BLUEFLAME -1 Litre -bio Ethanol (bacasız )şömine Yakıtı

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLUEFLAME -1 Litre -bio Ethanol (bacasız )şömine Yakıtı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLUEFLAME ŞÖMİNE Satıcı Ünvanı: ÖZHAN BALCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1360496736
    Bu ürün BLUEFLAME ŞÖMİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 litre şömine yakıtı % 96 saflık oranındadır. Kullanmadan önce ürünün üzerindeki uyarıları ve şöminenizin kullanım kılavuzunu mutlaka okuyunuz. UYGULAMALARDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR * Şömine min 15 m2 alanda kullanılmalıdır. * Ortam havalandırılabilir olmalıdır. * Şömine etrafında parlayıcı yanıcı alev alıcı objeler bulundurulmamalıdıır. * Ateşlemek için kağıt tahta ve basşa malzemeler kullanılmamalıdır. * Uzun çakmakla yakılmalıdır. * Brülör üzerindeki kapak çubuk yardımıyla açılıp kapatılmalıdır. * Şömine sönmeden ve soğumadan yakıt takviyesi yapılmamalıdır. * Yanlışlıkla ağız yoluyla alınması halinde en yakın sağlık kuruluşuna başvurulmalıdır. * Yanma sırasında odanın ortalama 2 saatte 1 havalandırılması önerilmektedir.
Geri Bildirim Ver