6
Masaj Tabancası kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Genel Markalar Dokunmatik Dijital Led Ekran 5 Başlıklı Sporcu Masaj Tabancası

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Dokunmatik Dijital Led Ekran 5 Başlıklı Sporcu Masaj Tabancası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ucuzluk Kralı Satıcı Ünvanı: MELİKE UĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140672782
    Bu ürün Ucuzluk Kralı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blitz Dokunmatik dijital led ekran 5 başlıklı sporcu masaj tabancası Geri bildirim ver Incelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Led göstergeli dokunmatik dijital ekran 30 farklı titreşim seviyesi dokunmatik, kolay kontrol seviye ayarı 5 farklı masaj başlığı düşük ses 55db< güçlü dc motor dahili lityum batarya uzun şarj ömrü kraft hart masaj aleti şarjlı tabancası 5 başlıklı ürün açıklaması : - ağrı kesici özelliği : Kas sertliği ve ağrısını gidermek, kan dolaşımını teşvik etmek, egzersiz ve spor yaralanmalarından sonra iyileşmeyi hızlandırmak için kullanılır. Vücudun yumuşak dokularının genel sağlığını iyileştirir ve kaslar arasındaki yapışmadan kaynaklanan iltihabı önler. - 5 farklı masaj başlığı: Masaj, kullanıcıların farklı vücut parçalarını rahatlatmasına yardımcı olmak için 5 farklı masaj başlığı ile donatılmıştır. - yüksek kaliteli motor: Yeni yüksek kaliteli motor kendi sesini bastırı ve süper ısı dağıtma fonksiyonuna sahiptir. Yüksek hassasiyetli kalıp, makine kafasını ve gövdesini sıkıca bağlar. Pürüzsüz kayma, çalışma sırasında gürültüyü etkili bir şekilde azaltabilir. 55db sessiz masaj. - 3,200 'e kadar yan etkiyle her dakika, kaslarınız tıbbi olarak profesyonel bir masaj ile tedavi edilmiş gibi hissediyor. Yoğunluk ayarlanabilir. Basıncı ve hızı gerektiği gibi değiştirmenize izin veren 30 farklı titreşim seviyesi vardır. Uygulama: Koşu, fitness ekipmanları, spor trendleri, fitness ve vücut, sağlık masajı şarj edilebilir lityum pil 24 v 2400 mah kullanım süresi: 6-8 saat şarj süresi: 2 saat ekran: Düğme ekranı paket içeriği: 1 * kas masajı 5 * adet değiştirilebilir masaj başlığı 1 * şarj cihazı 1 * kullanım kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver