BOOM BUTTER 7 Yağ Içeren Güçlendirici Saç Şampuanı 300 ml

79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BOOM BUTTER 7 Yağ Içeren Güçlendirici Saç Şampuanı 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MarblingShop Satıcı Ünvanı: EBRU GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2938019161000001 Vergi Kimlik Numarası: 5670190164
    Bu ürün MarblingShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KOMPLE BAKIM SAÇ ŞAMPUANI
  • İçerisindeki 7 doğal yağ ve bitkisel aktifler saçların doğal nem dengesine destek vermenin yanı sıra saç derisi ve saç tellerini ihtiyacı olan bakıma yardımcı olması amacıyla geliştirdiğimiz bir saç bakım şampuanıdır. İçeriğindeki shea, hindistan cevizi, argan ve avokado yağlarının saçlara vermiş olduğu doğal nem ve besleyici destek ile saçların kolay taranması ve şekil almasına yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Saçların daha canlı, parlak ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına katkı sağlayan boom butter şampuan, aloe vera, çam terebentin ve tatlı badem yağı içeriğiyle saç dökülmelerine ve kırılmalarına yönelik bakıma destek vermeyi hedeflemektedir.
  • NASIL KULLANILIR?
  • Ilık su ile saçı ve saç derisini ıslatınız. Avucunuza bir miktar şampuan alarak saçınıza sürünüz. Parmak uçları ile saç ve saçlı deriye masaj yaptıktan sonra durulayabilirsiniz. Durulamadan önce birkaç dakika beklemeniz içeriğindeki doğal yağların etkinliğini arttıracaktır.
  • PROCSIN Türkiye tarafından geliştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Arındırıcı
  • İçerik Argan
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Boom Butter Komple Bakım Saç Şampuanı 300 ml

Saçlar yeterli bakım uygulanmadığında dökülmeye, yıpranmaya ve kırılmaya başlar. Yaptığınız bakım kaybedilen nemi geri kazandırmalı ve eski sağlığına kavuşturmalıdır. Boom Butter komple bakım saç şampuanı 300 ml içerisinde bulundurduğu bitkisel yağlarla saçınıza destek olur. Bu sayede yeterli nem alınır ve kolay şekil verilir hale gelir. Bu ürünün besleme, onarma, nemlendirme, elektriklenmeden koruma, hacim ve canlandırma gibi etkileri bulunur. Siz müşterilerine normal bir şampuandan daha ötesini vaat ederek saçınızda olmasını istediğiniz tüm etkileri bir adet şampuanın içerisine sığdırır. Boom Butter komple bakım şampuanı 300 ml günlük kullanıma uygundur. Eğer yanlış uygulamalardan oluşan mat ve donuk görünümünüz varsa bunu ortadan kaldırır. Tüm saç tiplerine uygun olan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Sağlıklı ve canlı saçlar
  • 7 doğal içerik ile nemlendirme
  • Parlak görünüm

Boom Butter Bakım Şampuanının İçeriği

Boom Butter Bakım Şampuanının İçeriği

Bitkisel yağlar her türlü alanda faydalıdır. Boom Butter saç şampuanı içerisinde 7 doğal içerikli yağ barındırır. Avokado yağı kepeği önler, saçları dolgunlaştırıp parlaklaştırır ve nem sağlar. Hindistan cevizi yağı yumuşatır ve elektriklenmesinin önüne geçer. Çam terebentin yağı hayalini kurduğunuz canlı görünümü sağlar. Tatlı badem yağı ise köklerini besleyerek daha güçlü ve gür olmasına yardımcı olur. Shea yağı güçlü nemlendirme özelliği ile bilinir. Aloe vera yağı hep olmasından korkulan saç dökülmesini engeller ve kepekleri önler. Argan yağı kurumuş saçları nemlendirir ve yapısını yumuşak hale getirerek, kolay şekillenmesini sağlar. Şampuanın temel önceliği sadece temizlemek olmamalıdır yanı sıra ona gerektiği bakımı da sağlamalıdır. İçerisinde barındırdığı bu yağlarla bakım sağlanarak kaybedilen nem ve canlılık tekrar kazandırılır. Aynı zamanda saçlarınızın hızlı uzamasına da yardımcı olur.

Boom Butter Komple Bakım Saç Şampuanı 300 ml Fiyatı

Boom Butter Komple Bakım Saç Şampuanı 300 Ml Fiyatı

Saç bakımınızı yapmanın en temel önceliği doğru ve kaliteli şampuan seçmekle başlar. Her saçın bakıma ihtiyacı vardır. Fakat her saç tipinin ve derisinin farklı ihtiyaçları vardır. Bu ürün ise her tipe uygundur. Bu ürün siz müşterileri için düşünülerek özenle hazırlanmıştır. Sizlere sağladığı faydanın yanı sıra kullanımı da oldukça kolaydır. Ilık su ile ıslattıktan sonra Boom Butter saç bakım şampuanı deriye sürülür ve nazik hareketlerle masaj yapılır, daha sonra da su ile durulanır. Düzenli kullanımda vaat edilen etkileri rahatlıkla saçlarınızda görebilirsiniz. Hem içerdiği bileşenlerle saçınızın dostu hem de ekonomik fiyatıyla bütçe dostudur. Boom Butter komple bakım saç şampuanı 300 ml fiyatı siz müşterilerine sağladığı avantajlar doğrultusunda belirlenir ve oldukça uygun satışa sunulur. İçerisindeki bileşenlerin bitkisel kökenli olması bakımından güvenilir bir üründür.

Boom Butter Komple Bakım Saç Şampuanı 300 ml Yorumları

Boom Butter Komple Bakım Saç Şampuanı 300 Ml Yorumları

Saç bakım ürünlerinden olan maskeler, kremler ve şampuanlar saçlarınızın sağlıklı ve göz alıcı görünmesinde oldukça etkilidir. Siz müşterileri için özenle tasarlanan Boom Butter şampuanı içerisinde bulundurduğu 7 önemli yağ ile çevresel koşullardan dolayı etkilenen saçlarınıza kaybettiği canlılığı, parlaklığı, nemi ve hayal ettiğiniz tüm etkileri rahatlıkla geri kazandırır. Boom Butter komple bakım saç şampuanı 300 ml yorumları incelendiğinde müşterileri tarafından oldukça sevilen ve güvenerek tercih edilen bir ürün olduğu görülür. Sizler de aklınıza takılan sorulara ürünün yorumlar kısmından cevap bulabilirsiniz. Bu ürüne ulaşmak için başka alternatif yolu da 8682427004773 kodunu aratmak olur. Güzelliğinize ayrı bir hava katan Boom Butter komple bakım şampuanını düzenli kullanmanız önemlidir. Bu ürüne Trendyol üzerinden kolayca ve hızlıca sahip olabilirsiniz.