Bohemia Bohemıa Sterna Kahve Yanı

1.549 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Ürün Bilgileri

Bohemia Bohemıa Sterna Kahve Yanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUBA CONSEPT Satıcı Ünvanı: MEHMET HALUK BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440668251
    Bu ürün MUBA CONSEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 Renkten olusmaktadır LİLA KIRMIZI YEŞİL MAVİ TURKUAZ PEMPE Ayaklı Bohemıa Kahve Yanı Su Bargağıdır Bardakların Ağzında Varak Renk Vardır Agzında Bilezik Yokturdur. Kristaldir Sunum İçin Müükemmel Bir Bardak Yıl Boyu Ürünün Parça Tedariği Yapılmaktadır. Misafirleri Konuşturacak Bir Bardaktır..

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Mor
  • Tip Kahve Yanı Bardağı
Geri Bildirim Ver

Bohemia Sterna Kahve Yanı 6 Renk

Günün belirli zamanlarını kahveye ayırarak kendiniz ya da sevdiklerinizle kısa molalar verebilirsiniz. Bu tip durumlarda şık sunumlar elde edilmesi için Bohemia Sterna kahve yanı bardak modelleri kullanılabilir. Set halinde oluşturulan üründe farklı renklere yer verilerek dikkat çekici bir görünüm yaratılır. Ev ve ofis alanlarınızda rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu ürün ile sevdiklerinizin ilgisini çekebilirsiniz. Günün kahve molalarında sohbet süresini uzatarak kendinizi özel hissedeceğiniz estetik ve şık bir ortam hazırlayabilirsiniz. Bohemia Sterna kahve yanı 6 renk su bardağı kullananlar ürünün performansını olumlu yönde değerlendirir. Ürün, ayaklı bir tasarıma sahip olması sayesinde sadece fincan yanında değil, farklı yemek sofralarında da kullanılabilir. Bu ürün ile kullanım alanı genişleyen bardaklar pek çok kişinin ilgi odağı haline gelebilir.

  • Estetik görünüm
  • Varak süsleme
  • İdeal kullanım

Rengarenk Formuyla Bohemia Sterna Kahve Yanı

Rengarenk Formuyla Bohemia Sterna Kahve Yanı

Mutfak ürünleri, renkli konseptlere yer verilmesi sayesinde eğlenceli ve ilgi çekici hale gelir. Sürekli tek bir tarzda sunumlar oluşturmaktansa renklerin uyumundan yararlanılarak ortaya farklı sonuçlar çıkması sizin için eğlenceli olabilir. Bohemia Sterna kahve yanı ürünler özel davetlerde kullanım için idealdir. Konuklarınızı özel hissettirecek tasarımlarla memnuniyet oranlarını artırabilirsiniz. Türk kahvesi çoğu zaman su eşliğinde ikram edildiği için kendiniz ya da misafirleriniz için şık tasarımlı bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bohemia Sterna kahve yanı 6 renk su bardağı yorumları ve deneyimleri incelendiği zaman ürünün ayaklı formunun farklı konseptler için de uygun olduğu görülebilir. Ürünün küçük ve şık tasarımı sayesinde akşam yemekleri için oluşturulan masalarda da kendine yer bulacağı yönünde görüşler paylaşılır. Model, kadeh biçimindeki estetik tasarımıyla yemek takımlarının yanında uyumlu şekilde sergilenebilir.

Varaklı Tasarımıyla Bohemia Kahve Yanı Su Bardağı

Varaklı Tasarımıyla Bohemia Kahve Yanı Su Bardağı

Ayaklı bardaklar rengarenk tasarlanarak canlı bir konsept oluşturulur. Buna ek olarak ağız kısmının varak yaldızlama ile ince bir çizgi halinde geçilmesi ile ürün şık bir hale getirilir. Bohemia Sterna kahve yanı 6 renk su bardağı ile küçük misafir gruplarınızı ağırlayabilirsiniz. Çoğu zaman kalabalık misafir portföyünüz var ise çoklu alımlarla takımı çoğaltarak kalabalık grupların da eşsiz hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Özel davet ya da sadece minik molalar için bir araya geldiğinizde sohbetinizle konuğunuzu rahatlatırken sunumunuzla da özel hissettirebilirsiniz. Bohemia Sterna kahve yanı su bardağı 6 renk tasarımıyla öne çıkar. Sade bir fincan takımını tercih edip bu ürünün parçaları ile görselliği desteklemeniz, dengeli bir sunum ortaya çıkarmanızı sağlar. Bu şekilde karmaşadan uzak kalarak bardaklarınızı yıldız ürün haline getirebilirsiniz. Misafirlerinize de kendilerini özel hissettirebilirsiniz.

Ayaklı Formuyla Dikkat Çeken Bohemia 6’lı Su Bardağı

Ayaklı Formuyla Dikkat Çeken Bohemia 6’lı Su Bardağı

Evlilik planı yapan arkadaşlarınız için ideal bir hediye seçeneği olan Bohemia Sterna 6 renk su bardağı çeyiz koleksiyonunun bir parçası olabilir. Şıklığı seven herkes için ideal bir seçenek olarak öne çıkan bu ürün, tercihlerinizin ilk sırasında yer alabilir. Zarafet ve şıklığın bir arada sunulduğu tasarım her yaşa hitap eder niteliktedir. Bu ürün sayesinde sofralarda rengarenk bir uyum yaratmanız mümkündür. Restoran, kafe gibi işletmelerin yanı sıra her türlü mutfakta kendine yer bulan ürün, konuklarınızı özel hissettirir. Bohemia kahve yanı su bardağı yemek odalarının vitrin raflarında sergilenerek görsel bir dekor olarak da tercih edilebilir. Bu şekilde iki yönlü kullanım avantajı elde edilir. Trendyol üzerinden Bohemia Sterna kahve yanı 6 renk su bardağı fiyat aralığını ve ürün görsellerini detaylı olarak inceleyebilirsiniz.