Bora ÇELİK KORSE BALENLİ ORTOPEDİK BEL FITIK KORSESİ BORA

559,66 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bora ÇELİK KORSE BALENLİ ORTOPEDİK BEL FITIK KORSESİ BORA

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BORA GİYİM MEDİKAL Satıcı Ünvanı: VELİ BORA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1334332775800001 Vergi Kimlik Numarası: 1800161585
    Bu ürün BORA GİYİM MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÇELİK KORSE BALENLİ ORTOPEDİK BEL FITIK KORSESİ BORA

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Bora Çeli̇k Korse Balenli̇ Ortopedi̇k Bel Fıtık Korsesi̇

Dik duramayanların ve belinde fıtık olanların günlük hayatında sıklıkla kullandığı Bora çelik korse balenli ortopedik bel fıtık korsesi, S beden bir üründür. Kaliteli ve dayanıklı cırtları vardır. Bundan dolayı uzun zaman boyunca kullanışlı yapısını devam ettirir. Kıyafetlerin altında belli olmayan sade ve şık bej rengi bulunur. Bu şık rengi, ürünü kullananlara avantaj sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde rahatlıkla her zaman ve her mekana giderken tüm kıyafetlerinizin altına giyebilirsiniz. Düzenli kullanıldığı takdirde istenen sağlık çözümüne zahmetsizce ve kısa yoldan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda ortopedik yapısı olan ürün, iskelet ve kas sisteminize zarar vermez. Böylece hem dik durup hem de bel fıtığınıza çözüm yakalamanız mümkündür. Makinede yıkanabilir olan bu modeli, kaliteli cırtları sayesinde uzun yıllar kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli cırt detayı
  • Kullanışlı yapı
  • Ortopedik model

Kullanışlı Bora Çelik Balenli Ortopedik Bel Fıtık Korsesi

Kullanışlı Bora Çelik Balenli Ortopedik Bel Fıtık Korsesi

Kullanışlı ve hoş yapısı olan Bora bel fıtık korsesi, S beden bir modeldir. Pek çok kişinin rahatlıkla kullanabileceği tasarıma sahiptir. Kaliteli yapısı olan bu model, 30 derece su ile makinede pratik ve kolay yıkanabilir. Böylece ürününüzü ilk günkü görüntüsünde kullanabilirsiniz. S beden olmasına rağmen bedensiz kullanışlı yapısı vardır. Bundan dolayı birden fazla kişiye hitap eder. Ayrıca fazla büyük olmayan yapısıyla ve ideal kalıp ölçülerine sahip olması ile istediğiniz kıyafet ile zorluk çekmeden kullanabilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen korse çelik balenli yapısıyla müşterilere sunulur. Dayanıklı, rahat ve esnek tasarımlıdır. Üretiminde zararlı içerikler kullanılmadığından çevreye ve sağlığa zarar vermez. Bel fıtığınıza yardımcı olurken aynı zamanda dik durmanıza da destek verir. Vücudunuzda ağrı ve iz yapmayan bu modele siz de göz atabilirsiniz.

Bora Çelik Balenli Ortopedik Bel Fıtık Korsesi Yorumları

Bora Çelik Balenli Ortopedik Bel Fıtık Korsesi Yorumları

Bora çelik korse balenli ortopedik bel fıtık korsesi kullananlar, modelin kullanışlı bir ürün olduğunu söylerler. 2 yerde de cırt cırtları olduğundan vücudunuza tam oturur. Bundan dolayı bedeninizi sıkmadan, ağrı ve iz yapmadan şık görünmenizi sağlar. Sıklıkla bel fıtığı için tercih edilen bu model, kamburluk için de kullanılabilir. Dayanıklı yapısı uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini sürdürür. Genellikle kıyafetlerin altında kullanılan bu model, giysi üstünde de tercih edilebilir. 1. sınıf kalitedeki malzemeden üretilir. Pratik ve rahat kullanım kolaylığı ile beğeni toplar. Bele göre ayarlanabilir cırt yapısı, modelin beğenilen detayları arasında yer alır. Modern görünümü ile birçok kişiye hitap eden Bora Çelik Korse Balenli ortopedik bel fıtık korsesi yorumları kısmını okuyarak ürün hakkında inceleme yapabilirsiniz. Bu sayede modelin dayanıklı performansı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Beğenilen Balenli Ortopedik Bel Fıtık Korsesi Fiyatı

Beğenilen Balenli Ortopedik Bel Fıtık Korsesi Fiyatı

Bora Çelik markalı bu ürün, balenli olmasıyla günlük kullanım için tercih edilebilir. Ürünün balenli yapısı, şık ve zarif görünmenizde ön plana çıkar. Ayrıca modelin kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmesi yıllar boyunca kullanılabilir olmasını sağlar. Rahat ve pratik olan modelin kullanışlı yapısı müşterilerin beğenisini alır. Bu ürünü kullandıktan sonra rahatlıkla dik durup bel fıtığınıza çözüm yakalayabilirsiniz. Bej rengi ve kaliteli tasarımı ile beğeni toplayan bir modeldir. Ortopedik olması ve ayarlanabilir cırtları sayesinde farklı vücut yapılarına sahip pek çok kişi tarafından rahatlıkla kullanabilir. Bora Çelik Korse Balenli ortopedik bel fıtık korsesi fiyatı, ürünün tüm bu avantajları göz önünde bulundurularak belirlenir. Pratik kullanımı ile dikkat çeken benzersiz ürüne siz de rahatlıkla göz atabilirsiniz. Trendyol’un uygun fiyat avantajlı ile değerlendirerek satın alabilirsiniz.