bluecape Stone 101 Cm Asimetrik Ayna

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

bluecape Stone 101 Cm Asimetrik Ayna

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bluecape Satıcı Ünvanı: BLUE CAPE İNŞAAT BİLİŞİM MOBİLYA HIRDAVAT TEKSTİL TURİZM GIDA TARIM SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0178145336200001 Vergi Kimlik Numarası: 1781453362
    Bu ürün bluecape tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genişlik: 101CM Yükseklik: 55CM
  • Malzeme: Üründe 18 mm kalınlığında 1. sınıf yonga levha malzeme kullanılmaktadır.
  • Kullanıma hazır halde gönderilir.
  • Ürünlerimizin tamamı kanserojen madde içermeyen sağlık normlarına uygun malzemelerden üretilmektedir.
  • E1 kalitesindedir.
  • 4 mm Flotal Yüksek Kaliteli Gerçek Aynadır. Kesinlikle Çin Malı Akrilik,Pleksi vb. Değildir.
  • Şişecam Düzcam’da üretilen float cam, dünyanın en ileri teknolojisi kullanılarak Flotal®%27e dönüştürülür. Float cam, ayna hattında tam otomatik üretim sonucu yıkama, parlatma, bakır kaplama ile iki kat boyama ve kurutma aşamalarından geçerek Flotal® haline gelir. Flotal®, yansıtıcı özelliği ile mekânı aydınlatan, büyütüp genişleterek zenginleştiren dekoratif bir malzemedir.
  • Arka yüzeyinde gümüş kaplama uygulanmaktadır.Gümüş kaplama özelliğinden dolayı daha net,daha aydınlık bir görüntü sağlar.
  • Korozyona dirençlidir ve kulanım ömrü uzundur.
  • Ayna Kenarlarına Yapılan Bizoteli Rodaj Sayesinde Ayna Keskinliği Giderilmiştir. El Kesmez.
  • Detaylı Ölçü Bilgileri Ürün Görselleri Arasındadır.
  • Görselde Yer Alan Aksesuarlar Ürüne Dahil Değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
  • Şekil Asimetrik
  • Çeşit Duvar Aynası
Geri Bildirim Ver

Bluecape Stonee Antre Hol Koridor Dresuar Konsol Duvar Salon Mutfak Banyo Wc Ofis Çocuk Yatak Oda Ayna 101 Cm

Aynalar günlük hayatta sıkça ihtiyaç duyulan eşyalar arasındadır. Dekorasyonda önemli bir yer tutan ayna yer kaplamadan istediğiniz görünümü oluşturur. Eviniz için vazgeçilmez parçalardan biri olan duvar aynası ambiyansı değiştirir ve kullanım alanının daha geniş görünmesini sağlar. Kaliteli ürünleriyle hizmet sunan Bluecape Stonee ayna üretiminde özenli davranır. Birçok dekorasyon ürünüyle birleştirebileceğiniz Bluecape Stonee antre hol koridor dresuar konsol duvar salon mutfak banyo WC ofis çocuk yatak oda ayna 101cm Stonee-101cm-mobilya odanıza ayrı bir hava katar. Farklı alanları şık hale getirmek için satın alacağınız bu duvar aynısını ev ya da iş yerinizin pek çok yerinde kullanabilirsiniz. Her ortama adapte olacak tasarıma sahip olan bu ayna dinamik görüntüsüyle beğeni toplar. Dekorasyonda dinamik etki yaratmak isteyenlerin ihtiyacını karşılayacak bir üründür.

  • Fonksiyonel özellikler
  • Her odaya uygun tasarım
  • Kolay kırılmaz kaliteli malzeme

Bluecape Stonee 101Cm Duvar Aynası Tasarımı

Bluecape Stonee 101Cm Duvar Aynası Tasarımı

Geniş yelpazede kullanabileceğiniz Bluecape Stonee antre hol koridor dresuar konsol duvar salon mutfak banyo WC ofis çocuk yatak oda ayna 101cm tasarımı müşterilerin zevki dikkate alınarak üretilir. Ürünün minimal tasarımı her konsepte uyacak düzeydedir. Odanızın duvarına yerleştirebileceğiniz bu ayna her renkte duvara uyum gösterir. Ayrıca odanın derinliğini artırarak geniş görünmesini sağlar. Farklı bir stile sahip bu ayna tasarım objesi olarak da kullanılabilir. Ev ve işyeriniz için farklı bir atmosfer yaratır. Ürünün yuvarlak bir tasarımı vardır. Komodin üstlerine konumlandırabileceğiniz bu ürün kullanıma hazır halde gelir. Ekstra bir işlem uygulamanıza gerek kalmaz. Aynanın kenarları keskin olmadığından rahatlıkla tutabilirsiniz. Ayna kenarlarının keskinliğinin giderilmesi için bizoteli rodaj işlemi yapılır. Temizlerken ya da taşımak için tuttuğunuzda elinizi kesmez. Ayrıca ürünün gümüş kaplama özelliğinden dolayı net, aydınlık bir görüntü oluşur.

Dikkat Çekici Stonee Ayna Özellikleri

Dikkat Çekici Stonee Ayna Özellikleri

Oda aynası olarak Bluecape Stonee antre hol koridor dresuar konsol duvar salon mutfak banyo WC ofis çocuk yatak oda ayna 101cm kullananlar birçok avantajlı özelliğe sahip olurlar. Ürün hazırlanırken kullanılabileceği gibi yalnızca dekoratif olarak da kullanılması mümkündür. Aynı zamanda Bluecape ofis ve çocuk yatak oda ayna seçiminde tercih edilir. Genellikle dar yerler için kullanılan aynalar ışığı yansıtarak odanın daha fazla aydınlanmasını sağlar. Stonee ayna daha ferah bir odaya sahip olmak isteyenler için üretilen dekoratif bir üründür. Ürün dayanıklı malzemeden üretildiği için şıklığına ek olarak sağlam ve kullanışlıdır. Şişecamdan üretilen float cam, ileri teknoloji kullanılarak flotala dönüştürülür. Bu ürünün üretiminde kullanılan flotal, yansıtıcı özelliği ile mekânı aydınlatan, daha büyük ve geniş görünmesini sağlayan dekoratif bir malzemedir. Bu sayede ürün dayanıklılık kazanır ve uzun süre kullanım sağlar.

Bluecape Stonee Duvar Aynası Fiyatları

Bluecape Stonee Duvar Aynası Fiyatları

Bluecape Stonee antre hol koridor dresuar konsol duvar salon mutfak banyo WC ofis çocuk yatak oda ayna 101cm fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Farklı boyutlarda ve yükseklikte olan bu ürün duvarınız için uygun olmalıdır. Genişliği 101 cm ve yüksekliği 55 cm’dir. Bu ölçülere uygun bir ayna arıyorsanız bu ürün ihtiyacınıza uygun bir alternatif olabilir. Geniş ya da dar alanlarda kullanmaya uygun ölçüsü bulunan bu ürün istenildiğinde farklı odalara taşınarak da kullanılabilir. Bunun yanında üretiminde kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması güven verir. Stonee ayna kanserojen madde içermeyen, sağlık koşullarına uygun hammaddelerden üretilir. Güvenli bir şekilde kullanabileceğiniz modern tasarımlı bu aynayı satın almak istiyorsanız Trendyol üzerinden Bluecape Stonee antre hol koridor dresuar konsol duvar salon mutfak banyo WC ofis çocuk yatak oda ayna 101cm yorumlarını inceleyip avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.