Ünvanı: ANY BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070079649900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700796499
    Bu ürün 9renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Borline Bor Katkılı 650 ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet)Borline Yerli Bor Katkılı 650 ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet)
Geri Bildirim Ver

Borline Bor Katkılı 650 ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet)

Sağlıklı bir yaşamın olmazsa olmazları arasında elbette hijyen ve sanitasyon olgusu vardır. Yenilen yiyecekler içeceklerin kullanıldığı tabak çatal bardak tabak vb. malzemelerin düzenli bir biçimde temizlenmesi gerekir. Bunun için ise bulaşık deterjanı, mutfak temizliğinin vazgeçilmez bir parçadır. İyi bir bulaşık deterjanı seçimi de son derece önemlidir. Bu bağlamda birçok insan aşağıda belirtilen özellikleri göz önüne aldığı zaman Borline bor katkılı 650 ml bulaşık deterjanı (3 adet) ürününü tercih eder. İlk defa kullananlar için bu bulaşık detarjanı benzersiz bir deneyim yaşatır. Son kullanma tarihine kadar yıkama amaçlı olarak kullanılabilir. İnsan sağlığını tehdit etmeyen materyallerden üretilir. Siz de bu bulaşık deterjanını satın alarak keyifle bulaşık yıkamanın tadını çıkarabilirsiniz.

  • Kalıntı bırakmayan özel formül
  • Antibakteriyel özellikte özel deterjan
  • Çevre ve insan sağlığı dostu

Borline 650 ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet) Özellikleri

Borline 650 ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet) Özellikleri

Bazı insanlar için bulaşık yıkamak zorlu bir iş olabilir. Oysa kullananların son derece iyi bildiği gibi Borline bulaşık deterjanı ile yıkamak, oldukça kolaydır. Kişiler, bulaşık deterjanının üstün özellikleri ile elde bulaşık yıkamanın keyfini yaşar. Bulaşık makinesinde yıkayacak olanlar da bunu ürünü tercih edebilir. Bulaşıklarını elde bu deterjanla ön yıkama yaptıktan sonra makineye yerleştirebilir. İşin özünde buna hiçbir biçimde gerek olmayan bir üründür. Az bir miktarıyla çok sayıda ürün rahatlıkla yıkanabilir. Kalıcı ve hijyenik temizlik sağlar. Ele yıkama sırasında zarar vermez. Yıkama sonrası ellerde tahriş vb. sorunlar yaşanmaz. Tüm bu özellikleri ile eve kaç kişilik misafir gelirse gelsin tüm bulaşıklar kısa sürede yıkanarak yerine konulabilir. Sağladığı etkili ve hızlı temizlik ile dikkat çeker. Birçok kişinin deterjan arayışına son veren bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Borline Bor Katkılı Bulaşık Deterjanı Kullanım Ayrıcalığı

Borline Bor Katkılı Bulaşık Deterjanı Kullanım Ayrıcalığı

Borline 650 ml 2 3 adet bulaşık deterjanının içerdiği bor madeni, son derece üstün özellikleri olan bir madendir. Markanın ürünü, üst segment kalitede olan bir bulaşık deterjanı olup tamamen doğaldır. Herhangi bir katkı maddesi içermez. Kanserojen bileşenler de içermeyen bir yapısı vardır. Her ortamda rahatlıkla kullanılabilir. Son derece iyi bir biçimde köpürür. Kendisine ait son derece hoş bir kokusu vardır. Ürün özellikleri itibarı yıkanan ürünlerin kullanım ömrünü azaltmaz. Tam aksine uzun süre kaliteli ve ilk günkü gibi kullanılmasını sağlar. Gözü yakmayan bir bulaşık deterjanıdır. Evlerde veya işyerlerinde kullanılan ürünlerin yıkanmasında kullanılır. Profesyonel mutfaklar için de son derece doğru bir tercihtir. Hızlı ve etkili bir temizlik sağlaması ile birçok kişinin favorisidir. Yüksek performansı ve uygun fiyatı ile dikkat çeken bu ürüne göz atabilirsiniz.

Cazip Borline 650 ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet) Fiyatları

Cazip Borline 650 ml Bulaşık Deterjanı (3 Adet) Fiyatları

Kullananlar tarafından yapılan yorumlar, ürün hakkında olumlu yöndedir. 650 ml olan kendi özel plastik şişesinde satışa sunulur. Son kullanma tarihinden sonra kullanılması tavsiye edilmeyen bir üründür. Şişe tasarımı itibarı ile ergonomik olduğu için kolay bir kullanımı vardır. Borline bor katkılı 650 ml bulaşık deterjanı (3 adet) fiyat olarak ele alındığı zaman oldukla avantajlıdır. Tek bir bulaşık deterjanı almak yerine 3 adet olarak almak ekonomik bir kullanım sağlar. Aynı zamanda ürünün 3’lü paket fiyatı, birçok kişi için caziptir. Yüzde yüz tek yıkamada etkili bir ürün olduğu, yapılan testler sonucunu kanıtlanmış durumdadır. Siz de sağlıklı bulaşık yıkamak isterseniz Trendyol aracılığıyla bor katkılı olan bu bulaşık deterjanını satın alabilirsiniz. Bu sayede tüm bulaşıklarınızı keyifle ve pratik bir şekilde yıkayabilirsiniz.