4
ÇocukAna Kucağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

BONDİGO Bondigo Titreşimli Ve Müzikli Anakucağı Bl7100

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 1-3 AY
Tek Ebat
1-3 AY
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.221 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

BONDİGO Bondigo Titreşimli Ve Müzikli Anakucağı Bl7100

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Wise Satıcı Ünvanı: TD YÖNETİM VE KURUMSAL FİNANSMAN DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833051409000014 Vergi Kimlik Numarası: 8330514090
    Bu ürün Wise tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bondigo Titreşimli ve Müzikli Anakucağı BL7100 * Renkli ve eğlence dolu ana kucağı
  • müzik ve sesler ile bebeğinizin isteklerine cevap verirken, gelişimine de destek verir. * Bondigo ana kucağı geniş ve ferah iç hacmi ile bebeklere konfor sunar. * Beşik pozisyonundaki oturma yeri üstün konfor sağlar ve bebeklerin fiziksel gelişimlerini destekler. * Titreşim ile bebekler rahatlarken 6 eğlenceli melodi sayesinde de eğlenirler. * 3 noktalı kemer sistemi ile minikler güvendedirler * Oyuncak barı iki el ile çıkarılabilir ve üstünde 3 neşeli oyuncak bulunur. * İskeletten kolaylıkla sökülebilen kumaş kısımlar ise elde 30 derecede rahatlıkla yıkanır ve herhangi ver renk kaybı yaşamaz. * Ana kucağını yılın her mevsiminde kullanabilirsiniz. Yaş Grubu : 0-12 ay Ürün Ölçüleri : Uzunluk : 55cm Yükseklik : 55 cm Genişlik : 50 cm

Ürün Özellikleri

  • Özellik Titreşimli
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Beyaz
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

Bondigo Titreşimli ve Müzikli Anakucağı

Ana kucağı; bebeklerin ilk aylarından bir yaşına gelene kadar geçen sürede kullanılabilen, yaylı veya sallanma özellikli, kimi zaman titreşimli bebek yataklarıdır. Bondigo titreşimli ana kucağı da bu seçeneklerden biridir. Özellikle henüz tam olarak oturmaya başlamamış olan bebeklerin de kullandığı ana kucakları, onların ana rahmindeki oturma pozisyonunda kalmasını sağlar. C şeklindeki pozisyonu koruyan Bondigo titreşimli sallanan ana kucağı, müzik çalma ve titreşim özelliği sayesinde bebeğinizin rahat etmesine yardımcı olur. Ayarlanabilir titreşim fonksiyonu, aynı zamanda, bebeğin uyumasını da sağlar. Gün içinde ise bebeğiniz ürünün üzerinde sallanan oyuncaklarla oynayarak güzel vakit geçirebilir. Bondigo BL7100 esnek kumaş yapısıyla bebeğinizin hem gün boyu huzurlu olmasını sağlar hem de oturuşunu destekler.

  • Gelişimi destekleyen ergonomik yapı
  • Sesli ve müzikli oyuncaklar
  • Rahatlamayı sağlayan titreşim özelliği

Bondigo Titreşimli ve Müzikli Ana Kucağı Özellikleri

Bondigo Titreşimli ve Müzikli Ana Kucağı Özellikleri

Bondigo titreşimli ve müzikli ana kucağı geniş oturma alanıyla bebeklerin rahat edebileceği bir dizayna sahiptir. Bebeklerin anne karnındaki oturma pozisyonuna yakın, sağlıklı bir duruş sağlar. Bu sayede bebeklerin gelişimini destekleyici yapıdadır. Bondigo BL7100 titreşimli ve müzikli ana kucağı sahip olduğu kumaş kısımların kolay çıkarılabilir olması sayesinde oldukça hijyeniktir. Çamaşır makinesinde 30°C’de yıkayabileceğiniz ürünü renk kaybı olmadan kullanabilirsiniz. Üzerinde 3 adet oyuncak bulunan sevimli oyuncak barı sayesinde bebekleriniz hem dinlenebilir hem de eğlenebilir. Oyuncak barı da istenildiği takdirde kolayca çıkarılabilir özelliğe sahiptir. Marka, bebeklerin güvenliğine de önem verir. Ürünün sahip olduğu üç noktalı kemer sistemiyle bebeğinizi bağlayabilir, onun eğlenirken güvende olmasını sağlayabilirsiniz. Bondigo titreşimli müzikli sallanan ana kucağı sahip olduğu oyuncakları, titreşimli yapısı ve konforlu yatağıyla bebeğinizin rahat etmesini sağlar.

Rahat ve Eğlenceli Bondigo Titreşimli Ana Kucağı

Rahat ve Eğlenceli Bondigo Titreşimli Ana Kucağı

Titreşimli ana kucağı Bondigo esnek oturma haznesiyle bebeklerin bel bölgesini destekleyerek sağlıklı gelişime yardımcı olur. Aynı zamanda oyuncak askısı sayesinde bebeğinizin dinlenirken eğlenmesini de sağlar. Bu oyuncaklar hipopotam, fil ve maymun figürleridir. Ortada bulunan maymun, altındaki ip çekilince şarkı söylemeye başlar. İlk aylarda uzanma ve tutma refleksini geliştiren bebekler için bu oyuncaklar önemlidir. Bondigo titreşimli ve müzikli ana kucağı BL7100 modelinin kumaş kısmı gövdesinden kolayca ayrılarak yıkanabilir. Böylelikle her zaman hijyenik bir yatak kullanma şansınız olur. Üç noktalı bağlama kemeri sayesinde bebeklerin güvende olmasını da sağlar. Kemer onların kaymalarını, kendilerini aşağı atmalarını engeller. Bu ürün kolay kurulumu, müzik çalma ve titreme özelliği, ergonomik yapısı ve uygun fiyatıyla dikkat çeker. Modelin tüm özelliklerini Bondigo titreşimli ve müzikli ana kucağı yorumlarından inceleyebilirsiniz.

İndirimli Bondigo Titreşimli ve Müzikli Ana Kucağı Fiyatları

İndirimli Bondigo Titreşimli ve Müzikli Ana Kucağı Fiyatları

Ana kucağı çeşitlerinin fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenebilir. Bondigo’nun BL7100 modeli titreşimli yapısı, müzik çalabilmesi, ergonomik oturma pozisyonu ve yıkanabilir kumaşıyla dikkat çeker. Çamaşır makinesinde yıkanabilen kumaş ters yüz edilerek kurutulduğu takdirde renk solması gibi problemler yaşanmaz. Uzun ömürlü ve kullanışlı yapısıyla dikkat çeken Bondigo titreşimli ve müzikli ana kucağı fiyat avantajıyla da beğenileri toplar. Renkli ve eğlenceli kumaşının yanı sıra oyuncaklarıyla da bebeklerin ilgisini çeker. Yeşil fil, mor hipopotam ve kırmızı maymun bebekleri cezbeden renklere sahiptir. Bondigo titreşimli ve müzikli ana kucağı kullananlar ürünün yıkanabilir olmasından ve destekleyici oturma pozisyonundan memnun kalabilir. Sizin de benzer bir ana kucağı alma düşünceniz varsa markanın bu modeline Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Ürünle ilgili yorum ve beğenileri inceleyebilir, beğendiğiniz takdirde ana kucağını kolaylıkla satın alabilirsiniz.