7
Isıtma Yakıtları kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

BLUEFLAME -5 Litre- Bio Ethanol (BACASIZ) Etanol Şömine Yakıtı

485 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

BLUEFLAME -5 Litre- Bio Ethanol (BACASIZ) Etanol Şömine Yakıtı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLUEFLAME ŞÖMİNE Satıcı Ünvanı: ÖZHAN BALCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1360496736
    Bu ürün BLUEFLAME ŞÖMİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 5 litre şömine+yakıtı % 96 saflık oranındadır. 5 litre bioethanol yakıt 4 kg gelmektedir. UYGULAMALARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR * Şömine min 15 m2 alanda kullanılmalıdır. * Ortam havalandırılabilir olmalıdır. * Şömine etrafında parlayıcı yanıcı alev alıcı objeler bulundurulmamalıdıır. * Ateşlemek için kağıt tahta ve basşa malzemeler kullanılmamalıdır. * Uzun çakmakla yakılmalıdır. * Brülör üzerindeki kapak çubuk yardımıyla açılıp kapatılmalıdır. * Şömine sönmeden ve soğumadan yakıt takviyesi yapılmamalıdır. * Yanlışlıkla ağız yoluyla alınması halinde en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. * Yanma sırasında odanın ortalama 2 saatte 1 havalandırılması önerilmektedir.
Geri Bildirim Ver

Blueflame - 5 Litre - Bio Ethanol (Bacasiz) Etanol Şömine Yakıtı

BLUEFLAME - 5 litre - bio ethanol (bacasız) etanol şömine yakıtı yenilenebilir enerji kaynaklarından biridir. Sadece etanol şömine modellerinde kullanılmak üzere formüle edilir. Başka bir amaçla kullanılması tavsiye edilmez. Bu yakıtın içerisinde kullanılan %100 organik alkol buğday, mısır, şeker kamışı gibi selülozlu ve nişastalı bitkilerden tamamen doğal tekniklerle yapılan fermantasyonla elde edilir. Ekolojik denge ile uyum içerisinde olan ürün biyolojik maddelerin birleşiminden oluştuğu için bioethanol ismini alır. Temiz yanma niteliği kazanan bu yakıt otel, restoran, cafe, ofis ev ve iş yeri gibi her türlü iç mekandaki etanol şöminelerde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürünün suistimal edilmesini önlemek için %96 saflıkla sunulur. Geri kalanı sağlık için oldukça zehirlidir ve gıda olarak tüketime uygun değildir.

  • Biyolojik ve organik üretim
  • Temiz yanma
  • Ekonomik ambalaj

Bio Ethanol (Bacasız) Etanol Şömine Yakıtı Özellikleri

Bio Ethanol (Bacasız) Etanol Şömine Yakıtı Özellikleri

BLUEFLAME şömine yakıtı %100 çevre dostu bir üründür. Ürünün yanma sonrasında bıraktığı karbondioksit oranı, bitkilerin büyüme sürecinde bünyelerinde topladığı karbondioksit oranı ile eşittir. Ekosistemi dengeleyen bu özellik sayesinde atmosfere fazladan bir kirli gaz salınımı olmaz. Etanol şömineler bacasız sistemler olarak tasarlanır. Yakıtları da bacasız bir sisteme göre formüle edilir. Bu ısıtma sistemlerinin burner denilen hazneleri vardır. Likit formdaki yakıt huni yardımı ile burner içine dökülür. Yeterli miktarda döküldükten sonra uzun bir mutfak ocağı çakmağı ile yakılır. Özellikle gaz veya elektrik bağlantısının olmadığı mekanlar için kullanışlı bir alternatiftir. Odun kömür döküntüsü temizleme derdinden de kurtarır. Temiz yanma sayesinde zehir riski içeren duman, gaz, is veya kötü koku salınımı olmaz. Baca bağlantısı olmadığı için sıcak hava dışarı gitmez ve mekan içinde kalır.

BLUEFLAME Bio Ethanol (Bacasız) Şömine Yakıtı Yorumları

BLUEFLAME Bio Ethanol (Bacasız) Şömine Yakıtı Yorumları

BLUEFLAME - 5 litre - bio ethanol (bacasız) etanol şömine yakıtı yorumları bu ürünü satın alarak kendi mekanlarında deneyen müşterilerin deneyimlerini öğrenebileceğiniz alanlardır. Yorumlar kısmında yazan bilgiler gerçek müşteriler tarafından paylaşıldığı için kullanım detayları ile ilgili aklınıza takılan soruların yanıtlarını almanızı sağlar. Duvarlar ya da eşyalar üzerinde is yapmayan ve kötü koku bırakmayan bu ürün yeni nesil etanol şöminelerin popüler olmasına sebep olan unsurlardan biridir. Temiz yanma özelliği sayesinde de solunum açısından herhangi bir zararı yoktur. Bebekli, çocuklu ya da yetişkin aile bireylerinin yaşadığı ortamlarda güvenle kullanılabilir. BLUEFLAME markası tarafından sunulan bu yakıtın ilgili otoriteler tarafından verilen güvenlik ve standartlık sertifikası da vardır. Etanol model bir şömine kullanıyorsanız bu yakıtı gönül rahatlığı ile tercih ederek sipariş verebilir ve sıcak ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.

BLUEFLAME Bio Ethanol (Bacasız) Etanol Şömine Yakıtı Fiyatı

BLUEFLAME Bio Ethanol (Bacasız) Etanol Şömine Yakıtı Fiyatı

Fosil ya da kimyasal madde barındırmayan bu bio yakıt, randımanlı bir şekilde yanmak için ortamdaki oksijeni kullanır. Bu sebeple ürünü kullanacağınız odayı günde bir kez 10 dakika kadar havalandırmanız tavsiye edilir. Doğal bir hava sirkülasyonu olan açık kapılı alanlarda havalandırma şart değildir. BLUEFLAME - 5 litre - bio ethanol (bacasız) etanol şömine yakıtı fiyatı üretim sürecindeki maliyetlere ve ambalaj gramajına göre belirlenir. Ekonomik bir fırsat yaratan bu seçenek uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Şömine modelinin hazne tasarımı, mekanın genişliği, kat durumu, kapıların açıklığı ve kullanım sıklığı gibi faktörler tüketim seviyesinde değişiklikler oluşmasına sebep olur. Müşteriler ortalama 250 cc yakıtla 5 saat ısındıklarını belirtirler. Trendyol üzerinden indirimli fiyatlarla temin edebileceğiniz BLUEFLAME 5 lt etanol şömine yakıtı ile ekonomik bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.