2
Kemik ve İlik Suyu kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Bone Sante Ilikli Kemik Suyu 660ml

439 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bone Sante Ilikli Kemik Suyu 660ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BONE SANTE Satıcı Ünvanı: NEZİHE FİLİZ TOKER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7420266303
    Bu ürün BONE SANTE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Herhangi bir katkı, koruyucu, kıvam arttırıcı ve renklendirici olmadan, kaynama sıcaklığının altında 35 saat pişiriyoruz.Pişme işleminin bitmesine birkaç saat kala doğal tarım sebzelerini ekliyoruz. İçindekiler: Su, i likli dana kaval kemiği, elma sirkesi, defne yaprağı, biberiye, soğan , havuç, sarımsak. GLUTEN İÇERMEZ. Saklama Koşulları : Buzdolabında +4C'de - +2 C’de saklanmalıdır. Kapağı açılmadan buzdolabında 3 ay , derin dondurucuda 6 ay muhafaza edebilirsiniz. Kapağı açıldıktan sonra en geç 4 gün içerisinde tüketilmelidir. Emniyet bandı yırtılmış, sızmış ve kapağı şişmiş ürünleri tüketmeyiniz. Besin Değerleri 100 ml ilikli kemik suyu için: Enerji(kJ/kcal) : 194/46 Yağ(g): <0,5 Doymuş Yağ(g): 0,2 Karbonhidrat(g): 0 Şekerler(g): 0 Protein(g): 11 Tuz(g): 0,4
Geri Bildirim Ver

Bone Sante İlikli Kemik Suyu 660 ml

Yemek yaparken kullanılan malzemeler ya da direkt olarak tüketilen ürünler, insan sağlığını doğrudan etkiler. Bu nedenle tercih edilen ürünlere dikkat etmek gerekir. Doğal malzemelerden üretilen Bone Sante ilikli kemik suyu, doğal içeriği ile insan sağlığına son derece faydalı bir içeriğe sahiptir. Gluten içermeyen bu ürün, vücudunuzun kolajen ihtiyacını büyük oranda karşılayabilir. Bone Sante kemik suyunu direkt olarak tüketebilirsiniz. Dilerseniz yemek tariflerine de ekleyebilirsiniz. İnsan sağlığı için son derece faydalı olan ilik ve kemik suyunun yanında bu üründe havuç ,sarımsak, taze biberiye, elma sirkesi, soğan ile defne yaprağı bulunur. Ayrıca mevsiminde kereviz sapı ve pırasa da malzemeler arasında yerini alır. Lezzetli tarifler için bu seçeneği güvenle tercih edebilirsiniz.

  • İnsan sağlığı için faydalı
  • Kolajen üretimini destekleyici
  • Doğal malzemelerden oluşan içerik

Bone Sante Marka İlikli Kemik Suyu 660 ml Özellikleri

Bone Sante Marka İlikli Kemik Suyu 660 ml Özellikleri

Her biri insan sağlığı için faydalı malzemelerden üretilen Bone Sante kemik suyu, lezzeti ile yemekler için olmazsa olmaz bir ürünüdür. İçeğindeki havuç, soğan ve sarımsak gibi çeşitli sebzeler ile benzersiz bir lezzete sahiptir. Gluten alerjisine sahip kişilere de uygun olacak şekilde üretilir. Benzer şekilde içerisinde herhangi bir koruyucu madde de bulunmaz. Her yaştan insanın tüketimi için uygundur. İlikli dana kaval kemiğinden üretilen Bone Sante ilikli kemik suyu 660 ml, doğal bir kolajen deposudur. 75 derecede, kaynama sıcaklığının altında ve 35 saat çeşitli sebzeler ile birlikte kaynatılır. Bu işlemler sonucunda tüketime hazır bir hale gelir. İçeriğinde herhangi bir kıvam artırıcı ve renklendirici de yoktur. İsterseniz direkt olarak isterseniz de yemeklerinize ekleyerek kullanabilirsiniz. Siz de Bone Sante kemik suyunu gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz.

Bone Sante Marka İlikli Kemik Suyu 660 ml Fiyatı

Bone Sante Marka İlikli Kemik Suyu 660 ml Fiyatı

Bir ürünün fiyatı; içeriğinde bulunan malzemelere, bu malzemelerin kalitesine ve başka pek çok etkene bağlı olarak değişkenlik gösterir. Doğal ve kaliteli malzemelerden üretilen Bone Sante kemik suyu, mevsiminde toplanan sebzeler ile kişilere sunulur. İlikli kemik suyu, Karadeniz'in yaylalarındaki doğal otlarla beslenen dana kemiklerinden elde edilir. Tamamen sağlıklı ve temiz içeriğe sahip olan bu üründe GDO, koruyucu ya da renklendirici gibi insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek herhangi bir madde bulunmaz. Bebeklerden yaşlılara kadar her yaştan insanın tüketimi için uygundur. İnsan sağlığına olan faydası, güvenilir kurumlar tarafından test edilip onaylanır. Bone Sante ilikli kemik suyu 660 ml fiyatı da sahip olduğu tüm bu özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Farklı bütçelerin karşılayabileceği fiyatlarda satılır. Siz de bu ürünü bütçe dostu fiyatlarla kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Bone Sante Marka İlikli Kemik Suyu Kullanım Önerileri

Bone Sante Marka İlikli Kemik Suyu Kullanım Önerileri

Bone Sante kemik suyu insan sağlığını destekleyici bir üründür. Bunun yanında lezzeti ile yemeklerin vazgeçilmez bir malzemesi olarak karşınıza çıkar. Pratik bir kullanıma sahiptir. Özellikle et ve tavuk yemeklerinde ya da çorbalar ile soslarda kullanılabilir. Direkt olarak tüketmeyi tercih edenler ise belirli oranda Bone Sante kemik suyu kürü uygulayabilirler. Kullanıma hazır bir şekilde üretilen bu ürünü, sabahları yalnızca ısıtarak pratik bir şekilde içebilirsiniz. Özellikle vücudunuzdaki kemiklere ve eklem yerlerine son derece faydalı olan bu ürün, birçok hastalığa karşı da koruyucudur. Ayrıca içeriğindeki yüksek kolajen ve protein ile ihtiyacınız olan desteği bu ürün ile sağlayabilirsiniz. Trendyol’da yer alan Bone Sante ilikli kemik suyu 660 ml yorumları ile kapsamlı şekilde bilgi alabilirsiniz. Bu seçenekle lezzetli ve sağlıklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.