1
Bakım Yağları kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

BOOM BUTTER 7 Yağ Içeren Kuruluk Karşıtı Onarıcı Cilt Bakım Yağı 190 ml

186 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (39)
Kurumsal Fatura
185,90 TL
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
95,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BOOM BUTTER 7 Yağ Içeren Kuruluk Karşıtı Onarıcı Cilt Bakım Yağı 190 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUNDS Satıcı Ünvanı: FUNDA ÇETİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7210235679
    Bu ürün FUNDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CİLT BAKIM YAĞI
  • İçerisindeki 7 Doğal Yağın sağladığı yoğun nem desteği sayesinde tüm cildin nem dengesinin korunmasına, cilt kuruluğuna, çatlak oluşumuna ve yıpranmış cildin onarılmasına katkı sağlaması için geliştirdiğimiz bir cilt bakım yağıdır. Buğday Yağı içeriğiyle güneş ve çevresel koşullara karşı cildin korunmasının yanı sıra zengin doğal yağ içeriği ile cildin beslenmesine katkı sağlamayı hedeflemektedir. İçerisindeki Shea Butter, Jojoba, Avokado, Zeytinyağı ve Hindistan Cevizi Yağı ile cildin daha yumuşak ve elastik görünümüne destek verirken, Kayısı Yağı içeriğiyle daha canlı ve eşit bir cilt tonu görünümüne ulaşılması amaçlanmaktadır.
  • NASIL KULLANILIR?
  • El, yüz ve tüm cildimize oval hareketlerle masaj yaparak ihtiyaç duyduğunuz her an uygulayabilirsiniz. Cildin çevresel koşullara karşı desteklenmesi için gündüz, dinlenen cilde nem katması ve bakım yapması için akşam kullanım sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Boom Butter FP.03.01.012.002 190 ml Cilt Bakım Yağı

Kişisel bakım ürünleri, hemen her yaştan kişi tarafından gün aşırı kullanılır. Boom Butter cilt bakım yağı 190 ml, güzel bir kokuya sahiptir. Vücudun birçok bölgesine kullanılabilen bu ürün, çeşitli amaçlara hizmet eder. Sahip olduğu özelliklerle kullanan kişilerin beklentilerini karşılayan ürün, kısa sürede etki eder. Cilt üstünde oluşan kuruluk, çatlak ve yaraları gideren içeriği oldukça faydalıdır. Doğal bitkilerin özleriyle oluşturulan güçlü formülü, 7 farklı yağ içerir. Bu ürünü 2 yaş ve üzerine kullanmak mümkündür. Egzama ve akne gibi çeşitli sağlık sorunlarını giderir. Nemlendirme sağlayarak deride oluşabilecek dökülme ve pul pul görüntüyü engeller. Yaraları iyileştiren bu bakım yağı, lekelerin açılmasını da sağlar. Tüylenme yapmadığı için güvenli kullanım sunar.

  • 190 ml bakım yağı
  • 8.2 cm çevre dostu cam şişe
  • Katkı maddesi içermeyen doğal içerik

Boom Butter Cilt Bakım Yağının İçeriği Nedir?

Boom Butter Cilt Bakım Yağının İçeriği Nedir?

Boom Butter cilt bakım yağı 190 ml, içeriğinde yer alan faydalı bileşenlerle cilt sağlığı için yararlıdır. Söz konusu ürünün içeriğinde bitkilerden elde edilen yağlar kullanılır. Organik bir yapısı bulunur. Boom Butter cilt yağı, tüm cilt tipleri için uygundur. Günlük olarak kullanılabilen bakım yağı, 7 farklı özden oluşan güçlü bir formüle sahiptir. Avakado, hindistan cevizi, buğday, jojoba, shea, kayısı ve zeytin bitkilerinin yağı kullanılarak oluşturulan bir içeriği bulunur. Bu içerik, katkı maddesi içermediği için güvenli kullanım sunar. Bahsi geçen cilt bakım yağını, bitkilerin herhangi birine alerjisi olan kişilerin dikkatli kullanması gerekir. Ürünü el, yüz ve vücut için kullanmak mümkündür. Bu özel formül, kişisel bakımlarına önem gösteren ve cilt sağlığını önemseyen kişiler tarafından büyük oranda tercih edilir.

Boom Butter Cilt Bakım Yağı Ne İşe Yarar?

Boom Butter Cilt Bakım Yağı Ne İşe Yarar?

Boom Butter cilt bakım yağı 190 ml, cilde verdiği destekle dış etkenlere karşı koruma sağlar. Kullanım anından itibaren etkide bulunan işlevsel bir üründür. Söz konusu ürün, cilt tonunu eşitleyerek daha parlak bir görünüm sunar. Ayrıca çok amaçlı kullanım sunduğu için birçok bölgede hasarların giderilmesine imkân sunar. Kuru olan bölgeleri nemlendirerek çatlakları engeller. Çukurlu görünüme sahip bacak ve bel bölgelerini doldurur. Bu sayede selülite karşı koruma sağlar. Boom Butter cilt bakım yağı, kolay bir şekilde emilir. Besleyici ve onarıcı özellikleriyle hemen her kişiyi memnun eden bir bakım yağıdır. Kullanan kişinin cildinin pürüzsüz ve yumuşak olmasına olanak tanır. Cilde esneklik kazandırarak kırışıklıkları giderir. A, B, E ve D vitaminlerinin cilt tarafından hızlı bir şekilde emilmesine katkıda bulunur.

Boom Butter 190 ml Cilt Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?

Boom Butter 190 ml Cilt Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?

Boom Butter cilt bakım yağı 190 ml, kolay bir kullanıma sahiptir. Bahsi geçen yağ, el, yüz, karın, boyun, bacak ve ayak bölgesine sürülebilir. Bu sayede, hemen her bölgede meydana gelen hasarların giderilmesi konusunda fayda sağlar. Oval hareketlerle ve masaj yapılarak uygulanabilir. Söz konusu bakım yağı, istenilen zamanda kullanılabilir. Etkili bir bakım için akşam saatlerinde sürülmesi önerilir. Procsin Türkiye tarafından geliştirilen güvenilir bir içeriği bulunur. Çevre dostu cam kavanozu, kolay bir şekilde parmağa alınmasına olanak tanır. Gün aşırı kullanılabilen bu yağ, yoğun yapısı sayesinde kolayca sürülebilir. Bölgesel olarak ihtiyaç duyuldukça da uygulanabilir. Daha fazla bilgi almak ve kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Boom Butter cilt bakım yağı 190 ml yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de bu eşsiz ürünü hızlı bir şekilde ve uygun fiyatlarla Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.