Blistex Kuruyan Dudaklara Yoğun Nemlendirici Günlük Bakım - Daily Lip Conditioner Spf15 7 ml

188 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,99 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,10 TL

Ürün Bilgileri

Blistex Kuruyan Dudaklara Yoğun Nemlendirici Günlük Bakım - Daily Lip Conditioner Spf15 7 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Daffne Satıcı Ünvanı: DEFNE RÜYA KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272098598400001 Vergi Kimlik Numarası: 2720985984
    Bu ürün Daffne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blistex Daily Lip Conditioner SPF 15 Kuruyan Dudaklara Yoğun Nemlendirici Günlük Bakım Blistex Daily Lip Conditioner, içeriğindeki zeytin ve üzüm çekirdeği yağları ile doğal bir şekilde dudakların hassas dokusunu nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olur. Antioksidan bakımdan zengin zeytin yağı ile yaşlanmayı hızlandıran serbest radikallere karşı koruma sağlamayı desteklerken, içeriğindeki üzüm çekirdeği yağı ise doğal yolla dudakların hassas dokusunu nemlendirip yumuşatmaya ve iyileştirmeye yardımcı olur. Bütün yıl boyunca, tüm hava koşullarında, her türlü aktivite sırasında içeriğindeki Aloe Vera ve Kakao Yağı çatlakların neden olduğu acıyı yatıştırmayı ve dudakları beslemeyi destekler. SPF 15 özelliği ile dudaklarınızı güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olur. Dudakların doğal koruma kalkanını onararak bakımlı ve canlı görünmesine yardımcı olur. Kullanım Şekli: Dudaklarınıza ihtiyaç duydukça ve özellikle güneşe, soğuğa veya rüzgâra çıkmadan önce uygulayınız. Bu hava koşullarına uzun süre maruz kalındığında düzenli aralıklarla uygulamayı tekrarlayın. Uyarılar: Blistex Daily Lip Conditioner dermatolojik olarak test edilmiştir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Kavanoz
  • Form Balm
  • Hacim 10 gr
Geri Bildirim Ver