Bora Ipli Asker Cüzdanı Asker Ihtiyaçları Asker Malzemesi Cüzdan

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
300 TL'ye 20 TL İndirim
600 TL'ye 20 TL İndirim
75,99 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
2. Ürüne %5 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
179,66 TL

Ürün Bilgileri

Bora Ipli Asker Cüzdanı Asker Ihtiyaçları Asker Malzemesi Cüzdan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE ASKERİ MALZEME Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÖZMERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7030561364
    Bu ürün EGE ASKERİ MALZEME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Asker Malzemesi İpli Asker Cüzdanı Asker İhtiyaçları Askerlik Sürecinde Her An İhtiyaç Asker Çantanızda Olması Gereken Malzemedir

Ürün Özellikleri

  • Renk Haki
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Bora İpli Asker Cüzdanı Asker İhtiyaçları Asker Malzemesi Cüzdan

Askerlik dönemi içerisinde birçok işlevsel eşyaya ihtiyaç duyulabilir. Terlik, çorap, fanila ve cüzdan gibi tüm bu ihtiyaçlar vatani görev yaparken çok önemlidir. Bu süreçte dışarıyla giriş çıkışlar sınırlı olacağı için gitmeden önce her ihtiyacın tamamlanması tavsiye edilir. Cüzdan da bu süreçte gerekli olan ihtiyaçlardan biridir. Bora ipli asker cüzdanı asker ihtiyaçları asker malzemesi cüzdan haki renge sahiptir. Kaliteli tasarımı ve kullanışlı yapısıyla uzun süre başka bir para çantasına ihtiyacınız kalmaz. Ürünün boynunuza asabilmeniz için bir de ip aparatı bulunur. Gün içerisinde eşyalarınızı muhafaza ettiğiniz alana gitmeye vakit bulamayabilirsiniz. Bunun için cüzdanınızı boynunuza asarak ihtiyaç duyduğunuz her an ona ulaşabilirsiniz. Boyna takılarak kullanılabilmesi ürünün kaybolma ihtimalini azalttığı için öncelikli tercihler arasındadır.

  • Kaliteli ve kullanışlı tasarım
  • Uygun fiyat avantajı
  • Dayanıklı materyal kullanımı

Bora Asker Cüzdanının Kullanışlı Yapısı

Bora Asker Cüzdanının Kullanışlı Yapısı

Cüzdanlar günlük hayatta çok ihtiyaç duyulan kişisel eşyalardan biridir. Vatani görev yaparken de bu tip eşyaların önemi artar. Bu tip toplu yaşanan ortamlarda eşyaları muhafaza etmek gerekir. Nakit para ve kişisel evraklar da genellikle Bora ipli asker cüzdanı içerisinde rahatlıkla kendilerine yer bulabilir. Bora cüzdan, kaliteli malzemeden üretilir. Bu sayede ürünü yıpranmadan uzunca bir süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürün, giyeceğiniz kamuflajların arasından sırıtmayacak şekilde haki renginde tasarlanır. Pek çok farklı gözü bulunan bu çanta paranızı, önemli evraklarınızı ve kartlarınızı düzenli bir biçimde organize edebilmenizi sağlar. Ürün, özel koşullar gözetilerek çok fazla göze sahip olacak şekilde tasarlanır. Her bir göze farklı depolamalar yaparak eşyalarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun yanında tüm önemli varlıklarınızı gün boyu boynunuzda güvenle taşıyabilirsiniz. Para gibi değerli eşyaların güvende tutulması ihtiyaçlarınızı sorunsuz bir şekilde karşılamanızı mümkün kılar.

Bora Asker Cüzdanının Hayatı Kolaylaştıran Özellikleri

Bora Asker Cüzdanının Hayatı Kolaylaştıran Özellikleri

Vatani görev başlamadan önce önemli eşyalar alınarak valiz hazırlanır. Bu önemli süreçte lazım olabilecek eşyaları içeren bu çanta, deneyimli kişilerin yardımıyla tamamlanır. Bora ipli asker cüzdanı asker ihtiyaçları asker malzemesi cüzdan kullananların tavsiyesiyle bu ürünle ilgili merak ettiklerinizi öğrenip valizinize ekleyebilirsiniz. Bu süreçte temel ihtiyaçlardan biri olan cüzdan, pek çok farklı belgeyi muhafaza etmenizi sağlar. Özellikle kimlik, kredi kartları, nakit ve bozuk paralar gibi önemli eşyaları muhafaza etmeyi sağlayan bu cüzdanlar ailenizden ve sevdiklerinizden uzakta olduğunuz süreçte kurtarıcınız olur. Ürün haki rengindedir. Bunun yanında marka ve Türk bayrağının bulunduğu kısım kırmızı renktedir. Ön kısımda fileli bir bölme bulunur. Göz önünde bulunmasını istediğiniz belgeleri bu bölmeye koyarak ona daha rahat ulaşabilirsiniz. Ucuna takılı ipi sayesinde ürünü belinize, boynunuza ya da kolunuza takarak kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarıyla Bora Asker Cüzdanı ve Yorumları

Avantajlı Fiyatlarıyla Bora Asker Cüzdanı ve Yorumları

Cüzdan gibi ürünlerin fiyatları malzemesi, kalitesi ve kullanışlılığına göre belirlenir. Bora ipli asker cüzdanı asker ihtiyaçları asker malzemesi cüzdan fiyatı da bu kriterler göz önüne alınarak dikkatlice belirlenir. Bora ipli cüzdan vatani görev yapacak olan herkesin zaruri ihtiyaçlarından biridir. Bu sebeple fiyatlar ulaşılabilir olarak belirlenir. Ürünün detaylarını incelemek isterseniz Bora ipli asker cüzdanı asker ihtiyaçları asker malzemesi cüzdan yorumlarından yardım almanız mümkündür. Ürünü daha önceden deneyimleyenler almayı düşünenlere faydası olması için değerlendirmelerini yaparlar. Alışveriş sürecinde bu yorumların olumlu etkileri gözlemlenir. Bunun yanında her müşteri kaliteli ürünlere uygun fiyatla sahip olmak ister. Ürünlerin kampanyalı dönemleri vardır. Bu dönemleri takip ederek Bora ipli cüzdana avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Vatani görevinizi yaparken ihtiyaç duyacağınız eşyalardan biri olan bu cüzdanın tüm özelliklerine Trendyol aracılığıyla ulaşıp satın alma işlemini istediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz.