Blackhawk Solag Taktik Eldiven Kesik Parmak

299 TL
Beden: XL
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
600 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
339,99 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
339,90 TL

Ürün Bilgileri

Blackhawk Solag Taktik Eldiven Kesik Parmak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE ASKERİ MALZEME Satıcı Ünvanı: GÜLCAN ÖZMERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7030561364
    Bu ürün EGE ASKERİ MALZEME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HellStorm Taktik Eldiven: Performans ve Güvenlik - Yarım Parmak Tasarımı: Maksimum dokunsallık ve el becerisi için ideal. - Islak Yüzeylerde Mükemmel Tutuş: Sentetik malzeme konstrüksiyonu sayesinde ıslak koşullarda güçlü bir tutuş sunar ve hızla kurur. - Yastıklı El ve Parmaklar: Ön kısmı yastıklıdır, böylece ekstra koruma sağlar. - Çift El Sırtı ve Bilek Ayarlamaları: Mükemmel bir oturuş ve güvenlik için tasarlanmıştır. - Kolay Takma ve Bağlama: Bilekte bulunan naylon halka, karabinaya kolayca takmanıza ve bağlamanıza olanak tanır. - Gelişmiş Sentetik Kompozit Malzeme: Nefes alabilir, hızlı kurur ve hafif bir yapı sunar. - Tam Bilek Desteği: Gelişmiş kavrama gücü için tasarlanmıştır. - Dayanıklı Tasarım: Çok sayıda dikiş katmanı, ekstra dayanıklılık sağlar. - İdeal Kara ve Su Operasyonları İçin: Taktik kesik parmak eldivenleri, polis özel harekat ve jandarma özel harekat gibi profesyonel kullanıcılar tarafından tercih edilir. HellStorm Taktik Eldiven, performans odaklı ve güvenlik gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış bir üründür. Özellikle kara ve su operasyonları için idealdir ve profesyonel kullanıcılar tarafından güvenle tercih edilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi

Yıkama Talimatları

  • Type 1
Geri Bildirim Ver