1
Amfi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Blackstar Id:core 10 V3 Elektro Gitar Amfisi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.777,46 TL7.032,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.777,46 TL7.032,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.249 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.300 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Blackstar Id:core 10 V3 Elektro Gitar Amfisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DORE MUSIC Satıcı Ünvanı: DOREMUSIC MÜZİK ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310146368600001 Vergi Kimlik Numarası: 3101463686
    Bu ürün DORE MUSIC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blackstar ID:Core 10 V3 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi + Kirlin Cable Hediyeli
Geri Bildirim Ver

Blackstar Id:Core 10 V3

Elektro gitarın sesini net olarak aktaran amfiler yoğun rağbet görür. Blackstar Id:core 10 V3, bu işlevi başarıyla yerine getiren bir üründür. Sahip olduğu özellikler sayesinde çok sayıda işlevi bir arada sunar. Yüksek ses kalitesine ulaşmayı mümkün hale getirir. Bu amfi, standart ölçülere sahip olan girişi aracılığıyla elektro gitara bağlanır. Son derece az enerji tüketimi yaparak çalışır. Estetik tasarımı sayesinde ev ve sahne gibi alanlara uyum sağlar. Bu amfiyi kullanarak dilediğiniz gibi elektro gitar çalabilirsiniz.

 
  • 3,6 kg ağırlık
  • AUX girişli
  • Direkt canlı yayın imkanı

Blackstar Id:Core 10 V3 Özellikleri

Blackstar Id:Core 10 V3 Özellikleri

Blackstar Id:Core 10 V3, gelişmiş özellikleriyle dikkat çeker. Elektro gitar çalanlar için son derece ideal bir üründür. Sesleri istediğiniz kalitede aktarır. Her kullanımda aynı üstün performansı sergiler. Söz konusu amfi aracılığıyla müzik yapmak keyifli hale gelir. Bu amfiyle dilediğiniz gibi elektro gitar kullanabilirsiniz. İlgili amfi, doğrudan canlı yayın yapma olanağı tanır. Çaldığınız müzikleri canlı olarak aktarmak istediğinizde gereken koşulları sağlar. Gecikme yapmadığı için bahsi geçen işlevi başarıyla yerine getirir. Sesleri istediğiniz kalitede aktarır. Böylece keyifli bir kullanım şansı verir. Blackstar gitar amfisi, tasarım detaylarıyla rağbet görür. 26 cm yüksekliği sayesinde farklı kullanım alanlarına uyum sağlar. Yerleştirildiği alanda son derece estetik bir duruş sergiler. Bu ürünü yaşam alanlarınızda veya sahne aldığınız mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Blackstar Id:Core 10 V3 Ses Performansı Nasıl?

Blackstar Id:Core 10 V3 Ses Performansı Nasıl?

Blackstar Id:Core 10 V3, kullanıcıların performans beklentisini karşılayan bir üründür. Sesi kaliteli bir şekilde aktardığı için işlevini başarıyla yerine getirir. Söz konusu amfide gelişmiş ses teknolojileri kullanılır. Reverb desteği sayesinde akustik bir yansıma sağlar. Bu akustik yansıma, elektro gitardan gelen sesi daha estetik bir tonda duyma olanağı tanır. Böylece ilgili müzik aletiyle çalınan şarkıları keyifle dinlemek mümkün hale gelir. Bu amfiyi kullanarak istediğiniz ses performansını elde edebilirsiniz. Blackstar Id:Core 10 V3, delay ve modulation olmak üzere iki ayrı ses efektine sahiptir. Delay efekti, yinelenen bir ses isteyenler için gereken desteği verir. Echo etkisi yaptığı için farklı müzik türlerine uyum sağlar. Üründe dahili tuner özelliği bulunur. İlgili amfide yer alan imkanlardan yararlanabilir, istediğiniz ses kalitesine ulaşabilirsiniz.

 

Blackstar Id:Core 10 V3 Dayanıklı mı?

Blackstar Id:Core 10 V3 Dayanıklı mı?

Blackstar Id:Core 10 V3, son derece dayanıklı bir üründür. Birinci sınıf materyallerden üretildiği için ilk günkü özelliklerini daima korumayı başarır. İç aksamlarında herhangi bir arıza meydana gelmez. Ayrıca yüzeyinde de renk değişimleri oluşmaz. Böylece uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir ürün olur. Söz konusu amfi, ilk günkü üstün ses performansını her kullanımda yansıtır. Hoparlöründe ses bozulmaları meydana gelmez. Elektro gitardan çalınan tüm notaları başarılı bir biçimde aktarır. Bu sayede kullanıcılardan yüksek not almayı başarır. İlgili amfiyi uzun süre keyifle kullanabilirsiniz. Elektro gitar amfi, dış ortamda da rahatlıkla tercih edilir. Tozdan etkilenmeyen bir üründür. Üzerinde yer alan AUX girişi, kontrol tuşları ve güç düğmesi son derece dayanıklıdır. Söz konusu alanda herhangi bir yıpranma olmaz. Dilerseniz Blackstar Id:core 10 V3 yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, ürünü deneyimleyen kullanıcıların görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu amfiyi Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz.