BLUPPLE Ipad 8. Nesil Uyumlu 10.2 Inç Uyumlu Tablet Cam Tempered Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Şeffaf

299,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLUPPLE Ipad 8. Nesil Uyumlu 10.2 Inç Uyumlu Tablet Cam Tempered Temperli Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu Şeffaf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZHOPPY Satıcı Ünvanı: İLHAN ARISOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780059339
    Bu ürün ZHOPPY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ipad 8. Nesil 2020 10.2 inç tempered ekran koruyucu cam özellikleri: Incelik: 0.30mm. Tam şeffaflık: Iletkenlik% 99'a kadar çıkmaktadır. Yüzey sertliği: Cam yüzeyinin sertliği 9h'dir, normal pet filmden üç kat daha güçlüdür. Bıçak ve anahtar gibi kırık nesneler bile tabletinizin yüzeyini hasar veremeyecektir. Oleofobik kaplama: Cam, parmak izlerini ve diğer kirleticileri önleyen ve filmi temizlemeyi kolaylaştıran bir oleofobik kaplama özelliğine sahiptir. Hassas dokunuş: Cam, kurulumu kolaylaştıran güçlü bir silikon yapışkanla arka tarafta kaplanır ve filmi dokunmatik ekranın hassasiyetini etkilemeyecek şekilde tutturur. Kırılmaya karşı film: Kırılırsa, cam keskin olmayan, diğer cam ürünlerden daha güvenli hale getiren küçük parçalara bölünür. Uyumlu ipad model no: A2270, a2428, a2429, a2430* *uyumlu ipad model numarası tabletin arkasında yazmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver