BLONDME Oryal 9+ 450gr.

1.170 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLONDME Oryal 9+ 450gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Look Beauty Satıcı Ünvanı: LKB KOZMETİK KUAFÖR GÜZELLİK SALONU VE TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609105707000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091057070
    Bu ürün Look Beauty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Schwarzkopf blondme saç açıcı Ürün özelliği Özel transparan formülü, açma işlemini görerek takip etmenize olanak tanır.
  • 9 tona kadar üstün açıcılığa sahiptir. Buhar makinesi veya kurutucu gibi ısı kaynağı ile birlikte kullanmayınız.
  • Saçın oda ısısında beklemesi yeterlidir.
  • Yalnızca schwarzkopf premium care oksidan ile kullanılmalıdır.
  • Karışım 1:1.5'tan 1:2.5'a kadar olabilir. Örneğin: 1 ölçü (35g) açıcı ile 50-90g premium care oksidan'ı karıştırın. Uygulama Karışımı hazıladıktan sonra uygulayın.
  • En iyi açma etkisi için ürünü bol miktarda ve eşit şekilde uygulayın. Istenilen açma derecesine göre oda sıcaklığında 20-45 dakika bekletin. Iyice durulayın.
Geri Bildirim Ver

BLONDME blo054 450 g Oryal 9+

Evde yapılan saç açma işlemi birçok kullanıcıyı endişeye düşürebilir. Oldukça kaliteli içeriğe sahip olan Blondme 9+ 450 g oryal, bu endişeleri ortadan kaldırmak için üretilmiştir. Her detayı özenle hazırlanan oryal, evde kendi başınıza saçlarınızı güvenli bir şekilde açmanıza yardımcı olur. Transparan yapısı sayesinde açma işlemini yaparken saçınızı daha rahat takip edebilirsiniz. 9 tona kadar açma imkanı sunan ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Oksidanla toz formdaki bu açıcıyı tavsiye edilen miktarlarda karıştırarak oda ısısındaki saçınıza eşit bir şekilde uygulayabilirsiniz. Her saç tipinin rahatlıkla kullanabileceği oryal 450 g ağırlığa sahip olarak uzun bir kullanım ömrü sunar.

  • Ürün: Saç açıcı
  • Boy: 450 g
  • Form: Toz

Blondme Oryal 9+ 450gr Formül İçeriği Nedir?

Blondme Oryal 9+ 450gr Formül İçeriği Nedir?

Blondme 9+ 450 g oryal, bağ güçlendirme teknolojisiyle bir adım öne çıkar. Saçı kökten uca koruyan ürün, zengin formülüyle sarışınlık uygulamalarından maksimum verim almanızı sağlar. İçerisindeki yüksek etkili süksinik asit oksidatif, uygulama sırasında tüm saça yayılarak bağların çevresine koruyucu tabaka oluşturur. Böylece bağların büyük kısmı işlem süresince korunmuş olur ve saçınız esnek kalır. Formülde kullanılan magnezyum sitrat ise saçın pH seviyesini dengelemeye yardımcı olur. Sarışınların iç saç yapısını dengeleyerek güçlü bağlar oluşturur. Marula yağı ve hidrolize keratin gibi üstün performansa sahip bakım içerikleri de sarı renk saçların daha sağlıklı gözükmesine katkıda bulunur.

Blondme Oryal 9+ 450gr Ne Sıklıkla Kullanılır?

Blondme 9+ 450 g saç açıcı oryal, istediğiniz renge kavuşmanız için etkili bir yardımcıdır. Saçınızı güvenle açmanıza yardımcı olan ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Saç sağlığınıza ve istediğiniz tona göre kullanma aralığını ayarlayabilirsiniz. 9 tona kadar saç renginizi açmanızı sağlayan ürün, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Saçınıza veya derisine herhangi bir sorun yaşatmayacak ürün, güvenilir içeriği sayesinde aklınızda herhangi bir soru işareti bırakmaz. 1 ölçü Blondme 9+ oryal ile 50-90 g Premium Care oksidanı karıştırmanız gerekir. Oda ısısında bekleyen saçınıza yapmış olduğunuz karışımı uygulayarak açma işlemini sağlayabilirsiniz. Transparan formülü sayesinde işlemi gerçekleştirirken saçınızı daha rahat görerek takip etmenize olanak sağlar. Schwarzkopf Blondme Premium lift 9+ 450 g açıcıdan maksimum verimi alabilmek için eşit şekilde saçınıza uyguladıktan sonra 20-45 dakika arasında beklemeniz önerilir.

Blondme Oryal 9+ 450gr Hangi Saç Tipine Uygundur?

Blondme 9+ 450 g oryal, her saç tipine uygun olarak tasarlanmıştır. Saç sağlığınızı açıcıdan sonra da koruyabilmeniz için özenli bir şekilde hazırlanmıştır. 9 tona kadar açma işlemi sağlayan saç açıcı, güvenilir bir deneyim yaşatır. Her saç tipine uygun olan oryal, transparan yapıda üretilmesi sayesinde işlemi uygularken saçınızı daha rahat görmenize yardımcı olur. Kalın veya ince telli fark etmeksizin herkesin rahatlıkla tercih edebileceği ürün saçınıza herhangi bir zarar vermez. Saçınızın yapısına göre açma işleminin sıklığını dikkatli bir şekilde ayarlamanız gerekir. Böylece tüm riskleri ortadan kaldırmış olursunuz. Üstün kaliteli açıcı, 9 tona kadar sunduğu açma işleminin yanı sıra cebinize dost olan bir üründür. Blondme 9+ 450 g oryal fiyatının uygunluğuyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Satın almadan önce ise Blondme 9+ 450 g oryal yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanmanız mümkündür.