Bonatelli Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr

28,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bonatelli Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OzBeauty - ÖZNUR ÇETİN Satıcı Ünvanı: ÖZNUR OĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2440873816
    Bu ürün OzBeauty - ÖZNUR ÇETİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BONATELLİ SEBZELİ BURGU MAKARNA, 300gr

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Lezzetli Bonatelli Organik Sebzeli Burgu Makarna

Toprağa düştüğü ilk andan itibaren en saf ve doğal haliyle yetiştirilen, aynı özenle toplanan %100 doğal sebze püreleri ile hazırlanan Bonatelli sebzeli burgu makarna lezzet kalitesinde üst sıralardadır. İçerisinde tam buğday unu, durum buğdayı unu (gluten), kapya biber püresi, mevsimine göre ıspanak ve dut yaprağı püresi, zerdeçal, yumurta gibi çeşitli malzemeler barındırır. Sürekli farklı teknik ve yöntem ile pişirme yapabilir. Birbirinden farklı onlarca yemek çeşidini organik sebzeli makarna tarifleri ile zenginleştirebilirsiniz. Birçok yönden makarna her an yemek olarak tercih edilir. Bu sebepten lezzet noktasında da tüketicilerin beğenisini toplamaktadır. İster günün erken saatlerinde ister akşam yemeğinde ya da hızlı ve pratik yönden gece atıştırmalığı da olabilir. Makarnayı birbirinden farklı tarifler ile lezzet açısından daha da lezzetli hale getirebilirsiniz.

  • Besleyici
  • Yapay Renklendirici İçermez
  • Organik

Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr

Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr

Makarnanın bilinen en klasik tarifinden tutun en bilinmeyen çeşitleri de dahil olmak üzere pişirme tekniği ve süresini kendinize uygun olarak ayarlamak ve gün içerisindeki öğününüzü bu yemek ile tamamlamak harika olabilir. Kendine has burgu şekli ve sebze dokusu ile her yemeğin yanında afiyetle yiyebilirsiniz. İçerisindeki saf ve doğal hazine ile zenginleşmiş organik sebzeli burgu makarna uzun süreli tazeliğini korumaktadır. Protein ve vitamin deposu zengin besinlerle birlikte de enfes lezzetler ortaya çıkarabilirsiniz. Birçok çeşidinin yanı sıra en çok tercih edilen lezzet noktasında Bonatelli sebzeli burgu makarna ile her malzemenin uyumu yakalanabilir. İster büyük parçalar halinde daha sebzeli bir tat elde edebilirsiniz. İsterseniz krema, peynir gibi farklı malzemeler de ekleyerek zengin içerikli tarifler uygulayabilirsiniz. Organik sebzeli burgu makarna 300 gr ile oldukça zengin bir yemek ortaya çıkabilir.

Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr

Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr ile Farklı Lezzetler

Renkli görünüme sahip organiz sebzeli makarna, atıştırmalık lezzet olarak tercih edilebilir. Hem pratik hem tam doyum etkisi uzun süre hissedilebilir. Organik sebzeli burgu makarna 300 gr yorum ve değerlendirmeler ile hem tat hem de ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, pişirme süresi, farklı tarifler, çeşitlendirmeler, ilaveler ile daha fazla deneyim elde edebilirsiniz. Sürekli mutfaktan çıkmayan ve birçok tarif araştıran biriyseniz burgu makarna ile kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Oldukça besleyici ve lezzet şöleni haline gelen burgu makarnaların bir başka çeşidi olan bu ürünü bebeğiniz ya da çocuklarınız için de tercih edebilirsiniz. Hem içerisindeki besin değerleri bakımından zengin oluşu hem de sebze ağırlıklı olması göze ve damak zevkine hitap edecektir.

Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr Fiyatı

Organik Sebzeli Burgu Makarna 300 gr Fiyatı

Makarna dünya mutfağında birçok yerde tüketilmektedir. Hazırlanışı oldukça kısa süren makarna çocuk ya da yetişkin fark etmeksizin birçok insanın severek tükettiği yiyeceklerden biridir. Organik sebzelerden üretilen burgu makarna görünümü ve tadı ile sofralara farklılık getirmektedir. %100 organik olması ve içerisindeki değerli besin kaynakları sizi daha da sağlıklı ve zinde hissettirecektir. Farklı renklere sahip makarna sahip olduğu görünümü ile iştah uyandırıcı ve aynı zamanda içeriği ile oldukça besleyicidir. Sade tercih edilebilir, dilerseniz sofraların vazgeçilmezi salatalara da eşlik edebilir. Sade ve doyurucu bir etki için salatanızın içerisine renk katabilir. Organik sebzeli burgu makarna 300 gr fiyatı her bütçeye uygun olarak yer almaktadır. Organik sebzeli burgu makarna 300 gr satın al işlemi yapmak, avantajlı fiyatlarından yararlanmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.