BLUE İNTER P47 5.0+edr Wireless Headphones Bluetooth Kulaklık. 5.0+EDR-P47

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLUE İNTER P47 5.0+edr Wireless Headphones Bluetooth Kulaklık. 5.0+EDR-P47

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLUİNTER GSM Satıcı Ünvanı: MEHMET SADIK ALTAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0600224099
    Bu ürün BLUİNTER GSM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blue Inter kulak üstü Bluetooth kulaklık, kristal netliğinde stereo ses sağlayan micro işlemci teknolojisine sahiptir.
  • Kablosuz Bluetooth kulaklık, tek şarjla 5 saate kadar kullanılabilir.
  • 5.0 Bluetooth versiyonu ile çalışan stereo kulaklık, akıllı telefonlar, tablet, bilgisayar gibi Bluetooth özellikli müzik, ses cihazları ile uyumludur.
  • Blue Inter P47 Wireless Bluetooth kulaklık, FM Radyo, MP3 çalar işlevi görür.
  • Çok yönlü Android Bluetooth kulaklık, 3,5 mm ses kablosu ile müzik çalara bağlanabilir.
  • Blue Inter beyaz Bluetooth kulaklık, çağrı almayı kolaylaştırmak için ahizesiz kullanım özelliğini destekler.
  • Bluetooth telefon kulaklık çalışma mesafesi maksimum 10 metredir.
  • MicroSD kart üzerinden müzik çalabilen Apple uyumlu Bluetooth kulaklık, telefon desteğine sahip değildir.
  • Bluetooth kulaklık P47, suya ve tere dayanıklı olarak üretilir.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık modeli Inter P47 üzerinde bulunan tuşlar sayesinde oynat, durdur, şarkı değiştir ve ses seviyesi ayarla gibi komutları yerine getirmenizi sağlar.
  • P47 Bluetooth kulak üstlü kulaklık, ultra hafif tasarımının yanı sıra katlanabilir olması ile de kolay kullanıma sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Blue İnter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Bluetooth Kulaklık

Müzik dinlerken, oyun oynarken, film izlerken ya da telefon görüşmesi yaparken ihtiyaç duyulan Blue İnter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Bluetooth kulaklık; kulak üstü tasarıma sahip olan bir modeldir. Son teknoloji ile tasarlanan ürün, yüksek kalitede ses duymanızı sağlar. Bluetooth bağlantısının olmadığı durumlarda 3.5 mm ses kablosu ile kullanmanız mümkündür. Ürünün kablosunu kullanarak müzik dinleyebileceğiniz gibi gelen çağrıları da cevaplayıp sonlandırabilirsiniz. Ayrıca müzik dinlerken oynatma, durdurma, şarkı değiştirme ya da ses seviyesini rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Ürünün hem kaliteli hem de yüksek ses sağlaması için iki üst düzey hoparlör ve güçlü bir bas sistemi mevcuttur. Bunun yanı sıra şarj edilebilir özellikte bulunan dahili bataryası ile ortalama 5 saat kullanabilirsiniz.

  • Suya tere dayanıklı
  • 10 metre çalışma mesafesi
  • Hafif ve katlanabilir tasarım

Blue İnter P47 Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Blue İnter P47 Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Blue İnter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Bluetooth kulaklık yorumlarını inceleyip müşteri deneyimlerini görebilirsiniz. Yapılan yorum ve puanlamalar sayesinde ürünle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Online alışveriş imkanı ile rahatlıkla ürün özelliklerinin değerlendirmesi yapabilirsiniz. Kulaklık modeli, tüm gelişmiş özellikleri sayesinde sık tercih edilen bir üründür. Ergonomik tasarımı sayesinde yanınızda taşımanız oldukça kolaydır. Rahat taşınabilir olması, ihtiyaç duyduğunuz her alanda kullanmanıza imkan sağlar. Bunun yanı sıra 5.0 Bluetooth sürümü sayesinde sesi doğru şekilde algılar. Böylece dilediğiniz her işlemde yüksek performans almanız mümkün olur. Gelen çağrıları cevaplayabileceğiniz mikrofon ile tüm görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hassas ses performansı ile mükemmel performansı yakalayabilirsiniz. Ayrıca ürünün hem şarkı değiştirebileceğiniz hem de gelen çağrıyı yanıtlayabileceğiniz tuşu bulunur. Son teknolojilerle hazırlanan model ile sesi net bir şekilde algılayabilirsiniz.

Blue İnter P47 Bluetooth Kulaklık Avantajları

Blue İnter P47 Bluetooth Kulaklık Avantajları

Blue İnter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Bluetooth kulaklık kullananlar, bu ürünü diğer müşterilere de tavsiye edebilir. Ürün, beklentileri karşılayan özellikleri ile müşterilerden tam not alır. Özellikle oyun oynamak ve müzik dinlemek için ideal bir model olarak değerlendirilebilir. Blue İnter Bluetooth kulaklık, hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabilir. Ürünün seyahat sırasında çağrı almayı kolaylaştıran ahizesiz kullanım teknolojisi mevcuttur. Ayrıca Bluetooth özelliği bulunan tüm akıllı cihazlar ile eşleşir. Ürünün bu cihazların tamamıyla birebir uyumlu olması, memnuniyet sağlayan avantajları arasındadır. Beklentileri karşılayan bu model, kaliteli ve profesyonel kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda tam boy şeklinde ayarlanabilir yapıda olması, herkesin kullanımına olanak verir. Ürünü, katlanabilir yapısı sayesinde her an yanınızda bulundurabilirsiniz. Bu modeli katlandığında az yer kapladığı için seyahatlerde yanınızda bulundurabilirsiniz.

Blue İnter P47 5.0+EDR Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Blue İnter P47 5.0+EDR Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Blue İnter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Bluetooth kulaklık fiyatı, sahip olduğu teknolojik özelliklere ve malzeme yapısına göre belirlenir. Son teknolojilerle donatılan bu ürün, beklentileri karşılayabilir. Hem kablolu hem de kablosuz kullanabileceğiniz model, şık ve göz alıcı bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda ergonomik yapısı sayesinde kullanım sırasında konforlu hissetmenizi sağlar. Ürünü kulak yapınıza göre ayarlayabilirsiniz. Bu sayede tam oturmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda hafif olması ve katlanabilir yapısı sayesinde her an yanınızda bulundurabilirsiniz. Ürünün 5 saate yakın çalışma kapasitesi ile kesintisiz kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Tek tuş ile müziği değiştirebilir ya da çağrılara cevap verebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip Blue İnter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Bluetooth kulaklık satın almak için Trendyol’un uygun fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.