Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak Kremi 4,5g

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak Kremi 4,5g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LOLABOMB Satıcı Ünvanı: LOLABOMB KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609052148600012 Vergi Kimlik Numarası: 6090521486
    Bu ürün LOLABOMB tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Balonlu sakız tadında, olgun çilek ve kiraz aromalı dudak kremi ile dudaklarınız yumuşacık ve pürüzsüz. Kullanım Şekli: Bolca ve eşit miktarda gerektikçe uygulayın. Harici kullanım içindir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Stick
  • Form Balm
  • Hacim 6 - 10 ml
  • Ek Özellik Paraben İçermeyen
  • Görünüm Renksiz
Geri Bildirim Ver

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak Kremi 4,5 g

Yüz bölgesine bakım yapılırken gereksinim duyulan çeşitli ürünlerden biri de kremlerdir. Farklı yapıları ve yumuşacık dokunuşları sayesinde özellikle dudaklarda hoş bir his bırakır. Bomb Cosmetics tarafından ortaya konulan pembe tasarımlı ürün de bu gibi özelliklere sahip olan içeriklerden biridir. Çeşitli meyve aromalarının yer aldığı bu kutu, toplamda 4.5 gr ağırlığındadır. Kolay sürülebilir olması, gün içerisinde sıklıkla tazelenmesini mümkün kılar. Hem yapısı hem de kullanışlı olması, müşteriler tarafından beğeni alan detaylar arasında bulunur. Dudak kremi kullanarak zaman içerisinde oluşan çatlakların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca bakımlı ve temiz dudaklara sahip olabilmek için de bu tür içeriklerden yardım alabilirsiniz. Pembe renkte dizayn edilen kutu tasarımı sayesinde kadınları kendine çekerek kullanma isteği uyandıran ürünü deneyebilirsiniz.

  • 4.5 gr içerik
  • Renkli kutu tasarımı
  • Şekerli aroma

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak için Krem 4,5 g Özellikleri

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak için Krem 4,5 g Özellikleri

Kremler, yapıları gereği kolay sürülebilir olarak nitelendirilen içerikler arasında yerini alır. Farklı mevsimler içerisinde kullanımı mümkün olan bu ürünler, özellikle soğukların kendini hissettirdiği mevsimlerde sıklıkla tercih edilir. Çatlakların ve soyulmaların önüne geçerek temiz bir görüntünün oluşmasına yardımcı olan ürün sayesinde gerekli nem oranını yapısında barındıran dudaklara sahip olabilirsiniz. Bomb Cosmetics Bubblegum Pop dudak kremi 4,5 g ağırlığa sahip olan malzemeyi hem kullanırken hem de taşırken kolaylık elde edebilirsiniz. Bu imkanları müşterilere sunması ile dikkat çeken ürün, şekerli bir aromaya sahiptir. Dudakları nemlendirme işlevinin yanı sıra tat vermesi de kremin farklı bir özelliğidir. Bu gibi nedenlerden dolayı kadınlar tarafından sıklıkla kullanılan bir ürün haline gelir. Gençlerin ve yetişkinlerin çantalarından ayırmadığı içeriği siz de deneyimleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Bunun için ürünü sipariş ederek işe başlayabilirsiniz.

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak için Krem 4,5 g Faydası

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak için Krem 4,5 g Faydası

Krem forma sahip olan ürünler hem kolay uygulanabilir hem de etkili olduğundan dolayı sık yapılan tercihlerin arasında yerini alır. Bu yapıların dudak bölgesi için özel olarak tasarlanan çeşidi vardır. Bomb Cosmetics Bubblegum Pop dudak kremi 4,5 g kullananlar açısından avantaj oluşturan ürün, kolay açılıp kapanabilir bir tasarıma sahiptir. Çantada ya da kalemlik ve makyaj çantası içerisinde bulundurarak gün içerisinde gerekli hallerde kullanabilirsiniz. Anlık etki oluşturabilmesi, özellikle zaman içerisinde oluşan kurulukların ve sertliklerin ortadan kalkmasına yardımcı olur. Bu gibi durumlar, soğuk mevsimlerde sıklıkla karşılaşılan sonuçlar arasında yer alır. O nedenle zaman fark etmeksizin kremi alarak rutin olarak sürebilirsiniz. Dudakların devamlı şekilde nemli kalmasına yardımcı olarak makyaj yaparken de kolaylık elde edebilirsiniz. Bomb Cosmetics Bubblegum Pop dudak kremi 4,5 g satın alarak bu olanaklardan yararlanabilirsiniz.

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak için Krem 4,5 g Fiyatı

Bomb Cosmetics Bubblegum Pop Dudak için Krem 4,5 g Fiyatı

Bomb Cosmetics tarafından ortaya konulan ve yoğun ilgi gören ürün, dudakların hoş bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Renksiz yapısının yanı sıra aroma içermesi, ürünün kullanım oranını artıran detaylar arasında yer alır. Bomb Cosmetics Bubblegum Pop dudak kremi 4,5 g yorum bölümü sayesinde malzeme hakkında beğeni içerikli paylaşımlara göz atarak hangi özelliklerin öne çıktığını öğrenebilirsiniz. Paraben içermemesi, direkt olarak cilde uygulanan bu ürün için önemli detaylardan biridir. Bunun yanı sıra 6 - 10 ml olarak sunulur. Nemlendirici etkisi yoğun olan ürünün balm formunda olması da giderek talep edilme oranının artış göstermesine yardımcı olur. Gerek yapısı gerekse tasarım özellikleri, Bomb Cosmetics Bubblegum Pop dudak kremi 4,5 g fiyatını belirler. Trendyol ile merak ettiğiniz detaylar hakkında araştırma yaparak sonrasında kremi temin edebilirsiniz.