Blistex Pürüzsüz Dudaklar Için Besleyici Dudak Bakımı Lip Infusions Nourish Spf15 3,7g

185 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
202,80 TL195 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,10 TL

Ürün Bilgileri

Blistex Pürüzsüz Dudaklar Için Besleyici Dudak Bakımı Lip Infusions Nourish Spf15 3,7g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMA SAĞLIK Satıcı Ünvanı: MAHMUT GÖRKEM ÖZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6920168872
    Bu ürün EMA SAĞLIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blistex Pürüzsüz Dudaklar için Besleyici Dudak Bakımı Lip Infusions Nourish SPF15 3,7G Blistex Lip Infusions-Pürüzsüz Dudaklar için Besleyici dudak bakım kremi,içeriğindeki Botanik Yağlar ve E vitamini sayesinde dudaklara yoğun bir şekilde nüfuz ederek yağlı his bırakmadan, pürüzsüz bir görünüm kazandırmayı destekler. Formülündeki Seramid içeriği dudakları nemlendirmeye, beslemeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. İçeriğindeki Balmumu ve Hindistan cevizi yağı ise dudakların nem dengesini koruyarak daha bakımlı ve canlı görünmesini destekler. SPF 15 özelliği ile dudaklarınızı güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur. Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanım Şekli Dudaklarınıza ihtiyaç duydukça ve özelliikle güneşe, soğuğa veya rüzgara çıkmadan önce uygulayınız. Bu hava koşullarına uzun süre maruz kalacaksanız, düzenli aralıklarla uygulamayı tekrarlayınız. Uyarılar arici kullanım içindir. 3 yaşın altındaki çocukların kullanımına uygun değildir. Boyut 3,7g

Ürün Özellikleri

  • Tip Stick
  • Form Balm
  • Hacim 4.5 gr
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Blistex SPF15 3,7G BX.01.PER.032 Pürüzsüz Dudaklar İçin Besleyici Dudak Bakımı Lip Infusions Nourish

Blistex 15 SPF pürüzsüz dudaklar için besleyici bakım ürünü, içerdiği botanik yağlar sayesinde oldukça faydalıdır. Dudaklara yoğun şekilde nüfuz ederek derinlemesine bakım yapan bu kozmetik ürünü, nemlendirici etkilidir. Dudaklarınızın pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla üretilen Blistex Lip Infusions, geliştirilmiş formüle sahiptir. Gün boyu dudaklarınızın nem dengesini korumaya yardımcı olan bu ürün, birçok yıpratıcı dış etkene karşı cildinizi korur. Antialerjik ürünlerden biri olan bu dudak koruyucu krem, güvenle tercih edilebilecek kozmetik ürünleri arasında yer alır. Güneşin yıpratıcı etkilerine karşı 15 SPF düzeyinde koruma sağlayan bu besleyici bakım kremi, dudaklarınızın canlı görünmesini destekler. Hava koşullarının dudaklarınızın canlılığını yitirmesine engel olan bu krem, derinlemesine bakım yapar.

  • 15 SPF korumalıdır.
  • Antialerjik bir üründür.
  • Yağlı his bırakmaz.

Blistex Pürüzsüz Dudaklar İçin Bakımın Özellikleri Nelerdir?

Blistex Pürüzsüz Dudaklar İçin Bakımın Özellikleri Nelerdir?

Blistex Lip Infusions Nourish, besleyici özelliği sayesinde deneyenlerinden tam not almayı başarmış ürünler arasındadır. E vitaminiyle zenginleştirilmiş formülü sayesinde dudak bakımını derinlemesine yapan bu ürün, kolaylıkla taşınabilir bir boyuta sahiptir. Bu sayede istenen her yere çanta, cep ya da cüzdanda taşınarak götürülebilir. Gün içinde ihtiyaç duyulan her an yanınızda olmayı hedefleyen Blistex 15 SPF pürüzsüz dudaklar için besleyici bakım ürünü 3,7 g ağırlığındadır. Kendisi hafif ve küçük olmasına rağmen etkisinin hemen hissedildiği bu ürün, uzun süre boyunca kullanılabilir. Yağlı his bırakmadan bakım yapabilen bu dudak bakım kremi, hoş kokusuyla da kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Ayrıca Blistex Lip Infusions Nourish, 15 SPF özelliğiyle dudaklarınızı güneşin zararlı ışınlarına karşı korur.

Blistex 3,7 g Besleyici Dudak Bakımının Faydaları Nelerdir?

Blistex 3,7 g Besleyici Dudak Bakımının Faydaları Nelerdir?

Blistex 15 SPF besleyici dudak bakım ürününün içeriğinde balmumu ve Hindistan cevizi yağı bulunur. Nemlendirici etkinin uzun süre boyunca hissedilmesini sağlayan bu iki malzeme, dudak bakımının derinlemesine yapılmasına yardımcı olur. Ayrıca içerdiği E vitamini sayesinde dudakların beslenmesini sağlayan bu ürün sayesinde canlı bir görüntü elde edersiniz. Seramid içeren formülü, kremin kullanıldığı ilk andan itibaren dudakların yumuşamasını sağlar. Dudakların nem dengesini olumsuz hava koşullarına rağmen koruyabilen bu ürün, özellikle rüzgârlı günlerde çatlamaları önleyecek kalitededir. Soğuk zamanlarda sürüldüğünde dahi Blistex 3,7 g 15 SPF pürüzsüz dudaklar için besleyici bakım ürünü, nemlendirici ve koruyucu etkisiyle oldukça başarılı bir performans sergiler. İçerdiği botanik yağlar sayesinde güzel bir kokusu bulunan bu dudak bakım kremi, kapağını açtığınız an kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak esanslara sahiptir.

Blistex 15 SPF Lip Infusions Nourish Nasıl Kullanılmalıdır?

Blistex 15 SPF pürüzsüz dudaklar için besleyici bakım kremi, ihtiyaç duyulan her an kullanılabilen bir üründür. Yaz aylarında dudaklarınızın güneşin zararlı ışınlarından korunmasını sağlamak için tercih edebileceğiniz bu krem, aynı zamanda günlük bakımın da tamamlanmasına yardımcı olur. Bunların yanı sıra kış aylarında tercih edildiğinde soğuk ve rüzgâr gibi olumsuz hava koşullarının dudaklarınıza verebileceği zarar önlenmiş olur. Bu sayede ürün, istenen her dönemde ve gün boyu kullanılabilir. Yoğun bakım yapmak isteyen kişilerse gece bu kremi uygulayarak sabaha dek ten üzerinde bırakabilirler. Blistex 15 SPF pürüzsüz dudaklar için besleyici bakım kremi yorumları, ürünün nemlendirici etkisinin oldukça yüksek olduğunu gösterir. Kokusunun da oldukça beğenildiği görülen bu kremi siz de satın almak isterseniz Blistex 15 SPF pürüzsüz dudaklar için besleyici bakım kremi fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyebilirsiniz.