BLUE İNTER P47 5.0+edr Wireless Headphones Bluetooth Kulaklık

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLUE İNTER P47 5.0+edr Wireless Headphones Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLUİNTER GSM Satıcı Ünvanı: MEHMET SADIK ALTAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 0600224099
    Bu ürün BLUİNTER GSM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek teknolojiden faydalanılmış mikro işlemcisi sayesinde kulak üstü Bluetooth kulaklık ile müzik kalitesini en üst seviyede hissedebilirsiniz.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık özelliği ile telefon görüşmelerinizi, çevrim içi katılım sağladığınız toplantılarınızı kulaklık ile dışarıdaki seslerden etkilenmeden gerçekleştirmeniz mümkün hale gelir.
  • P47 Bluetooth kulaklık, mikro SD kartı destekler. Böylece sadece SD kart takarak ona yüklediğiniz şarkıları dinleyebilme imkanınız oluşur.
  • Eşsiz tasarıma sahip mavi Bluetooth kulaklık sporun ve şıklığın bir arada olmasını sağlar.
  • 5.0 Bluetooth kulaklık
  • telefonunuza gelen aramaları yanıtlamanızı, geri arama yapmanızı, dinlediğiniz şarkıları değiştirmenizi, durdurmanızı, başlatmanızı kolaylaştırır. Ses seviyesini telefona gerek kalmadan, sadece kulaklık üzerinden ayarlayabileceğiniz şekilde üretilir.
  • P47 Bluetooth kulak üstü kulaklık, bulunduğunuz ortamdaki seslerin size ulaşmasını engellediği gibi sizlerin dinlediği seslerin de dışarıya iletilmesine engel olur.
  • Katlanabilir, hafif tasarımı sayesinde yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz.
  • Spor yaparken, uzun yolculuğa çıkarken ya da evde sesi daha iyi duyabilmeniz için bile kullanılabilir.
  • Şarj edilebilir, uzun ömürlü pil ile çalışır. Şarjı, 5 saat kesintisiz çalmaya yeterli olur.
  • Bir çeşit kablosuz bağlantı özelliği olan Bluetooth bağlantısı oldukça kolay sağlanır. Bluetooth özelliği bulunmayan cihazlar için avantajlı bir hale getirme amacı ile 3.5 MM kablolu bağlantı özelliği de mevcuttur.
  • Birçok yönden avantajı bulunan bu cihaz, iOS ve Android işlemci sistemi fark etmeksizin, tüm telefon modelleri ile hızlı bir şekilde eşleşir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Blue İnter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Bluetooth Kulaklık

Kulaklık çeşitlerine ev ve yolculuk halleri başta olmak üzere günlük hayatın birçok alanında ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Blue Inter büyük beğeni toplar. Aynı zamanda keyifli vakit geçirmenize imkan tanıyan bu ürün sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Blue Inter sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu kristal netliğinde stereo ses sağlayan micro işlemci teknolojisi sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Model, 5 saate kadar kullanım dahili şarj edilebilir özelliğe sahiptir. Uzun aktivitelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kulaklık, micro SD kart desteğine sahiptir. Blue Inter P47 5.0+EDR wireless headphones Bluetooth kulaklık yüksek performansı sayesinde size güzel zaman geçirmenize yardımcı olur.

  • P47 kulak üstü kablosuz kulaklık
  • Micro işlemci teknolojisi
  • Ultra hafif ve katlanabilir bir tasarım

Blue Inter P47 5.0+EDR Özellikleri

Blue Inter P47 5.0+EDR Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan ürünler her zaman ön plana çıkar. Blue Inter P47 5.0+EDR kulaklık sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla müzik dinleyebilirsiniz. Kaliteli özelliklere sahip olan bu kulaklık kristal netliğinde ses hizmeti sağlar ve yüksek kalitede müziğin tadını çıkarabilirsiniz. Micro SD kart üzerinden müzik çalabilme özelliği müşteriler için avantajdır. Kulaklık üzerinde bulunan kontrol düğmesi ile müzik ayarları ve gelen çağrı kontrolünü sağlayabilirsiniz. Rahat dinlemeyi desteklemek adına kablosuz ve Bluetooth kullanımına uygundur. 3.5 mm kablolu bağlantı ve micro işlemci teknolojisi yüksek performans hizmeti sunar. Kulaklık, mavi renk seçeneğine sahiptir. Dahili şarj edilebilir bataryası ile 5 saate kadar kullanım imkanı sunar. Kablosuz bağlantı özelliği kullanımı kolaylaştır. Zor işleri eğlenceli vakitlere çeviren ergonomik ve şık bir üründür.

Wireless Headphones Bluetooth Mavi Kulaklık Avantajları

Wireless Headphones Bluetooth Mavi Kulaklık Avantajları

Ev, ofis veya yolculuklarda müzik dinlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu kullanışlı ürün sayesinde istediğiniz her ortamda müziğinizi dinleyebilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli bu kulaklık, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım imkanı sunar. Blue Inter P47 5.0+EDR wireless headphones Bluetooth mavi kulaklık teknolojik ve yüksek performans özellikleri ile ön plana çıkar. Başınıza tam olarak uyum sağlayan kulaklık kullanım süresi içerisinde size herhangi bir rahatsızlık hissi yaşatmaz. Ultra hafif ve katlanabilir yapısıyla size güzel vakit geçirmenize olanak tanır. Kablosuz bağlantı özelliği ile kullanımı kolaylaştırır. Bu özelliği de Bluetooth özelliği ile sağlar. BLUE INTER P47 5.0+EDR wireless headphones Bluetooth mavi kulaklık 5.0+EDR-P47 rahatlıkla her yere sığabilecek, ergonomik boyutlara sahiptir. Ürünün 5 saate kadar varan bataryası sebebiyle özgürce müzik dinleyebilirsiniz.

Blue Inter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Fiyatları

Blue Inter P47 5.0+EDR Wireless Headphones Fiyatları

Blue Inter P47 5.0+EDR wireless headphones Bluetooth mavi kulaklık fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model istediğiniz her ortamda özgürce müzik dinlemenize yardımcı olur. Güçlü pili sayesinde uzun saatler boyunca kullanabilirsiniz. Bu model içerdiği parçalar sayesinde kullanıma hazır halde bekler. Uzun saatler gerektiren aktivitelerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Blue Inter P47 5.0+EDR wireless headphones Bluetooth mavi kulaklık yorumları da sizlere yardımcı olur. Model, estetik görünümü ve yüksek performansı ile dikkatleri üzerine çeker. Blue Inter P47 5.0+EDR wireless headphones Bluetooth mavi kulaklık kullananlar günlük işlerini yaparlar. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan avantajlı fiyat seçeneği ile sahip olabilirsiniz.