Bm Audio Boschmann 16 Cm 330 Watt Midrange Hoparlör Anfi Uyumlu ( 2 Adet )

399,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bm Audio Boschmann 16 Cm 330 Watt Midrange Hoparlör Anfi Uyumlu ( 2 Adet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TİME SHOP Satıcı Ünvanı: ONUR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Vergi Kimlik Numarası: 7720490085
    Bu ürün TİME SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil profesyonel midrange kutu içerigi 2 adettir

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 30 Watt
  • Hoparlör Türü Midrange
  • Hoparlör Boyut (Çap) 6 cm
Geri Bildirim Ver

BM Audio Bochmann 2 Adet 16 cm 330 Watt Anfi Uyumlu Midrange Hoparlör

Boschmann midrange hoparlör müzik dinlemeyi seven kişiler için iyi bir alternatiftir. Özellikle araçlardakullanılan cihaz uzun yolculuklarda dinleyicilerin beklentileri karşılar. Sesi en temiz şekilde vererek bir hoparlörden beklediğinizin fazlasını sunar. Cihazı gönül rahatlığı ile kullanabilir, dinlediğiniz müzikleri farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Boschmann BM Audio 16 cm boyutu ile fark yaratır. Fazla yer kaplamayan ürün bu sayede ergonomik bir kullanımı destekler. Araç içerisinde tüm sesleri berrak bir şekilde verir. Böylece hem sanatçıyı hem de enstrümanları kolayca duyabilirsiniz. Çok yönlü cihaz farklı seslerin her birini yüksek kalitede sunar. Boschmann midrange hoparlör yolculuklarda keyifli bir müzik deneyimi yaşatır.

  • Boschmann midrange 16 cm boyuta sahiptir.
  • Kutu içerisinde 2 adet 330 Watt’lık midrange hoparlör yer alır.
  • Genellikle araç içerisinde kullanılır.

Boschmann Midrange Hoparlörün Genel Özellikleri nelerdir?

Boschmann 16 Cm 330 Watt Midrange Hoparlör Anfi Uyumlu ( 2 Adet ) Seti

Boschmann 16 cm midrange hoparlör kalitesi ve şıklığı ile fark yaratır. Canlı siyah rengi sayesinde aracınıza modern bir hava katar. Her kullanımda cihazdan maksimum performans alabilir, konforlu ve müzik dolu anlar geçirebilirsiniz. Tüm yolculuklarınızda benzersiz bir müzik deneyimine sahip olabilirsiniz.BM audio 16 cm midrange kaliteli müzik deneyimine ortak olmanızı sağlar. Kutu içerisinde 2 adet hoparlör mevcuttur. Her biri 330 watt’lık hoparlörler beklediğiniz ses seviyesini fazlasıyla karşılar. Woofer diyaframı 165 mm olan cihaz bu sayede bas sesleri eşsiz bir şekilde aktarır. Boschmann midrange hoparlörün mıknatıs aralığı 10 onstur. Bu durum iç aksamlarının en iyi performansta çalışmasını sağlar. Böylece her sesi duyabilir, cihazdan yüksek verim alabilirsiniz. Ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir, uzun süre boyunca kullanabilirsiniz.

Boschmann Midrange Hoparlör Kullanışlı mıdır?

Boschmann 16 Cm 330 Watt Midrange Hoparlör Anfi Uyumlu ( 2 Adet ) Seti

Boschmann midrange hoparlör son derece kaliteli ve kullanışlıdır. Amfi uyumlu olan cihaz çoklu kullanım imkânı ile fark yaratır. Benzersiz performansı ile sanatçı ve enstrüman seslerini kolayca ayırt eder. Böylece her sesi detaylı şekilde duymanızı sağlar. Gürültüyü önleyerek sizi sade, temiz ve berrak seslere ulaştırır. Uzun yolculuklarda Boschmann midrange hoparlör ile eğlenebilir, seyahatin keyfini çıkarabilirsiniz.Boschmann Midrange hoparlör kaliteyi ve modern tasarımı bir araya getirerek beklentilerinizi karşılar. Boschmann Midrange hoparlör içerisinde tüm sistem bir arada yer alır. Her kullanımda tizi ve bası ayırt ederek sesleri farklı kanallardan çıkarır. Böylece beklenenin ötesinde bir performans sunarak müzik şöleni yaşatır. Cihazı gönül rahatlığı ile tercih edebilir, araç içerisinde fark yaratabilirsiniz. Hem kendinize hem de sevdiklerinize konser havası yaşatabilirsiniz.

Boschmann Midrange Hoparlör Kaliteli midir?

Boschmann Midrange hoparlör kalitesi ile göz doldurur. Tüm iç aksamları yüksek teknolojili tesislerde üretilir. Sesleri detaylı şekilde aktaran sistemlere sahiptir. Son derece dayanıklı olan cihaz dış etkenlere karşı direnç gösterir. Çarpma, düşme ve kırılma başta olmak üzere fiziksel darbelere karşı yüksek dayanıklılığa sahiptir. Cihaz uzun süreli kullanımı destekleyerek bütçenize katkıda bulunur. Böylece elektronik cihaz giderlerini en aza indirir. Her kullanımda cihazdan maksimum performans alabilirsiniz. Boschmann Midrange hoparlör kalitesi ile verimli bir kullanım sunar. Trendyol geniş ürün yelpazesi ile hizmet veren bir online satış platformudur. Güvenilir alışverişin adresi olan platform kullanıcı odaklı bir hizmet anlayışına sahiptir. Web sitesinden ve mobil uygulamadan BM Audio Boschmann 16 cm 330 Watt Midrange hoparlör anfi uyumlu ( 2 adet ) yorumlarını inceleyebilirsiniz. Uygun fiyat avantajlarından yararlanarak dilediğiniz anda satın alabilir, yaşam alanlarınızı güzelleştirebilirsiniz. .