Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)

Ürün Bilgileri

Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SHEKER ÇANTA Satıcı Ünvanı: RECEP BULAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1880079336
    Bu ürün SHEKER ÇANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 30 x 40 cm. Suni deri. Su geçirmez.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Suni Deri
  • Boyut Orta Boy
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Siyah
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Desenli
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası BLCKPNK1

Seyahat ederken, katılmış olduğunuz gezilerde, eşya taşıma gerekliliği duyulan her alanda kullanım alanı bulan sırt çantaları her yaş grubundan insan tarafından kullanılabilir. Her zevke hitap eden Blackpink kadın siyah sırt çantası BLCKPNK1 kaliteli materyali, göz alıcı rengi ve modern deseniyle kullanışlı ürün olur. İşlevsel özellikleri bulunan bu ürün; eşyalarınızı taşıyabilir, seyahat rahat ederken size kolaylık sağlayabilir. İş ortamında kullanım alanı bulan bu ürün, okul hayatında da kullanılabilir. Bu ürünü öğrenciler okul hayatında kitap taşıma amaçlı kullanır. Tüm eşyalarınızı taşıyabileceğiniz ürün iki kol ile takılır, yük dağılımı yaparak dengesiz yük taşımanın önüne geçer. Bu ürün kıyafetlerinizle uyumu yakalar. Kıyafetlerinizle kombinleyerek kullanacağınız siyah sırt çantası tarzınıza eşlik eder. Kullanım amacınız, giyim tarzınız seçimlerinizde de belirleyici olur.

  • Sırt çantası
  • İki kollu
  • Siyah renk

Şık Tasarımlı Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası

Şık Tasarımlı Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası

Modern tasarım özelliğiyle Blackpink sırt çantası sadece görünüm değil kullanım açısından da size birçok avantaj sağlar. İç hacmi geniş olan sırt çantası hem iş hem okul ortamı için kullanılabilir ürünlerin başında gelir. Bu ürünü kullanarak elektronik eşyalar, kitap, beslenme eşyaları gibi ağır ürünleri taşıyabilirsiniz. Ergonomik ve dayanıklı olarak tasarlanan siyah sırt çantası günlük kullanımda vücut sisteminize yüklenen baskının önüne geçer. Sırt çantası seyahatlerde içerisine kıyafet ve bakım ürünleri konularak kullanılabilir. İç hacminin geniş olması kullanım alanını genişletir. Spora giderken bu ürünü kullanıp içerisinde spor kıyafet ve ayakkabınızı ekleyebilirsiniz. Uyumlu siyah renk özelliği ve kolay taşınabilir olması her yaş grubuna hitap eder. Ürün tasarımında sıvı geçirmeyen kumaş tercih edilir. Bu ürüne dökülen sıvı, çantanın içerisinde yer alan eşyalara zarar vermez.

Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası Kullanımı

Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası Kullanımı

Her yaş grubunun tercih ettiği siyah sırt çantası geniş kullanım alanıyla müşterilerin beğenisini toplar. Bu ürünün içerisine su şişesi gibi içeceklerinizi koyup güvenle taşıyabilirsiniz. Günlük olarak hem dışarda hem de okula giderken kullanabileceğiniz bu ürün size şıklık katar. Kişisel tercihinize göre kullanım alanı sunan ürün yanınızda taşımanız gereken ürünlerin taşınmasında kolaylık sağlar. Değişen hava koşullarına karşı dayanıklılık sergileyen sırt çantası kadın siyah yağışlı havalarda sıvı geçirmez, ürünün içerisinde bulunan eşyalarınızın ıslanmasının önüne geçer. Uçak yolculuğunda kabin bagajı olarak bu ürünü kullanabilirsiniz. Bu ürün ile eşyalarınız yolculuk sırasında yanınızda taşıyabilirsiniz. Siyah sırt çantası dayanıklı materyali ve modern tasarımıyla her ortama uyum sağlar. Bu ürünü aksesuar olarak da kullanabilirsiniz. Sağlığınıza önem veren siyah sırt çantası her an ve her yerde kullanıma uygundur.

Uygun Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası Fiyatı ve Yorumları

Uygun Blackpink Kadın Siyah Sırt Çantası Fiyatı ve Yorumları

Günün belli kısımlarında, bir yerden bir yere giderken eşya taşıma gerekliliği doğabilir. Bu durumlarda sırt çantaları kurtarıcı olur. Online olarak satışa sunulan bu kadın sırt çantası ekonomik fiyatlarıyla yer alır. Kadın sırt çantası fiyatı belirlenirken kullanılan malzeme, tasarım özellikleri fiyatlarda etkili olur. Kaliteli kumaştan ve modern tasarımdan oluşan siyah sırt çantası avantajlı fiyatlarıyla satışa sunulur. Blackpink kadın siyah sırt çantası BLCKPNK1 fiyatı uygun seviyelerde sunulur. Uygun fiyat seçeneklerine sahip ürünü Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz. Blackpink kadın siyah sırt çantası BLCKPNK1 yorumlarını okuyabilir, ürün ile ilgili müşteri tecrübe ve deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Blackpink kadın siyah sırt çantası BLCKPNK1 kullananlar bu ürünü beğeniyle karşılar. Siz de bu kaliteli kadın sırt çantasını uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilir, eşya taşıma gerektiren durumlarda güvenle kullanabilirsiniz.