Genel Markalar Hamburger Köfte Presi Basma Ve Şekıllendırme 12 Cm Aparatı

450 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
523,75 TL
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hamburger Köfte Presi Basma Ve Şekıllendırme 12 Cm Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNTİME ENDÜSTRİYEL MUTFAK Satıcı Ünvanı: HAKAN YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1430252328000001 Vergi Kimlik Numarası: 9691052818
    Bu ürün İNTİME ENDÜSTRİYEL MUTFAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hamburger köfte presi basma şekillendirme 12cm ürünler 11,5 cm köfte basar.
  • 11,5 cm çap köfte şekillendirebilirsiniz Ayar somunu sayesinde köftenin gramajını veya kalınlığını ayarlamada kolaylık sağlamaktadır. Gıda normlarına uygun olarak üretilmektedir. Paslanmaz yüzeyler parlak ve temizlemesi basittir
Geri Bildirim Ver

Boğaziçi Hamburger Köfte Presi Basma Şekillendirme 12 cm Aparatı

Hamburger ve köftenin daha iyi oranda ve boyutta şekil alması için köfte presi basma şekillendirme ürünü mutfaklarda ve işletmelerde tercih edilir. Ürün kullanılmadan önce köfte için hazırlanan malzemeler eksiksiz bir şekilde hazır hale getirilir ardından köfte basma aparatının haznesine yerleştirerek köfteye hamburger şekli verilir. Mutfağın önemli yardımcılarından biri olan Boğaziçi hamburger köfte presi basma şekillendirme 12 cm aparatı ürünü lezzetli yemekler elde etmede sizlere yardımcı olur. Hamburgerlerin aynı oranda ve boyutta olmasını sağlayan ürün 12 cm boyuta sahiptir. Ürünün rengi gri olmakla birlikte 100 - 150 gr ağırlığa sahiptir. Aynı zamanda paslanmaz ve dayanıklı çelik malzeme ile üretilen ürün uzun süreli bir kullanım sağlar. Ürünü mutfağınızda kullanmak için güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

  • 12 cm çap
  • Kullanışlı tasarım
  • Kaliteli metal malzeme

Boğaziçi Hamburger Köfte Presi Basma Aparatı Özellikleri

Boğaziçi Hamburger Köfte Presi Basma Aparatı Özellikleri

Köftenin gramajını ve kalınlığını ayarlamak için kullanılan Hamburger köfte basma aparatı ürünü birçok özelliği ile müşterilerin beğenisini üzerine toplar. Ürün evde, kafede veya restoranlarda basit bir şekilde profesyonel ve lezzetli bir köfte yapımı sağlar. 12 cm çapa sahip olan ürün köftelerin daha iyi bir şekilde birleştirmesini sağlayarak köftelerin daha lezzetli ve orantılı olmasını sağlar. Ürün gıda normlarına uygun olarak üretilir. Paslanmaz çelik malzemeye sahip olan ürün bakteri ve pas tutmayan yapısı ile sizlere hijyenik ve sağlıklı bir kullanım imkânı sunar. Ürün sayesinde 5 dakika gibi kısa bir süre içerisinde köfteleri eşit bir şekilde şekil verme işlemini gerçekleştirerek köfteleri pişmeye hazır hale getirebilirsiniz. Ürünü dilerseniz evinizde dilerseniz de kafe ve restoran gibi işletmelerde kullanabilirsiniz. Ürünün avantajlı fiyatlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz.

Boğaziçi Hamburger Köfte Presi Basma Aparatı Avantajları

Boğaziçi Hamburger Köfte Presi Basma Aparatı Avantajları

Köfteleri eşit bir şekilde şekillendirmek için mutfakta kullanılan basma ve şekillendirme aparatının birçok avantajlı özelliği bulunur. Mutfakta önemli yardımcılar arasında olan ürün, çok fonksiyonlu özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırır. Ayar somunu sayesinde köfteleri şekillendirmede kolaylık sağlayan ürünün kolaylık sağlaması ile ön plana çıkar. Ergonomik yapısı ile mutfağınıza uyum sağlayan ürün pratik bir kullanıma sahiplik eder. Modelin avantajlı seçeneği ile tercih edebileceğiniz ve mutfakta, kafede ve restoran gibi işletmelerde kullanım sağlayabileceğiniz ürünler arasında yerini alır. Boğaziçi hamburger köfte presi basma şekillendirme 12 cm aparatı yorumları ve önerileri ürün görseli altına yapılır. Yapılan yorum ve önerilerden yola çıkarak ürünle ilgili detaylı bilgilere sahip olabilmeniz mümkündür. Ürünün özelliklerini ve değerlendirmelerini okuduktan sonra alacağınız ürüne hızlı bir şekilde karar verebilirsiniz.

Uygun Boğaziçi Hamburger Köfte Presi Basma Aparatı Fiyatları

Uygun Boğaziçi Hamburger Köfte Presi Basma Aparatı Fiyatları

Mutfağınızda köfte yapmayı kolaylaştıran köfte basma ve şekillendirme aparatı, ölçülü ve eşit bir şekilde köftelerin ayarlanmasını sağlar. Ürün paslanma yapmayan kaliteli ve dayanıklı malzemesi ile sizlere uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunar. Ürün paslanmaz metal malzemesi sayesinde hem tasarruf etmenizi hem de bütçe korumanızda sizlere yardımcı olur. Boğaziçi hamburger köfte presi basma şekillendirme 12 cm aparatı fiyatı, ürünün kalitesi, malzemesi, dayanıklılığı ve avantajı göz önünde bulundurarak belirlenir. Ürün aynı zamanda bütçe dostudur. Eşit miktarda yapacağınız 12 cm çapındaki köfteler ile sofralarınıza lezzet katabilirsiniz. Bu şekillendirme aparatı sayesinde lezzetli ve mükemmel görünüme sahip hamburgerler yapabilirsiniz. Siz de ürüne sahip olabilmek için güvenilir online alışverişin adresi olan Trendyol'dan ürünü sipariş ederek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.