2
Mangal kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm

875 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tema Mimarlık Satıcı Ünvanı: TEMA MİMARLIK SANAT TASARIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0837054276000013 Vergi Kimlik Numarası: 8370542760
    Bu ürün Tema Mimarlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 cm Blooma Eiger Kömürlü Mangalevde ya da yazlıkta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Barbeküve mangallararasında şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan bu ürün kömürlü pişirme fonksiyonuna sahiptir. Kapaklı olması sayesinde buharı içinde tutarak et ve sebzeleri kolayca pişirmenizi sağlar. Sevdiklerinizle mangal keyfinin tadını çıkarabileceğiniz bu ürün
  • 2 tekerleklidir. Dikkatli olmak koşuluyla yanarken dahi yerini değiştirebilirsiniz. Altında bulunan rafa
  • yelpaze ve maşa gibi mangal malzemelerinizi koyabilir, dağınık bir görünümün önüne geçebilirsiniz. Ürünün pişirme haznesinin altında yer alan tabak ise yağın yere damlamasının önüne geçer. Bu ürün 45 cm derinlik, 45 cm genişlikve 78 cm yükseklikölçülerine sahiptir. Siyah rengi ve parlak görünümüyle estetik görünüme sahip mangalı Ereyonayrıcalığı ile hemen satın alabilir, mangal keyfinizi katlayabilirsiniz. Pişirme Fonksiyonu :Kömürlü Yükseklik :78 cm Genişlik :45 cm Derinlik :45 cm Taşınabilirlik: Blooma Eiger Kömürlü Mangal, hafif ve taşınabilir tasarımı sayesinde istediğiniz yere kolayca taşınabilir. Kömürle Çalışma: Kömürle çalışan bu mangal, yemeklere eşsiz bir tat ve aromatik bir duman katmanı ekler. Dayanıklılık: Kaliteli malzemelerle inşa edilen Blooma Eiger, uzun yıllar boyunca dayanıklılığını korur. Kullanım Kolaylığı: Ayarlanabilir ızgara yüksekliği ve hızlı ısınma özelliği sayesinde mangal yapmak çok daha kolay hale gelir. Blooma Eiger Kömürlü Mangal, açık hava yemeklerinin keyfini çıkarmanız için tasarlanmış mükemmel bir üründür. Taşınabilirliği, dayanıklılığı ve kömürle çalışma özelliği ile her açık hava etkinliğinizi unutulmaz kılabilir. Blooma Eiger Kömürlü Mangal ile lezzetli yemekler pişirmenin tadını çıkarın. Eiger Kömürlü Mangal 44 cm Blooma Eiger Kömürlü Mangal evde ya da yazlıkta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Barbekü ve mangallar arasında şık tasarımı ve kullanım kolaylığı ile öne çıkan bu ürün kömürlü pişirme fonksiyonuna sahiptir. Porselen emaye kapak ve alt kısım Pişirme Fonksiyonu KömürlüYükseklik 78 cm Genişlik 45 cm Derinlik 45 cm Renk Siyah

Ürün Özellikleri

  • Tip Kömürlü
  • Materyal Demir
  • Genişlik 45 cm
  • Yükseklik 78 cm
  • Derinlik 45-50 cm
Geri Bildirim Ver

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm hs44

Blooma Eiger kömürlü mangal 44 cm hs44 piyasada bulunan pek çok farklı modeli ile müşterilerin beklentilerini karşılayabilmeyi hedefler. Kömürlü mangallar insanlar tarafından en fazla tercih edilen ve kullanılan modellerdir. Piknik ve mangal tutkunları için odun kömürünün verdiği lezzet çok farklı ve vazgeçilmez görülmektedir. İnsanlar kullanacakları yerin büyüklüğüne ve ihtiyaçlarına göre yuvarlak, dikdörtgen veya kare şekillerde mangal seçebilirler. Büyük ve tekerlekli mangal arabaları ise genellikle bahçeli ve teraslı evlerde kullanılır. Hem çok şık bir görüntü oluştururken hem de aynı zamanda çok lezzetli yemekler pişmesini sağlar. Alt kısmı ve kapağı emayeden üretilmiş olup dayanıklılık ve şıklık katar. Satın almaya karar verildikten sonra Blooma Eiger kömürlü mangal 44 cm indirim dönemleri takip edildiği takdirde çok daha uygun fiyatlara sahip olunabilmektedir. Bu sayede bütçe konusunda avantaj sağlanır.

