Blackspade 9259 2. Seviye Termal Uzun Kol Unisex Üst Içlik

599,95 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: L
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
599,95 TL

Ürün Bilgileri

Blackspade 9259 2. Seviye Termal Uzun Kol Unisex Üst Içlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miss Free Satıcı Ünvanı: MİSS FREE İNŞAAT TEKSTİL VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622177807900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221778079
    Bu ürün Miss Free tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blackspade 9259 Unisex 2. Seviye Termal Uzun Kol Sıfır Yaka Üst İçlik - Kumaş İçeriği: %49 Viskoz - %49 Poliester - %2 Elastan - Blackspade 2. Seviye termal ürünleri orta kalınlıkta, vücudu saran doğal içerikli ve esnek bir kumaşa sahiptir. Kış mevsiminde, serin ve soğuk ortamlarda iç ve dış mekan kullanımı için uygundur. Günlük kullanım veya çeşitli dış mekan aktiviteleri için tercih edebilirsiniz. - Viskoz lifi, selülozdan üretilmiş doğal bir liftir. Blackspade Termal ürünlerindeki özel üretimli ve özel kesit yapılı viskoz lifleri sayesinde termal izolasyon ve sıvının dışarıya atım hızı yüksektir. Ayrıca bu özel lifler sayesinde ürünler doğal bir yumuşaklık kazanır. - Pamuklu ürünlere göre termal izolasyonu çok daha yüksektir. - Termal ürünlerin kumaşında kullanılan poliester iplik hızlı kuruma ve nem transferi sağlayarak vücudun kuru kalmasına katkıda bulunur. - Blackspade Termal ürünlerinin sağlık açısından uygunluğu uluslararası laboratuvarlar tarafından belgelenmiştir. - Yıkama Talimatları: 40°C ye kadar makinede yıkanabilir. Ürünün termal özelliklerini sürdürebilmesi için yıkama esnasında yumuşatıcı kullanılmaması önerilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Günlük
  • Renk Gri

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni49% Viskoz, 49% Polyester, 2% Elastan
Geri Bildirim Ver