Blade Cooler Edt Erkek Parfüm 100 ml 8690586006798

999 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Blade Cooler Edt Erkek Parfüm 100 ml 8690586006798

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Buona Fortuna Satıcı Ünvanı: ÖZER SINMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7690220767
    Bu ürün Buona Fortuna tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blade Cooler Eau de Toilette ile odunsu ve taze kokuların kalıcı etkisini gün boyu hissedersiniz.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Fresh
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Blade Cooler EDT Erkek Parfüm 100 ml

Parfüm çeşitlerine günlük hayatta her zaman ihtiyaç duyulur. Özellikle sınıf ve toplu taşıma araçları gibi kalabalık ortamlarda güzel ve ferahlatıcı bir kokuya sahip olma ihtiyacı hissedilebilir. Yenilenen özel formülü ile yalnızca erkekler için tasarlanan, yoğun ve çekici bir kokuya sahip olan Blade Cooler erkek parfüm ürünü, sahip olduğu tüm özellikleri ve sağladığı kullanım avantajları sayesinde müşterilerin ilgi odağıdır. Şık ve estetik tasarımı büyük beğeni toplar. Sağladığı uzun süreli kalıcılık imkanı sayesinde de sıklıkla tercih edilen bir parfümdür. Aynı zamanda güzel kokusu ve şık tasarımı ile ideal bir hediyelik ürün olarak tercih edilir. Siz de bu ürünü kendiniz kullanmak için ya da arkadaşlarınıza, ailenizdekilere, sevgilinize veya çevrenizdekilere hediye etmek için alabilirsiniz.

  • Yoğun ve çekici koku
  • Uzun süreli kalıcılık
  • Şık ve dayanıklı tasarım

Etkileyici Blade Cooler EDT Erkek Parfüm 100 ml Özellikleri

Etkileyici Blade Cooler EDT Erkek Parfüm 100 ml Özellikleri

İdeal yoğunluğa sahip olan ve kokusuyla insanları cezbeden parfüm çeşitleri her zaman ön plana çıkmayı başarır. Blade Cooler parfümü, erkekler için özel olarak üretilen formülü ile erkek müşterilerin ilgi odağıdır. Zengin ve kaliteli içeriğinin yanı sıra EDT türündeki bir parfüm oluşu sayesinde ideal yoğunluğa sahiptir. EDT parfüm, her müşterinin sevebileceği yoğunlukta ve kokudadır. Şık, zarif ve estetik bir cam şişenin içinde size sunulur. Şeffaf şişenin içindeki parfümün rengi ise beyazdır. Blade EDT cooler 100 ml hacmi, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Odunsu, erkeksi ve taze bir kokuya sahiptir. Çevrenizdekiler tarafından da beğeniyle karşılanmanızı sağlar. Üstün kalıcılık etkisi sayesinde bu ürünü gün başında birkaç fıs olacak şekilde sıktığınız zaman, gün boyunca erkeksi ve çekici bir kokuya sahip olursunuz.

Kullanışlı Blade Cooler EDT Erkek Parfüm 100 ml

Kullanışlı Blade Cooler EDT Erkek Parfüm 100 ml

Yoğunluğu ile rahatsızlık vermeyecek, kokusu ile gözleri üzerinize çekmenizi sağlayacak kaliteli, kullanışlı ve kalıcı bir parfüm arıyor olabilirsiniz. Bu ürün, sahip olduğu özellikleri sayesinde uzun süreli kalıcılık imkanı tanıyan ve oldukça çekici bir kokuya sahip olan bir parfümdür. Odunsu, taze ve erkeksi kokusu sayesinde bulunduğunuz ortamlarda güzel ve çekici kokmanızı sağlayarak sizi ilgi odağı haline getirir. Ayrıca ferahlatıcı bir koku yayar. Blade cooler edt erkek parfüm 100 ml kullananlar da ürünün tüm bu özelliklerinden ve kullanım avantajlarından memnun kalır. Ürünün sıklıkla tercih edilmesi de bu memnuniyeti gösterir. Kalıcı, kaliteli, çekici ve uzun ömürlü bir üründür. Siz de Blade Cooler EDT erkek parfüm 100 ml ürününü kendiniz için alabilir ya da sevdiklerinize hediye edip onları mutlu edebilirsiniz.

Avantajlı Blade Cooler EDT Erkek Parfümü Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Blade Cooler EDT Erkek Parfümü Fiyatları ve Yorumları

Blade Cooler EDT erkek parfüm 100 ml fiyatı ürünün içeriği, boyutu, kutu kalitesi, malzeme kalitesi, işçiliği ve üretim maliyeti gibi tüm faktörler göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun fiyat imkanı ile satışa sunulan bu ürün, oldukça sağlam ve kullanışlı bir cam şişenin içindedir. Bu şişe, parfümün kokusunu uzun süreler boyunca içinde saklar. Kapağı açıldığı zamanlarda da sıkılmadığı sürece kokunun dışarıya karışıp ziyan olmasını önler. Bu sayede size defalarca parfüm sıkabilme imkanı sunar. Kullanmaya başladıktan sonra geçen uzun sürelere rağmen ilk günkü koku etkisini verir. Uzun ömürlü, kullanışlı, kaliteli, ekonomik ve hijyenik bir üründür. Blade Cooler EDT erkek parfüm 100 ml yorumlarını görmek için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri kısmına göz atabilir, aynı zamanda uygun ve avantajlı fiyat imkanlarından da yararlanarak bu ürüne sahip olabilirsiniz.