  • Şık Görünüm
  • Bütçe Dostu
  • Lezzetleriniz İçin Vazgeçilmez Destek

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm hs44 ile Ergonomik Kullanım ve Şık Dizayn

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm hs44 ile Ergonomik Kullanım ve Şık Dizayn

Blooma eiger kömürlü mangal şık görüntüsüyle bahçe ve balkon tasarımınızı tamamlar ve aynı zamanda ergonomik bir kullanım sağlar. Satın almadan önce ilk yapılması gereken mangalın nerede kullanılacağının belirlenmesidir. Kömürlü olan modeller genellikle piknik alanlarında, elektrikli veya doğalgazlı olanlar ise balkon ve bahçe gibi eve ait olan mekanlarda tercih edilir. Taşınması ve saklanması oldukça fonksiyonel olmasından dolayı kolaylıkla her yere götürülebilir. Ayrıca şık tasarımı sayesinde de kötü bir görüntü oluşturmaz. Çekmeceli bir şekilde tasarlanan kül tavası sayesinde kullanıcılar büyük bir avantaj sağlar. Tekerlekli olan mangalları rahat bir şekilde istenen yere taşımak mümkün olur. Böylece yemeklerin pişmesine yakın sofranın yanına getirilerek soğumadan tüketilebilir. Blooma Eiger kömürlü mangal kurulumu son derece kolay olmakla birlikte herkes tarafından gerçekleştirilebilir.

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm hs44 Temizlik ve Bakımı

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm hs44 Temizlik ve Bakımı

Blooma Eiger kömürlü mangal 44 cm modelinin çok uzun yıllar boyunca hiçbir sıkıntı meydana gelmeden kullanılabilmesi isteniyorsa her kullanımın ardından mutlaka detaylı bir şekilde temizlenmelidir. Kolay temizlenebilen bir mangal kullanılırsa temizlik konusunda zamandan tasarruf sağlanır ve en az enerji ile yüksek bir performans ortaya çıkar. Temizliğine başlamadan önce mangalın tamamen soğuduğundan emin olmak gerekir. Aksi halde istenmeyen kazalar oluşabilir. İçerisindeki kömür tamamen temizlendikten sonra özel fırçalar yardımıyla temizliği gerçekleştirilir. Ayrıca kömür seçimi konusu da tecrübe gerektiren bir iştir. Pişecek yemeğe uygun bir şekilde sağlığı olumsuz yönde etkilemeyen özellikte bir kömür seçimi yapılmalıdır. Blooma Eiger kömürlü mangal 44 cm kampanya dönemleri yakından takip edildiği zaman pek çok yönden avantaj sağlanabilmektedir. Bunların başında maddi yönden daha düşük fiyatlara satın alma gelir. Ayrıca kampanya dönemlerinde mangalın yanında mutlaka lazım olacak çeşitli materyallerle birlikte gönderilebilmektedir.

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm hs44 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Blooma Eiger Kömürlü Mangal 44 Cm hs44 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Birbirinden farklı ürün çeşitliliği bulunan mangalların fiyatları da çok fazla değişkenlikler gösterebilmektedir. Bu fiyat değişiklikleri üzerinde mangalın kalitesi, büyüklüğü, hangi malzemelerden üretildiği gibi temel konular etki göstermektedir. Teknolojinin de gelişmesi ile her geçen gün birbirinden farklı özelliklerdeki mangallar üretilmeye devam etmektedir. Fiyatlarda barındırdığı özelliklere göre artış gösterir. Blooma Eiger kömürlü mangal 44 cm satın al seçeneği ürüne Trendyol üzerinden kolay bir şekilde sahip olunabilir. Blooma Eiger kömürlü mangal yorum yapan kişiler mutlaka ürünü kullanıp deneyimlemiştir. Bu nedenle yapılan bu yorumlar seçim yaparken göz önünde bulundurulmadır.