BOMBSIZE Bomb Size Serum Göğüs Serumu 12x5ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BOMBSIZE Bomb Size Serum Göğüs Serumu 12x5ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün SolidSnake tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BOMBSIZE Bomb Size Serum Göğüs Serumu 12x5ml
  • olarak bilinen ve bu aralar adından en çok söz ettiren ürünlerden birisi Bombsize ürünüdür. olarak göğüslerin büyümesinde etkili olduğu düşünülen ürün göğüsle ilgili daha pek çok sorunun çözümünde yardımcı olan bir ürün olarak tanınmaktadır. Ürün içerisinde göğüslere fayda sağlayan pek çok bileşen bulunmaktadır. Bu bileşenler göğüsleri besleyerek onların büyümesinde, dolgunluk kazanmasında ve sarkan göğüslerin dikleşmesinde etkilidir. Ürün içerisindeki bileşenler sayesinde göğüs hücrelerini beslemekte ve bu sayede beslenen göğüs hücreleri yenilenerek yaşlanmaya karşı koruma sağlamaktadır. Ürünün kullanımı da oldukça basit olup ürünü düzenli bir şekilde kullanınca istenilen sonucun sağlandığı düşünülmektedir.
Geri Bildirim Ver

BOMBSIZE bomb1 12 x 5 ml Göğüs Serumu

Bombsize göğüs serumu, kadınlar için özel olarak hazırlanmış içerisinde birçok faydalı bileşen bulunan bir üründür. Günlük olarak kullanıma uygun olan serum, sadece göğüs büyütme özelliğiyle değil, hücre yenilenmesine sağladığı destekle de öne çıkar. Yaş ve çeşitli fiziksel faktörler nedeniyle sarkma problemi yaşamamanız için Bombsize göğüs serumunu düzenli olarak kullanmanız tavsiye edilir. Göğüslerde dolgunlaşma ve dikleşme sağlamasıyla ön plana çıkan bu ürünün tek kutusunda 12 adet serum mevcuttur. Şase hâlindeki serumları kullanım önerisini göz önünde bulundurarak ilgili bölgeye sürdüğünüz takdirde üründen maksimum verim alabilmeniz mümkündür. Sunduğu faydalarla Bombsize 12 x 5 ml göğüs serumu, neredeyse bütün kullanıcılarının beğenisini kazanarak adından sık sık söz ettirir.

  • Ürün Hacmi: 5 ml
  • Ürün Adedi: 12 adet
  • Ürün Tipi: Şase serum

Bombsize Göğüs Serumunun Özellikleri Nelerdir?

Bombsize Göğüs Serumunun Özellikleri Nelerdir?

Bombsize 12 x 5 ml göğüs serumu, fiziksel görünümüne önem gösteren kadınlar arasında yaygın olarak kullanılır. Sipariş vermeniz hâlinde tarafınıza bir adet kutu gönderimi yapılır. Kutunun içerisinde bulunan ürünlerin her biri şase formundadır. Toplamda 12 adet şaselerin hacimleri ise 5 ml olarak belirtilir. Ürün, göğüslerin daha dolgun ve dik bir hâle gelmesi için kullanılır. Bombsize göğüs serumu, kullanım kolaylığıyla da dikkatleri üzerine çeker. İçerisindeki bileşenler göğüs hücrelerini besler ve yeniler. Ürünün etkinliğinden yüksek seviyede verim alabilmek için düzenli kullanmanız tavsiye edilir. Sağladığı faydalarla bir adım öne çıkan Bombsize 12 x 5 ml göğüs serumu, fiyatı sayesinde de kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir.

Bombsize Göğüs Serumu Ne İşe Yarar?

Birçok kadın, göğüslerinin sarkmasından ya da bedeninden şikayetçidir. Bombsize 12 x 5 ml serum, göğüslerinin görünüşünden rahatsız olan kadınlar için oldukça dikkat çekici bir seçenek olarak öne çıkar. Ürün, içerisindeki faydalı bileşenler sayesinde göğüs büyütme özelliğinin yanı sıra sarkık görüntüden memnun olmayan kadınlar için dikleşme ve dolgunluk sağlar. Zengin ve besleyici içeriğe sahip olan serum, göğüs kısmında bulunan hücreleri de yeniler. Yenilenen hücreler sayesinde ise hem hayal ettiğiniz dolgun göğüslere kavuşup hem de yaşlanmaya karşı önleminizi alabilirsiniz. Tavsiye edilen süre olan en az 2 ay düzenli kullanıma devam eden kadınlar, bu sürecin sonunda istediği sonuca ulaşabilir. Böylece tek ürünle birden fazla şikayetinize çözüm bulan Bombsize göğüs serumu, kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Bombsize 12x5 ml Göğüs Serumu Nasıl Kullanılır?

Bombsize 12 x 5 ml göğüs serumu, günlük olarak kullanıma uygundur. Ürünü göğüs bölgesine uygulamadan önce cildinizin kuru ve temiz olmasına dikkat etmelisiniz. Sonrasında kutu içerisindeki serumlardan birini temiz cildinize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Dairesel masaj hareketleriyle ürünü iyice yedirmeli ve bir süre suya temas etmemelisiniz. Bu sebeple ürünü yatmadan önce kullanmanız size kolaylık sağlayacaktır. Alerjik reaksiyon göstermeyeceğinizden emin olmak için serumu kullanmadan önce cildinizin ufak bir bölgesine sürerek test edebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşılmadığı takdirde ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürünleri iki ay boyunca düzenli bir şekilde kullanmanız gerekir. 2 ayın sonunda gelişim durumuna göre ürünü kullanmaya devam etmenizde herhangi bir sakınca yoktur. Siz de yaşlanma karşıtı özelliği bulunan Bombsize 12 x 5 ml göğüs serumunu hücre yenilenmesinde destek olarak kullanmak isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde Bombsize 12 x 5 ml göğüs serumu yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilmeniz de mümkündür.